Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
193.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uq4l4

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Karar Verdim Uncharted 1-2 Tekrar Oynayıp Bitircem Arsivime Uncharted 3 de Eklenmesini Bekliyorum Orj Disc Olarak 1-2 Tertemiz Duruyor 3de Lazım oraya ,

Bu arada arkadaslar bu Uncharted 2 GOTYE Sürümünü Alasım var Avrupada Cıkmamıs Galiba USA'dan Siparis vermek istemiyorum 1.Bölge Diye Kararsız Kaldım yaw. fiyatıda 48$

ben 2. ye yetiştim 1. alsammı diye düşünüyorum güzel bir seri

evet God Of War Serisi Gibi Tam Arsivlik Oyun. Orj Discleri elimde olucak sürekli.

• şu oyunu bir türlü sevemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

şu oyunu bir türlü sevemedim

olabilir hocam mesela bende gow u pek sevmiyorum bana hitap etmiyor.. ama şu oyundaki o tren bölümünü unutmadım o zorlu bölümlerdeki şifreleri çözdükten sonraki zevk bambaşka her ne kadar çözmeye çalışırken sinir hastası olsanda oynadıktan sonra değerini daha çok anlıyorsun
  • yazılmış çizilmiş, belki de kendi kendimize gelin güvey oluyoruz, fakat dublaj olmasın altyazı yeter diyen arkadaşlar kaçırdıkları ince bir ayrıntı var bence, o da çevirideki kalite. ingilizceden direkt çeviri yapılmış türkçe altyazı yerine ingilizce altyazıyı açarım daha iyi, en azından ingilizcem gelişir :)

mesela bi arkadaş güzel yazmış, "şaka yapıyor olmalısın" yerine "hadi ordan", "hadi canım sende" gibi kalıplar kullandığınız müddetçe hiç bir problem yok, burda görev çeviri bürosuna düşüyor. kilit konu türkçeleştirmek, tecrübeli dil uzmanlarıyla çalışılırsa ortalama bir dublaj sanatçısı olsa bile oyundan alacağımız zevk 2 katına çıkar. argo olucak biraz ama mesela gidip de "f.ck off"u "ha s.ktir" diye çevirmek yerine "lanet olsun dostum" dersen komik olur. çünkü hiçbirimiz arkadaşlarımızla bu şekilde konuşmuyoruz. çevirmen değilim tabi ki hatta ingilizcem de orta seviyede ama nacizane fikirlerim böyle, çeviri bürosu burda yazılanları okuyodur elbette...

daha önce de bahsedilmiş türkiye dublaj konusunda çok başarılıdır. umut tabak denmiş, haluk bilginer denmiş, bunlar çok önemli isimler. tamer karadağlı'nın da sesi iyidir mesela, hatta bilenler bilir kuzen balki ve marty mcfly'ın sesi yekta kopan da muhteşem bir seçim olabilir.

yıllar sonra küçükken hayalini kurduğum şeyler gerçek oluyor. bundan güzel şey var mı? ingilizceyi çok bilmişler ayarlar menüsünden gerekli düzenlemeleri yapabilirler, "settings" menüsünü bulacak kadar ingilizceleri vardır diye umuyorum.

• mesajımı okuyun neden istemediğimi anlayın sonra bilmişlik yapıtığımı düşünerek bilmişliğinizi yapın
  • All men dream, but not equally...

Nathan Drake
  • Uncharted 3'ün VGA Videosu Oyun İçi Olacak !!!

