Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

Son trailerın daha yüksek kaliteli versiyonu çıkmış. 1280x720 olarak izledim hayran kaldım desem yeridir. ilk oyunun üstüne çok şey koymuşlar

http://gamersyde.com/stream_11265_fr.html
    inanailmaz mükkemel oyun geliyor video süpper
  • Video süper olmuş.
  • Arkadaşlar internette yabancılar beta kodu paylaşıyor...Yani kod paylaşılabilir durumda...Biri de bana verebilir mi acaba?
  • biri banada atsa süper olur

• bırı benımle de beta kodunu paylasırsa cok sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoSS_228

Arkadaşlar internette yabancılar beta kodu paylaşıyor...Yani kod paylaşılabilir durumda...Biri de bana verebilir mi acaba?

ee paylaştıkları siteye mesaj atsana sanada atsınlar sende bizimle paylaş

veya siteyi söyle ben konuşim onlarla
  • joseph abi neredesinnnnn çıkmış betası.lütfen gellll
  • bağlanma sorunu olsada 1 defa oynadım

lagsız sorunsuz fakat biraz ağır ilerliyor 2 oynama 2 harita seçeneği var

görüntülerden bahsetmeme gerek yok :)

tuş takımında değişiklik var örneğin el bombası direkt l2 ile atılıyor

oynanış ve hareketlerde de değişiklikler var şuan gözüme çarpan ....

not: psn store tasarımı da değişmiş hayırlı olsun :) daha güzel olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertay_a -- 3 Haziran 2009; 22:00:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalpsp2

quote:

Arkadaşlar internette yabancılar beta kodu paylaşıyor...Yani kod paylaşılabilir durumda...Biri de bana verebilir mi acaba?

Site neogaf yaklaşık 1 ay önce üye oldum hala aktifleştirilmedim...Böyle bir forum

• quote:

Kod paylaşılabilir değil. Diyelim ki paylaştınız, oynayabilmeniz için diğer kullanıcının oynamasından sonra 24 saat beklemeniz gerekiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Site neogaf yaklaşık 1 ay önce üye oldum hala aktifleştirilmedim...Böyle bir forum

Saol

Bizim Dh böyle işte bazı baba adamlar var onlar dışında da paylaşan yok, sanki paylaşsalar ne olucak, hava atıcaklar ya ben oynuyorum sen oynuyamıyorsun hesabı

• public betaların kodları paylaşılabilir çünkü bu kodlar tek bir kod oluyor ve psn idnize göre belirlenmiyor. kapalı beta codelarında beta kodunuz sadece betada kayıtlı olan psn idleri için geçeli oluyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saol

Bizim Dh böyle işte bazı baba adamlar var onlar dışında da paylaşan yok, sanki paylaşsalar ne olucak, hava atıcaklar ya ben oynuyorum sen oynuyamıyorsun hesabı

eğer bu laflar bana ise yazdığın saati kontrol et... yakın zamanda bu yazdığın yorumdan 45 dak kadar önce bir kişiye mesaj attım beta kodu.

normalde arkadaşa da söylememesi için uyarı yaptım, kim olduğu önemsiz ama paylaşıyoruz aslında, herkes bilmek zorunda değil tabi bunu...

(arkadaş benden de pm ile kod istediği için üzerime aldım sözleri)

• quote:

Orjinalden alıntı: sertay_a

quote:

quote:

quote:

quote:

Saol

eğer bu laflar bana ise yazdığın saati kontrol et... yakın zamanda bu yazdığın yorumdan 45 dak kadar önce bir kişiye mesaj attım beta kodu.

normalde arkadaşa da söylememesi için uyarı yaptım, kim olduğu önemsiz ama paylaşıyoruz aslında, herkes bilmek zorunda değil tabi bunu...

(arkadaş benden de pm ile kod istediği için üzerime aldım sözleri)

yapma kardeş senin için dememiştim psnimde ve dhde olan bi kişiye demiştim, senden kod istedim ve hatta parasını bile vericektim ama kodu sen kullandın eğer kullanmasaydın alıcaktım senden, gerçekten senin için söylemedim

• sertay_a

gerçekten senin için söylemedim , zaten senden kodu para karşılığında alıcaktım eğer sen kullanmasaydın, gerçekten senin için söylemedim muck( öpme smile ını koyamadığım için yazdım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllyldrm -- 3 Haziran 2009; 23:20:31 >
  • quote:

sertay_a

gerçekten senin için söylemedim , zaten senden kodu para karşılığında alıcaktım eğer sen kullanmasaydın, gerçekten senin için söylemedim muck( öpme smile ını koyamadığım için yazdım)

o zaman sorun yok kardeşim, yanlış anlaşılma için kusura bakma ama paylaştık aslında başkaları ile, arkadaşa da sürpriz olacak gönderdiğim cod

fakat paylaşmada söz konusu değilmiş sanırsam öyle de bir durum var. bakalım üstesinden geliriz bi şekilde.
  • Öncelikle beta key sahibiym,paylaşıcam demiştim ancak forumlarda brz okudum kadarıyla key paylaşılabliyor ancak,hesaba kilitli bi demo olduğu için ancak o hesapla oynanabiliyor gibi bişey okudum,bu yüzden paylaşmadım kimseyle,lakin zaten ne yeni mail alacak nede yeni hesap oluşturacak vaktim var şu aralar,finallere boğulmuş durumdayım o yüzden kendi hesabımla aktive edip gece bi 10 dk baktım betaya......................

Grafikler yeni bir çıta oluşturacak kadar iyi arkadaşlar önce onu belirteyim,betaya başlar başlamaz grafikleri görünce önce bi HUH dedim

2. dikkatimi çeken şey adamımız biraz daha yavaş,yani nasıl desem bir insan nasıl hareket ederse aynen onun gib, koşmasından tırmanmalarına kadar herşey sanki bir CGİ videodan fırlamış kadar muhteşem........

Demoda 2 mod gördüm co-op ve bildiğimiz deatmatch,co-op oynadım sadece ve çok güzeldi,bu oyunun multisi hayvanlar gibi oynanır..

Resimleri veriyorum ve kaçıyorum,paylaşamadığım için affınıza sığınıyorum,cumartesiye kadar yokum kalın sağlıacakla

• Kaplamalar yine Ps2 kalitesinde...Nostalji olsun diyemi yapılmış bilmiyorum ama bu oyun hiçbir zaman hakettiği ilgiyi göremeyecek Ps3 platformunda olduğu sürece...Güzelim oyunu AA sız kaplamasız sunuyorlar bize
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.