Şimdi Ara

Umut Öncül vs. Esş (Ücretli) Ayt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayt fizik ders videoları için yukarıdakiler hakkında kullananların yorumlarını rica ediyorum. Özellikle elektrik ünitesi için lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Umut öncül tonguc seviyesinde diyen eleman bu özgüveni nerden buluyor bilmiyorum. Umut öncül yazın 300 TL tyt-ayt konu anlatim ve soru cozum paketlerini verdi ustune kitap hediye etti. Her videonun pdf var ekstra kitap almaniza gerek yok. Umut onculden dinledigim zaman soru bankalarindaki bir cok soruyu cozebiliyorum. Denemelerde soru gelirse yapıyorum. Esş dinlemedim fakat iyi görünüyor fiyat/performans olarak baktığımız zaman Umut Öncül daha iy i duruyor
  • Up. Kullananların iki kelimeyi esirgememeleri beklenmektedir.

• umut oncul kullanıyorum guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl 2020 olcek hala umut öncül yazan var.. kardeşim bu adam tonguç seviyesinde anlatıyor fiziği hedefiniz düşükse bisey demem fakat amacin dereceyse ertan sinan şahin piyasadaki tek fizikçidir

• Mekanikte Umut öncül geri kalan konularda esş

• Esşnin ücretleri hakkında bilgisi olan özelden yazabilir mi?

• geçen sene umut öncül kullandım ayt için ve hocamızdan dinlediğim konuların hepsini yapabildim sınavda. bu sene de tekrar tyt-ayt paketini aldım, o kadar memnunum yani. hazırladığı içerik gerçekten çok kaliteli, yeni nesil soru tarzını çok iyi yakalamış, anlatımın kalitesine de diyecek yok. tüm meb kitaplarını tarayarak sentez yapmış, müfredata sadık kalmış, acayip bir emek var ortada. not: sponsoru değilim, sadece hocamızın verdiği emeğe haksızlık edilmesin, çabasının karşılığını alsın. elektrik ünitesi de diğer tüm üniteler gibi kalitelidir.

• esş-apple
    umut öncül akademi-huawei
    umut öncül youtube-xiaomi
  • Umut öncül tonguc seviyesinde diyen eleman bu özgüveni nerden buluyor bilmiyorum. Umut öncül yazın 300 TL tyt-ayt konu anlatim ve soru cozum paketlerini verdi ustune kitap hediye etti. Her videonun pdf var ekstra kitap almaniza gerek yok. Umut onculden dinledigim zaman soru bankalarindaki bir cok soruyu cozebiliyorum. Denemelerde soru gelirse yapıyorum. Esş dinlemedim fakat iyi görünüyor fiyat/performans olarak baktığımız zaman Umut Öncül daha iy i duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horny Saint -- 8 Kasım 2019; 23:13:54 >
  • kaldırma kuvveti basınç mekanik mi oluyor? Optik ne ?
  • Biz lise derslerinde umut öncülün YouTube videolarında sorduğu soruları çözerdik adam o kadar iyi soru soruyor ki bazen tek soruyla koskoca konuyu kavrayabiliyorsun fiyat/performans olarak da düşünürsek umut öncül derim

• esş kullanıyorum zihin açıyor
    tyt kaldırma k
    ayt basit mk. yeni bitti ezbere bir şey anlatmıyor önce mantık sonra formül.
    tyt için sb çözmedim geldiğim yerleri denemelerde yorum ile yapabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotekampfflieger -- 9 Kasım 2019; 2:46:9 >
  • Fasiküller için ne düşünüyorsunuz?

• Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    11'in ilk ünitesini kastetti arkadaş. Ayrıca başlıkta ayt yazıyor.

• Up. Ne kadar fikir o kadar iyi.

• 11.sınıfım,ESŞ'den vektör hareket dinamik bitirdim.Baya iyi anlatıyor,ilk kafanı falan karıştırıyor ama oturunca da tam oluyor yani.

• Up. 11. Sınıf kardeşlerimiz görüşlerini çekinmeden beliritirken abilerinden de yorum almamak ayıp olur.

• pichbomber kullanıcısına yanıt
  • Up.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.