Şimdi Ara

Umuyorum ki insanlık için iyi bir şey yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gün önce gün daireme dönerken yolda dilenen Suriyeli bir kadın gördüm. Büyük ihtimalle 20-21 yaşındaydı. Yanına gidip Türkçe biliyor musun ? diye sordum. Evet biliyorum dedi. Benimle yatarsan sana 200 lira veririm dedim. Tereddüt etti herhalde parayı vermeyeceğimi düşündü. Kabul edersen şimdi 20 lira veririm, evime gelirsen 50 lira veririm, sonra da bahsettiğim paranın kalanını veririm hem gece evimde de kalabilirsin dedim. Herhalde çaresizlikten kabul etti. 20 lirayı verdim. Evime geldik, önce girmekte tereddüt etti ancak sonra girdi. 50 lira daha verdim üzerine yiyecek bir şeyler falan da verdim. Odama girince önce sen soyun dedim. İç çamaşırları kalınca ona güldüm. Sonra telefonumu getirip fotoğrafını çektim, sonra da söylediğim paranın yarısını verip kıyafetleri ile birlikte sokağa attım. Şok olmuştu üzerine Beyazlara asla güvenme dedim. Ağlayarak kaçtı. O günden beri arkadaşlarıma Bakın Suriyeliler nasıl insanlar diye fotoğrafı ve hikayeyi değiştirerek anlatıyorum. Umuyorum ki insanlık için iyi bir şey daha yaptım, beyazlara siyahlardan nefret etmeleri için bir neden daha gösterdim.

• Yav he he CSB+BLOK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 yasinda bir cocugun hayal dunyasi nasil bu hale gelebilir

• İnanıp inanmakta sonuna kadar özgürsünüz. Kimseyi inanması için zorlamıyorum. Sadece insanları bilgilendirmek istedim.
  • okumadım ama CSB [bunu hep yapmak istemişimdir]

• Dediğim gibi inanmamakta özgürsünüz ben sadece gerçekleri gösteriyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.