Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E beyler boşuna her gittiği fuarda 'En İyi Oyun' seçilmiyor... Yakışır...
  • Co-up modunu oynamak çok zevkli olacakSırf o yüzden bekliyorum desem yeridir.
  • Harika bir an önce çıksa artık...
  • Avrupa için 16 Ekim 2009, Amerika için 13 Ekim 2009.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

oyunun çıkış tarihi belli mi ???

Gametrailers.com da yazan çıkış tarihi 13.10.2009!!!

Oynun son videosu da inanılmaz olmuş!
    O adamı boynundan tutup nasıl öldürüyor anlamadım!
    Çok güzel bir hareket olmuş!

Önsiparişimin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum!

• 2. oyunda helikopterlerle başımız büyük dertte olacak sanırım her videoda karşımıza çıkıyor.
  • Şimdi size bir soru.Bu oyunun birincisini oynamadım. 2.oyunu anlamak için biri bitirmek gerekiyormu........Sizce yeni oyunun çıkmasına bu kadar kısa bir süre kalmış iken ilk oyunu alayammı.
    Not: İlk oyunun demosunu oynadım.Demoda bi adada habire adam öldürdüm.Bu oyun hep böylemi ilerliyor ve hep aynı adadamı geçiyor....
  • sanırım ılk oyunu oynamamıssın dostum ama ben derım kı kesınlıkle al bu oyunun ilkini oynamamıs insan cok sey kacırmıstır bence
    quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Şimdi size bir soru.Bu oyunun birincisini oynamadım. 2.oyunu anlamak için biri bitirmek gerekiyormu........Sizce yeni oyunun çıkmasına bu kadar kısa bir süre kalmış iken ilk oyunu alayammı.
    Not: İlk oyunun demosunu oynadım.Demoda bi adada habire adam öldürdüm.Bu oyun hep böylemi ilerliyor ve hep aynı adadamı geçiyor....

• quote:

Şimdi size bir soru.Bu oyunun birincisini oynamadım. 2.oyunu anlamak için biri bitirmek gerekiyormu........Sizce yeni oyunun çıkmasına bu kadar kısa bir süre kalmış iken ilk oyunu alayammı.

1. soruna cevap ilk oyunu oynama zorunluluğun yok ama oyun 25 liraya kadar düşmüşken bu kadar güzel bir oyunu oynamamak için sebep göremiyorum.
    2. soruna cevap ben de ilk demosunu oynadım demo oyunu anlatamıyor. Adam öldürüyorsun, bulmacalar çözüyorsun, bir yönden hikaye ilerliyor, bir yönden platform bölümleri oynuyorsun(ki platform bölümleri tomb raider'dan çok daha zevkli) İnanılmaz zevkli bir oyun. O adada eski yapılar var onlarda geçiyor belirli bir bölümden sonra. Yer altı tünellerinde falan geçiyor. Adada geçiyor diye tekdüze yapmamışlar. Oynamanı tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Co-up modunu oynamak çok zevkli olacakSırf o yüzden bekliyorum desem yeridir.

beta demo sunu oynamış olarak bir hatırlatma yapayım.

multisi inanılmaz zevkli, ( beta olmasına rağmen) gözlerinize inanamayacaksınız.

esas co-op moduna geleyim. eğer son anda sürpriz değişiklik yapmazlarsa

co-op re5 gibi değil. yani oyun asıl olarak solo. tek başımıza oynayacağız. ( ilk oyuna sadık kalınmış)

co-op olan bölüm, bi dünya aksiyon içeren, bol bol bosslı olan ayrı bir oyun. adam vurmaya doyacaksınız o derece dolu.

beta demoda co-op bölümü vardı deli zevkliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: naughtymmn

quote:

1. soruna cevap ilk oyunu oynama zorunluluğun yok ama oyun 25 liraya kadar düşmüşken bu kadar güzel bir oyunu oynamamak için sebep göremiyorum.
    2. soruna cevap ben de ilk demosunu oynadım demo oyunu anlatamıyor. Adam öldürüyorsun, bulmacalar çözüyorsun, bir yönden hikaye ilerliyor, bir yönden platform bölümleri oynuyorsun(ki platform bölümleri tomb raider'dan çok daha zevkli) İnanılmaz zevkli bir oyun. O adada eski yapılar var onlarda geçiyor belirli bir bölümden sonra. Yer altı tünellerinde falan geçiyor. Adada geçiyor diye tekdüze yapmamışlar. Oynamanı tavsiye ederim..

Arkadaşlar beni gaza getirdiniz.Gittigidiyordan 34 tl ye sipariş verdim yarın elimde olur.Size güveniyorum.

• sadece 1 ay kaldıı
  • erol aslında tanıtım sürümleri çıkmıştır
    anladın sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

erol aslında tanıtım sürümleri çıkmıştır
    anladın sen

takipteyim orçun.
    malum kişiye mesaj attım geçen hafta ,haber bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

sadece 1 ay kaldıı

1 ayda geçmez ki
  • İlk oyunu çıktığı gibi alıp severek bitirmiştim.Halada arşivimde saklı.2. oyun içinde aklımda iyice ucuzladıktan sonra almak vardı,taki dün verilen tren videosunu izleyene kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

İlk oyunu çıktığı gibi alıp severek bitirmiştim.Halada arşivimde saklı.2. oyun içinde aklımda iyice ucuzladıktan sonra almak vardı,taki dün verilen tren videosunu izleyene kadar

sanada shopto yolları gözüktü
  • quote:

quote:

İlk oyunu çıktığı gibi alıp severek bitirmiştim.Halada arşivimde saklı.2. oyun içinde aklımda iyice ucuzladıktan sonra almak vardı,taki dün verilen tren videosunu izleyene kadar

ben uncharted i ucuza almıştım.
    ama sony öyle güzel işler yapıyor ki

uncharted2, gow3, gt5 nasıl beklerim bilmiyorum
    uncharted ile gowu kafadan alırım gibi geliyor
    hatta gow1-2 çıkınca onlarıda alırım gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

quote:

quote:

ben uncharted i ucuza almıştım.
    ama sony öyle güzel işler yapıyor ki

uncharted2, gow3, gt5 nasıl beklerim bilmiyorum
    uncharted ile gowu kafadan alırım gibi geliyor
    hatta gow1-2 çıkınca onlarıda alırım gibi geliyor

Hiç sorma orçun.bende seninle aynı durumdayım.bize çok para lazım

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.