Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uncharted 2'yi ağızımızın suyu aka aka beklemeye devam ederken, bu gün oyunun demosu ve 2. beta aşaması ile ilgili bilgiler internette verildi. ilk açıklamada oyunun demosu single modda olmayacak. Online bir demo bizleri bekliyor gibi görünüyor. Yapımcıların düşünceside bazı yönleriyle haklı gibi görünüyor ...

Diğer bir açıklama ise oyunumuzun 2. beta aşamasının tarihini belirtiyor. 1. Beta aşamasındaki bütün hatların giderildiği, Daha stabil bir online modun olduğunu şimdiden kestirebiliyoruz. 2. beta aşamasına katılmak için GameSpot sitesinden oyunu ön sipariş ile Eylül 15 tarihine kadar almanız gerekli. 2 hafta boyunca 2hafta beta aşamasında oyunu tadabileceksiniz. 13 Ekim'de gelecek olan demo hakla açık olacak...

kaynak:http://www.playstationturk.com/News-file-article-sid-4384.html

• quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Kanka videolar manyak yaw,teşekkürler

Adamı taşırken 2 hatunun bizi koruması ayrı bi hoşuma gitti

Rica ederim kardeşim
    videolar sayfa sonuna denk gelmiş 1 kere daha yazalım ilzmeyen arkadaşlarımızda izlesin.

Toplam 12 dakika süren 2 yeni video yayınlandı arkadaşlar.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-12_Dakikalik_Uncharted_2_Videosu_Yayinlandi-1173.htm

• oyun çok sağlam çookk
  • 1. oyun için yayınlanan ilk video+1.oyun+2.oyunun karşılaştırması..

Uncharted 2: Among Thieves™

quote:

Orijinalden alıntı: mistikv

quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Kanka videolar manyak yaw,teşekkürler

Adamı taşırken 2 hatunun bizi koruması ayrı bi hoşuma gitti

videonun sonuna doğru siyahlı adam kadına saldırdı .neresinden kavradı dikkat ettinizmi

Sinir oldu şarjörü boşalttı sonra adamın üstüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 14 Ağustos 2009; 21:29:45 >

• Şimdi benim korktuğum olay online ı tutmayınca oyunu bitircekler.Eksi puan alacak yani online ı berbat diye mesela.Halbuki sonradan eklediler böyle birşey yoktu yani hiç yoktan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Şimdi benim korktuğum olay online ı tutmayınca oyunu bitircekler.Eksi puan alacak yani online ı berbat diye mesela.Halbuki sonradan eklediler böyle birşey yoktu yani hiç yoktan iyidir.

Online beta'daydım...Beta olmasına rağmen online gerçekten süperdi...Yani eksi puan vermek için anca art niyetli olmak lazım yoksa puan kırılcak cinsten bir yapısı yok
  • arkadaşlar bu oyunun videolarını izledim.gerçekten süper ama şu dikkatimi çekti.oynadığım kadarıyla ilk oyunda bulmacalar falan vardı ama bunun videolarında rastlamadım.sürekli adam öldürüyoruz.birde bu oyunun onlineı nasıl olacak?bir yerde okumuştum uc2 ps3ün gücünü %100kullanacak diye.bu doğru mu?
  • arkadaşlar UNCHARTED 2 PS3 ün gücünün %100 ünü kullanan bir oyun olmayacak.
    şuan hala ps3 ün en cok gücünü kullanan oyun KILLZONE 2 dir.
    KILLZONE 2 normal scene denilen standart sahnelerinde yani oyunun %65 lik kısmında PS3 ün
    %35 gücünü, en kalabalık extreme scene denilen kalabalık sahnelerinde ise yani oyunun geri kalan %35 lik kısmında PS3 ün %60 lık gücünü kullanıyor.

UNCHARTED 2 nin bukadar büyük bir yol katedip bir anda %100 ü kullanacagını sanmıyorum.
    ayrıca yapımcı SONY bunu hemen yapmayacaktır. elinde belki bu teknoloji var olabilir ama şu sene içerisinden yapmayacaklardır. yavaş yavaş hizmet sunacaklar. yoksa bir albenisi kalmaz oyunların. biz hep daha iyisini isteyecegimiz için...

o yüzden önce 1080p oyun standartını 2010 yazına doğru oturtacaklarını daha sonrada %100lük performanslarla son viraja gireceklerini düşünüyorum.

• Uncharted vs real life
  • Az kaldı az...Kratos'un tahtını sallıyor resmen haha :D
  • kratosun tahtını kimse sallayamaz çünkü uncharted gibi birçok silahlı tps var ama gow un eşi benzeri yok bu oyun için ps3 alınır gow ps3 grafikleriyle düşündükçe kendimi cennetteymiş gibi hissediyorum
  • Uncharted 2'nin atmosferini Real Life dan daha çok sevdim. Uzaktaki evler daha büyük, sonra Real de hava da bulut yok..
  • Çıksın artık bu oyun!
  • Uncharted 2 artık aşmış...CGI kalitesi diyebiliriz.
  • Gölgeler gene tırtıklı gene tırtıklı
  • Çıktığından fiyatı ne olursa olsun hemen gidip alıp,hiç kalkmadan 1-2 defa bitirmek istiyorum.Şu videoları izlerken bir gün kapten...
  • Yeni Görüntüler

• İnşallah bu Uncharted serisinin sonu gelmez!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonaran

İnşallah bu Uncharted serisinin sonu gelmez!

Sanmam ya.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.