Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Plunder'da treasure hala kaybolabiliyor... Dun cok komik bir durum oldu oyuna basladik ben aldim getirdim tam ust kata atacagim, biri oldurdu beni... Spawn oldum bir baktim benim takimdakiler treasure kayboldu filan diyorlar , ama ikonlara bakarsaniz treasure bizim takimda gozukuyor , yesil yaniyor ama treasure nerede onu gostermiyor... Sonra ben tam olduguruldugum yere gittim bir baktim duruyor orada ama alamiyorum... Ates ediyorum vurabiliyorum ama tutamiyorum , benden baska da kimse goremiyor :D ...

Resmi de koyayim ;

Uncharted 2: Among Thieves™

Gidiyorum bunun yanina mesela , iste diyorum burada " orada birsey yok diyorlar bana :D ... Yaklasik 10 dakika gecti sonra oyun kendini resetledi... Tekrardan oynayabildik...

Neyse en azindan Matchmaking biraz daha hizlandi... Ama keske bombalara dokunmasalardi , etkisi biraz daha dusurulmus...

• ben yeni patchi beğendim.
    bomba etkisinin düştüğü iyi olmuş
    bomba manyağı oldunm bir ara
  • arkadaşlar sizde de oyunun beta testinde sorun var mı şu an? oyuna giriyorum, multiplayer'ı seçiyorum connecting diyor, orada çubuk dolarken beni hiçbir uyarı vermeden tekrar Multiplayer - Options yazan seçim ekranına atıyor, sizde durum nedir?
  • şu oyunun bi oynayamadım betasını bedava versen ne olurki sanki bea
  • ya ben de şanssızlık oldu ya da artık birden fazla kullanıcı aynı betayı kullanamıyor artık
    dün o kadar denedim giremedim.:(

zaten demonunda günü ay sonu doluyor. bakalım ne olacak?
  • Uncharted 2'de Sinema modu

Naughty Dog'un ikinci başkanı Evan Wells, merakla beklenen Uncharted 2: Among Thieves oyununun online bölümünde sinema modunun olacağını belirtti. Bu mod sayesinde yapılan maçlar geri alınabilecek, istenilen açıdan bakılabilecek, kaydedilebilecek ve diğer arkadaşlarınız tarafından da izlenebilecek. Anlaşılan Uncharted 2, hem single hem de online olarak oldukça dolu geliyor. Yapım bu yılın sonlarına doğru PlayStation 3 platformu için çıkacak.

Merlinin Kazanı
  • Yılın oyunu geliyor.
  • bir iyiliksever verse şu oyunu arkadaşlar.sadece oyun istiyorum ya.beğenirsem önsipariş vereceğim lütfen verin şu oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

bir iyiliksever verse şu oyunu arkadaşlar.sadece oyun istiyorum ya.beğenirsem önsipariş vereceğim lütfen verin şu oyunu

begenmeme ihtimalinmi var yani
  • Oyunu dükkanda bitirdim bu yuzden işlerim bayagı düşmüştü kimseyle ilgilenememiştim 2 si çıksın evde oynuyacagım ciroyu bayagı etkılemişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

bir iyiliksever verse şu oyunu arkadaşlar.sadece oyun istiyorum ya.beğenirsem önsipariş vereceğim lütfen verin şu oyunu

begenmeme ihtimalinmi var yani

çaktırma gaza getirmeye çalışıyom

• quote:

Orjinalden alıntı: ersinklc

Uncharted 2, Türkiye'de Başlayacak!!!

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Uncharted_2_Turkiyede_Baslayacak-757.htm

http://oyun.donanimhaber.com/Uncharted_2,_Turkiye%27de_Baslayacak!!!/m_32956281/tm.htm

Süper haber İnşallah ülkemizi güzel gösterirler...

• sirkecide defineci kayfesinde başlayacak
  • beyler hala uncharted 2 beta kodlu infamous satıyolarmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aeeb12

beyler hala uncharted 2 beta kodlu infamous satıyolarmı

o kodlar artık geçersiz zaten 30 haziran itabariyle kapattılar demoyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouz11 -- 11 Temmuz 2009; 1:30:11 >
  • Merakla beklenen Uncharted 2' nin çıkış tarihi belli oldu, Daha önce 30 Eylül'de piyasaya sürüleceği yönündeki dedikoduların aksine Sony oyunun çıkış tarihinin 13 Ekim olduğunu açıkladı. Haberin ayrıntılarına kaynağımızdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Uncharted_2_Cikis_Tarihi_Aciklandi-874.htm
  • bakalım Naughty Dog firması ülkemizi nasıl ve ne derecede tanıyorlar yada incelemişler.. Umarım Arap ülkeleri gibi lanse edilmez oyunda..
  • Bu da Kapak Resmi

Uncharted 2: Among Thieves™

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 21 Temmuz 2009; 23:03:47 >
  • bu oyun tadından yenmeyecek arkadaşlar süper geliyor süper
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.