Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ereneren

Kaplamalar yine Ps2 kalitesinde...Nostalji olsun diyemi yapılmış bilmiyorum ama bu oyun hiçbir zaman hakettiği ilgiyi göremeyecek Ps3 platformunda olduğu sürece...Güzelim oyunu AA sız kaplamasız sunuyorlar bize

• yazını 40 dakika önce okudum yanlış okumuşum,grafikler yeni bir çıta oluşturacak kadar iyi değil diye okumuşum.40 dakikadır üzülüyorum.Meğerse yanlış okmuşum.Şimdi havalara uçuyorum
  • MP Beta ile ilgili izlenimlerimi yazayim , tabii burada bahsettiklerim oyunun son halinde olmayacaktir %99 ihtimal ama Beta'nin durumu sudur ;

Multiplayer'i bile grafik olark asmis oyunun yalniz cok eksigi gedigi var Beta'da...

Matchmaking var , 15 dakika bekliyorsun birisini bulsun da oynayayim diye... Ancak party mode kullanirsan cabucak oynayabiliyorsun yoksa olme essegim olme olmus... Baska turlu oynama sansiniz da yok mecbur bekleyeceksiniz eger arkadaslarinizla party yapamiyorsaniz...

Oyuna giriyorsun oynuyorsun bitiyor diger round baslayacak filan diye beklerken bir bakiyorsun oyle bir olay yok... Taa bastan yine matchmaking olayina girip 10 dakika yeni oyun bulmasini beklemek gerekiyor... Yani eger party degilse ayni kisilerle 2 round ustuste oynama sansin yok...

Party mode iyi guzel ama oyun icindeki Friends List kendini update etmiyor... Ilk girdiginde kim online/offline ise aynen kaliyor... Oyun acikken bir arkadasin online olursa onu davet etmek , onunla beraber oynamak icin oyunu yeniden acman gerekiyor... Party'de de en fazla 5 kisi olabiliyor , 6. kisi giremiyor lobiye yani...

Ki bir de soyle bir dert var , oyundan her ciktiginda komple PS3'u resetliyor...

Bir suru betaya katildim , misal Resistance 2 , hicbirinde boyle sacmalik hatirlamiyorum... Beta'dan ziyade Alpha , pre-Alpha gibi bu...

Co-op ve competitive modlari mevcut... Co-op'ta 3 kisi takiliyorsunuz... Hem tek kisilik hem 3 kisilik gorevler var... Mesela bir kisinin ust kata cikip kitapligi asagi atmasi gerekiyor... O atinca sonra altta 3 kisi toplanip ucgene basiyorsunuz , Drake aliyor onu dayiyor duvara sonra hepiniz duvardan atliyorsunuz vs. vs ... Bu arada tabii dusman geliyor bundan once vs. ...

Multiplayer'i sarmadi beni acikcasi su ana kadar , belki bu sacma sorunlardandir ... Uncharted'in MP moduna ihtiyaci yok aslinda... Su haliyle olacaksa hic olmasin daha iyi...

Yalniz grafik olarak asmis gitmis oyun aynen KZ2 gibi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 4 Haziran 2009; 8:02:08 >

• quote:

Kaplamalar yine Ps2 kalitesinde...Nostalji olsun diyemi yapılmış bilmiyorum ama bu oyun hiçbir zaman hakettiği ilgiyi göremeyecek Ps3 platformunda olduğu sürece...Güzelim oyunu AA sız kaplamasız sunuyorlar bize

• quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

quote:

başka topiğe yazacaktı yanlışlıkla buraya yazdı herhalde

• quote:

Orjinalden alıntı: trulli

quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

quote:

başka topiğe yazacaktı yanlışlıkla buraya yazdı herhalde
    Yok daha onun halo3 ve hazenin mgsden çok daha iyi olduğu,fifanın burjuva pesin halk oyunu olduğu tarzındaki yazılarını okumadın heralde

• Artık gerçek 1080p oyun yapsınlar yetti be.
  • oyunun betasını deniyorum şu an mükemmel olmuş oynanış harika mutliplayer cok zevkli.özellikle coop olarak gorev yapabilme imkanı var
  • quote:

kardeşim (Gundam) oyunun ana konusuna yazıcaktın herhalde
  • adama bak Uncharted'in ilk versiyonunu ne oynamis ne görmüs grafiklere herkes hayran kaldi... gelmis daha henüz piyasaya cikmamis olan 2. oyun hakkinda burda yorum yapiyor ps2 kalitesindeymis te bilmem neymis dikkate almayin beyler kendi haline birakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 4 Haziran 2009; 18:53:15 >
  • Betadan güzel bir gif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeyds -- 4 Haziran 2009; 20:16:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostie

Betadan güzel bir gif.
    />

kadın işi biliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostie

Betadan güzel bir gif.
    />

Adam nereye bakıyo öyle ? (Sully miydi Sally miydi adı? )
  • Sullivan - Sully
  • quote:

eren seni seviyorum, iyi ki varsın. şu anda beni güldürdünya, allah ta seni güldürsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

Sullivan - Sully

Heh, sağol. Doğru hatırlamışım Bu arada üstte 3X yazan bir bar var. Kadın vurduktan sonra 2X e düşüyor full dolu olarak
  • Güzel yerde yakalamışım görüntüyü. Oyunda zaman geçtikçe o bar düşüyor ancak ne işe yaradığını pek çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeyds -- 5 Haziran 2009; 0:59:59 >
  • size 1 iyi 1 kötü haberim var

iyi haber : beta kod paylaşılabiliyor

kötü haber : alan adam downloada basar basmaz, diğeri 24 saat ban yiyor

bizzat denedik
  • quote:

Hala böyle insanlar varmış

• Çok yakında, Uncharted 2'nin E3 2009 Türkçe Altyazılı trailer'ı geliyor...

bekleyenlere duyurulur...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.