Şimdi Ara

Ünal AYSAL ' Irkçılık olayı Türkiye'nin olayı değildir.' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thanatos13

kaynak

Size ve @devito nickli arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. +1

Ünal Aysal güzel konuşmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok yerinde bir aciklama. Türkiye'de irkcilik simdiye kadar olmadi. Dünya üzerinde irkci kültüre sahip bir cok ülke var. Biz onlardan biri degiliz. Ünal Aysal gayet olgun ve bilincli bir davranisla, "evet kazayla yapildi, ama büyütmeyelim" diyor.

Bir de FB yönetimine bakin: Irkcilik yapanlarin arkasinda duruyorlar, komedi gibi aciklamalarla buna kilif uyduruyorlar, Türkiye'nin gözü önünde millete yalan söylüyorlar, gercekler kanitlandigi halde hala bir özür bile dilemiyorlar, kendileri haric herkesi suclu ilan edip camur atiyorlar, twitterdan insanlarin seref ve haysiyetleriyle oynayip sonra mesajlari siliyorlar.

Galatasaray'li oldugum icin gercekten gurur duyuyorum.
  • Edit:Mobilden girdim yanlış alınti yapmışım pardon.Kusura bakmayın.

@chngnr ve @devito'ya katılıyorum.

• abi ırkçılık olayında fenerbahçe klübünün bir olayı yok ki kendini bilmez bir grup bunu yapıyor ve bizim ülkemiz bu konuya yabancı, siyahileride sever aksine.

ünal aysal doğru konuşmuş 2-3 kişinin yaptığı için neyin mücadelesini vereceğiz ki? tüm dünya sanıyor ki türkiye'de çok ağır bir olay oldu, ama diğer ülkelerde tribünler toplu halde sövüp sayıyorlar.

ancak fenerbahçe klübü dün ne kadar vasıfsız olduğunu kanıtladı orası ayrı mevzu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Cok yerinde bir aciklama. Türkiye'de irkcilik simdiye kadar olmadi. Dünya üzerinde irkci kültüre sahip bir cok ülke var. Biz onlardan biri degiliz. Ünal Aysal gayet olgun ve bilincli bir davranisla, "evet kazayla yapildi, ama büyütmeyelim" diyor.

Bir de FB yönetimine bakin: Irkcilik yapanlarin arkasinda duruyorlar, komedi gibi aciklamalarla buna kilif uyduruyorlar, Türkiye'nin gözü önünde millete yalan söylüyorlar, gercekler kanitlandigi halde hala bir özür bile dilemiyorlar, kendileri haric herkesi suclu ilan edip camur atiyorlar, twitterdan insanlarin seref ve haysiyetleriyle oynayip sonra mesajlari siliyorlar.

Galatasaray'li oldugum icin gercekten gurur duyuyorum.

Yok hayır Aziz Yıldırım gibi çıkıp ''Fenerbahçe bu ligin kötü olmasının sebebidir'' deyip zaten gergin olan ortamı daha da germesi gerekti Ünal Başgan'ın.

Fenerbahçe daha en başından adamları savunmasaydı bu olmayacaktı. Ünal Başgan'ın ilk yayınladığı yazıda da tıpkı bu konuşmada olduğu gibi ırkçılığın bu ülkede yeri olmadığı, görüldüğü yerde yok edilmesi gerektiğini belirtiliyor.

Çelişen bir ifade yok. Sanırım herkes Fenerbahçe kıstırılmışken, fatality çekilsin istiyor. Peki bu bize ne kazandıracak? Bu ırkçı olayın ve şiddet olayların ilk ortaya çıkışı da rekabetin bu tür düşünceler ile düşmanlık haline getirilmesi değil mi? Şikayet ettiğimiz şey bu değil mi?

Çok güzel ve makul açıklamalarda bulunmuş. Herkese de örnek olmalı bu davranış.

• Fenerbahçe kulübü, dün çıksaydı evet böyle münferit bir olay olmuştur. Camiamız olarak özür diliyoruz ve bu vasıfsızları bir daha stadın içine sokmuyoruz deseydi, eyvallah büyüklük budur deyip olayı kendi açımdan kapatırdım. Ancak Fenerbahçe yönetimi, bu hazımsızları kamuoyu önüne çıkartıp bir de avukatlığını yaparsa o zaman olay münferitlikten çıkar ve kulübü bağlar. Bu anlamda Ünal Aysal'ın yapmış olduğu açıklama son derece de talihsizdir.
  • Bugün Fenerbahçe nin en çok sevilen ve saygı duyulan adamı Sow ise.

Drogba geldiğinde bütün taraftarlar saygı duydu ise.

