Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jamez

ilk oyun kaç saat suruyor

Trophy kasıcam diyosan başka tabi o zaman uzadıkça uzuyor.
  • gideyim ps3 kafede bitireyim o zaman şu oyunu easy de
  • quote:

gideyim ps3 kafede bitireyim o zaman şu oyunu easy de

ara videoları geçme ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

gideyim ps3 kafede bitireyim o zaman şu oyunu easy de

ara videoları geçme ama

Video = süre
    Süre = para
    o zaman video para demektir
  • iki gun kiralasam 30 tl ye bitirebilirmiyim hafta sonu değermi o paraya.. hiç kakmasam başından
  • PS3 yokmu sende ?
    varsa oyun zaten 25 TL ye satılıyor.
  • güzel bir denklem.. ama şöyle de bişey var.
    ne kadar ekmek o kadar köfte... ya da bkz. ucuz etin yahnisinin yavan olma durumu...

iki günde rahat bitirirsin de kiralamak için 30 fazla değil mi. zorlasan ikinci el bulursun o fiyata...
  • ps kafede çalıştığım zamanlar baya bir oynamıştım tabi bağrış çağrış olunca oyundan alınan zevk baya bir dusuyor (her yerden ne goldu bee, messi messi sesleri) en iyisi şu ex oyunları bitirmek için bir ps3 silm almak başka çare yok

neyse konuyu da bolmeyelim teşekkurler herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Ohoo 1. oyunu daha oynamayanlar var aramızda...

Aslında Türkiye'ye ilk gelen PS3 lerden birisini ben getirttim ama kendim kullanmadım hediye olarak verildi. Kendi Ps3 ümü Şubat 2009 ayında çok geç aldım bu yüzden daha çok oynayacağım oyunlar var.

quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

PS3 yokmu sende ?
    varsa oyun zaten 25 TL ye satılıyor.

Oyun nerede 25 TL acaba bilgilendirirsen iyi olur, ciddi oyunu alıcam çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 1 Eylül 2009; 12:30:37 >
  • 2. el bölümüne uğra çok rahat bulursun. ben bir kaç ay önce 30 TL den almıştım.
  • Oyunu aldim almasina ama bu seferde 3.0 update takildik bu oyuna alerjisi varmis 15 dk. bir donuyor oyun oynanmaz hale geldi. Insallah bu hatayi bir an once duzeltirler.
  • oyun turkiyede de mi gececek? arkdaslar 8. sayfada bir harita eklemistlerde
  • hepsi değil bir kısmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reaper*

http://ps3.ign.com/dor/objects/14225971/uncharted-2/videos/pax09_uncharted2_gmp_pax_090409.html

Atom bombası gibi geliyor oyun..

• Bu arada;

Haziran ayındaki betaya katılamadıysanız üzülmeyin. 29 Eylül'de herkesin katılabileceği multiplayer demo indirime sunulacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazuki

/>

Bu arada;

Haziran ayındaki betaya katılamadıysanız üzülmeyin. 29 Eylül'de herkesin katılabileceği multiplayer demo indirime sunulacak.

Evet hocam. Ben de yeni okudum. Haber tam olarak şöyle; İlk olarak kapalı betası yayımlanan, daha sonra da Gamestop'dan ön sipariş verenlerin bu betaya girme hakkı kazandığı Uncharted 2'nin multiplayer demosu, 29 Eylül'den itibaren herkese açık bir şekilde PSN'den yayımlanacak. Demonun içeriği hakkında ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bu sefer çok daha zevkli olacak. Single ayrı multi ayrı zevk. Oyun zaten efsane. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

• Yeni gameplay i seyrettim oyun muhteşem gözüküyor
  • Gerçekten çok sağlam oyun ilk alınacaklar arasında

• GAME OF THE YEAR, GOTY 2009.

(gönlümün sultanı KILLZONE 2 dir ama mahalle baskısına uyacağız arkadaşlar. )

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.