Şimdi Ara

Unal Aysal Lig Tv'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su an baskan Sansal Buyuka'nin sorularini yanitliyor.Bu konuda tartisabiliriz programi.

• ligradyoda canlı verio dinleyebilirsiniz
  • - Başarı için bekleyecek sabrım yoktur.

- İki sene evvel seçildiğim de, tarihin en fazla oy ile seçildim. Bugün yeni bir test var, seçmelerimiz aynı desteği göstermezlerse, ben yeni dönemde aynı cesur adımları atamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaLCoN

ligradyoda canlı verio dinleyebilirsiniz
    transfer transfer
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

transfer transfer

Alıntıları Göster
    Şansal Büyüka : Evet, evet, evet, eve, eved, evet, eve...

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

transfer transfer

Alıntıları Göster
    -Secim sonrasi gorev suresi 3 yil olacak.Fakat ben vaatlerimi 1 sene sonra gerceklestirirsem 1 sene sonra birakip yeni secime gidilmesini isteyebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50/50

-Secim sonrasi gorev suresi 3 yil olacak.Fakat ben vaatlerimi 1 sene sonra gerceklestirirsem 1 sene sonra birakip yeni secime gidilmesini isteyebilirim.

Alıntıları Göster
    Bütün transferleri bitirdik seçimden sonra açıklayacam felan dese de çıplak koşsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50/50

Alıntıları Göster
    ŞB: - Ben 40 senedir profesyonellerin transferler imza atarken yanlarında olduğunu görmedim, hep yöneticiler, başkanlar olur yanlarında, siz de böyle birşey yok.

* * *

ÜA: Florya'da oturan herkes yanlızdır, büyük mesuliyeti var. Bütün bu işlerin başında FT var, orada aslında kimseye ihtiyacı yok. Dünyanın hiçbir yerinde, teknik direktör - kulüp başkanı ve tayin edilen bir profesyonel ile işler yürüyor.

ÜA: FT ile aramızda direkt hat var, sürekli görüşüyoruz.

ÜA: Hocamızın 1 sene sözleşmesi var, başarı endeksli gidiyoruz, şimdiden hocanın sözleşmesini uzamış sayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pamphilos

ŞB: - Ben 40 senedir profesyonellerin transferler imza atarken yanlarında olduğunu görmedim, hep yöneticiler, başkanlar olur yanlarında, siz de böyle birşey yok.

* * *

ÜA: Florya'da oturan herkes yanlızdır, büyük mesuliyeti var. Bütün bu işlerin başında FT var, orada aslında kimseye ihtiyacı yok. Dünyanın hiçbir yerinde, teknik direktör - kulüp başkanı ve tayin edilen bir profesyonel ile işler yürüyor.

ÜA: Hocamızın 1 sene sözleşmesi var, başarı endeksli gidiyoruz, şimdiden hocanın sözleşmesini uzamış sayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    içecek varsa alalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

Alıntıları Göster
    - Melo ve Carlinhos bitebilir, daha bitmedi, ama şuanda yabancı kadrosunu çok iyi incelememiz lazım.

- Farfan ilgilendiğimiz bir oyuncu mesafe alındı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arctic Monkeys

Bütün transferleri bitirdik seçimden sonra açıklayacam felan dese de çıplak koşsam.

Alıntıları Göster
    Melo'yla Carlinhos'u dugmeye basarsak alirmisiz.Farfan'la da yol kat etmisiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pamphilos

* * *

Alıntıları Göster
    Beyler farfan geliyor sanırım

• quote:

Alıntıları Göster
    Riera kalıcı dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne Birası Sevim

- Melo ve Carlinhos bitebilir, daha bitmedi, ama şuanda yabancı kadrosunu çok iyi incelememiz lazım.

ne ara yazdın
    tamda yazmaya gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: How Ghastly

quote:

ne ara yazdın
    tamda yazmaya gel

Alıntıları Göster
    FARFAN!

• quote:

quote:

ne ara yazdın
    tamda yazmaya gel

Alıntıları Göster
    Riera kalıcı gibiyse Ujfalusi ile Elmander kesin gidici.

• quote:

quote:

ne ara yazdın
    tamda yazmaya gel

Alıntıları Göster
    gökhan inler ile hoca ilgiliymiş. kontenjana bağlı.
    kerim frei de ilgileniliyormuş.
    sneijderi daha iyi değerlendirebiliriz diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

Beyler farfan geliyor sanırım

Alıntıları Göster
    Riera çok başarılı oldu geçen sene, tersini söylemek mümkün değil, bu hem oyuncunun hem hocanın başarısıdır, pahalı bir oyuncu, illa göndermek istiyoruz diye birşey yok ama daha kaliteli ve ucuz bir oyuncu bulursak yerine alırız, Riera'nın gideceğini sanmıyorum 1 sene daha kalacak, sözleşmesi var.

Amrabat çok başarılı olabilecek bir oyuncu, kiralamak istemem.

Burak için yazılı hiçbir talep yok, sabah gazeteleri okuyorum neşeleniyorum milyonlar havada uçuşuyor

Umutu camiaya kazandırmak istiyoruz.

Gökhan Inler için hocamız ilgili O bölge için çok iyi yabacılarda var, ama yabancı için sınırına takılıyoruz.

Sneijder'in ayrılmasına ihtimal vermiyorum.

Kerim Frei ile ilgilendik.

• quote:

Alıntıları Göster
    Farfan galatasarayda diyebilir miyiz?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.