Beşiktaş ın efsane futbolcuları arasında Nouma var ise

Kimse tutup da bu ülkede ırkçılık yapılıyor diyemez.

Türk milleti olarak yüzyıllarca farklı milletlerden insanlarla bir arada yaşadık, yaşıyoruz. Yahudisi, hristiyanı, müslümanı hep bir arada oldu olmayada devam edecek. Beyazı siyahı hep bir aradaydı hala da öyle. Bugün kimse sokakta saat parfüm satan zencileri aşağılamıyor.

Ünal Aysal ın dedikleri doğru. Bu ülkenin böyle bir sorunu yok. 2-3 kendini bilmez saçma sapan hareket yaptı diye ülke komple Irkçı ilan edilemez. Biz ingilzler gibi değiliz. İtalyanlar gibi değiliz. Ruslar gibi değiliz.

Bu olayın üstü daha düzgün şekilde kapatılmalı, ortalık çalkalanacak şekilde beyanat verilmemeliydi. Ama o düşünce bizim yönetimde yok malesef. İlla bir kaos ortamı oluşacak.

• Ya ben gördüğüme mi inanıcam yoksa size mi inanıcam?
    Türkiyede toplu olarak ırkçılık yapılmamıştır , yapılmayacaktır ancak gözümüzün içine baka baka bizi salak yerine koymaya çalışan o 2 sıfatsız ırkçıdır bu kadar basit.
    Bu olayın artık konuşulmaması gerekir, başkan haklı ancak bu gözü dönmüşlerin de yanına kalmaması gerekir.
  • Irkçılık Türkiye'nin olayı değildir.
    Çünkü Osmanlı halkı köle kullanmamıştır. Zaten dinen de günahtır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Irkçılığın babası yapılıyor Türkiye'de. Türk-Kürt. Irkçı 2 adet parti mecliste temsil ediliyor. Hem de az buz oyla değil.
    Türkiye'de sadece zencilere karşı ırkçılık yok. Yoksa Türkiye'de ırkçılık yok demek çok doğru değil.

Orası çok net zaten siyah ırkçılığı harici her ırka ırkçılık vardır bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir başkanımız oldugu için gercekten cok şanslıyız...sadece biz değil Türk futbolu ve başka kulüplerde bence bu konuda şanslı..en azından rol model alacabilecekleri bir başka profili var önlerinde...

Bide burada bazı yorumlara takıldım...Ne yanı kavga dövüşmü istiyosunuz...Amacınız ne...Başkan gayet samimi ve ortamı yumuşatacak acıklamalar yapıyor...İlla kavga dövüşmü olması lazım, illa fenerbahcenin yaptıgı gibimi yapmamız lazım...O zaman onlarda bizim stada geldiğinde bizde muz atalım ana avrat küfredelim...Yani bu yorumlar hiç hoş değil...Ayıp...
  • fb yapılanın cezasını caydırıcı olması açısından mutlaka almalı ancak ülkemizde ırkçılık olduğuna ben de inanmıyorum. dünya genelinde olayı kendi kendimize büyütmenin zararı yine bize dokunacak.
  • Oldu olacak özür dileseymiş, fener yönetimi bunu bile savunmak adına neler yaptı, kurtarması diğerlerine kaldı. Türk futbolu

• Türkiye'de ırkçılık vardır ama siyahi insanlara değil.Bizim insanımız siyahilere sempati duyarlar genelde.3-5 kendini bilmezin yaptığı davranış bu.Ama genel olarak Türkiye'de ırkçılık yok diyemezsiniz.
  • erdoğan hükumeti belli ki düğmeye basmış, bizim yönetimde el mahkum geri vites yaptı... yönetim korktu diye bizler boş durmayalım insanlık onuru söz konusu...
  • Bu arada konuşmanın siyasi baskıyla yapıldığı açık .
    Yapılanları Galatasaray yönetimi ortalığı yatıştırmak adına görmezden gelebilir ancak taraftar olarak kimse bunu beklemesin .
  • Bellki ki başgan böyle bir açıklama yapmak zorunda bırakıldı, yoksa fb nin ajdarla yaptığı komedi basın toplantısından sonra, böyle bir şey demesine ihtimal vermezdim
  • Hangi baskı ile yapılmış sa yapılmış Galatasaray kulübü başkanı geri vites yapmamalı, sporcusuna yapılan hakaretin hesabını sormalı.

Umarım tez zaman da o koltuktan gider.
  • Bu haltı yiyene ceza vermeden olayın üstü nasıl kapanacak onu da açıklasaymış keşke Ünal Aysal. Yav ne çok seviyoruz pislikleri halının altına süpürmeyi.

• Böyle bir açıklama yapılmış olabilir ancak ırkçılık yapan şahısların da ceza alması için her yola başvurulmalı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.