Ha duyuruldu ha duyurulacak derken hafta içinde gündeme bomba gibi düşen Uncharted 3: Drake's Deception için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.      Hatırlarsanız oyunun duyurusu ile birlikte küçük bir tanıtım videosu da yayınlanmış fakat bu videoda çok fazla oyun dinamiğine yer verilmemişti. Oyunun bu gece düzenlenecek olan Video Game Awardstörenindeki sunumunda ise çok daha farklı bir tanıtım videosu ile karşılaşabiliriz.  GT TV ve Spike TV'den Geoff Keighley, yaptığı açıklamalar ile VGA heyecanını yukarılara taşımaya devam ediyor. Keighley gene Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Uncharted 3'ün videosunun oyuncuları bir hayli şaşırtacağını ve kesinlikle CGI olmadığını dile getirmiş.Yapılan açıklamalara bakılırsa Naught Dog, hafta içi yaptığı duyuru ile ağzımıza bir parmak bal çalmış. Tatlının kalan kısmına ise bu gece ulaşacağız gibi gözüküyor.

Kaynak :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Uncharted_3un_VGA_V

• Oyun konusu Türkiye'de mi geçicek uncharted 2 de olduğu gibi ? Birde bu Collectors Edition nedir ? Teşekkürler.
  • quote:

quote:

olabilir hocam mesela bende gow u pek sevmiyorum bana hitap etmiyor.. ama şu oyundaki o tren bölümünü unutmadım o zorlu bölümlerdeki şifreleri çözdükten sonraki zevk bambaşka her ne kadar çözmeye çalışırken sinir hastası olsanda oynadıktan sonra değerini daha çok anlıyorsun

Uncharted'ın mı bulmacaları sinir ediyor?

• uql hocam bende sevemedim bir türlü gowu oyun arşivimde duruyor öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

quote:

evet bazı bölümlerde insan takılıp kalıyor karşıya yukarı vs. nasıl çıkıcağını bulmak bazı bölümlerde zaman alıyordu bulamadığım zaman sinir oluyordum da buna niye şaşırdın onu çözemedim yanlış birşey mi yazdım ?????

• VGA canlı yayında gece 2 de başlayacak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1938

uql hocam bende sevemedim bir türlü gowu oyun arşivimde duruyor öyle

ben oyunu hiç almadım hocam ps3 almadan önce hemen gow almalıyım diyordum forumdan vs. okuduğum yorumlar yüzünden ps3 aldım bu psn de demo
    yu bi indireyim dedim gow3 ü biraz oynadım ama sıkıldım kamera falan sanki özgür değildim oyunda öldür geç öldür geç tarzında bana uymuyor...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet bazı bölümlerde insan takılıp kalıyor karşıya yukarı vs. nasıl çıkıcağını bulmak bazı bölümlerde zaman alıyordu bulamadığım zaman sinir oluyordum da buna niye şaşırdın onu çözemedim yanlış birşey mi yazdım ?????

Valla dostum gördüğüm en kolay bulmacalar Uncharted bulmacalarıydı benim ondan şaşırdım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla dostum gördüğüm en kolay bulmacalar Uncharted bulmacalarıydı benim ondan şaşırdım.

Son zamanlarda çıkan bütün oyunlarda bulmacalar çok ama çok kolay olmaya başladı... Options içerisinden tips and hints seçeneklerini hemen kapıyorum, oyunlar çok daha zevkli oluyor...

Edit: Harf Hatası :-))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerasi -- 11 Aralık 2010; 19:05:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: Tha_Boss*

hadi hayırlısı, umarım türkçe olur

türkçe alt yazıya evet,türkçe dublaja hayır.. kaç kişi nate in kendi sesi dururken abudik gubudik,üç kurşa tutulmuş birinin sesini duymak isterki,ben istemem.. aynısını kratos a da demişlerdi, olsa ne iyi olur diye hayır bence ne kötü olur

Kaç kişi senin gibi düşünüyor acaba, sony dublaj yaptıracaksa işin uzmanlarına yaptıracaktır, isteyen orjinalini oynar buna karşı çıkmanın bir anlamı yok, çoğunluk türkçe dublajlı oynar

• Kratos: Yağmur mu yağıyor yoksa ağlıyor musun ?
    Zeus: Hırrrr !

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bir bölüm vardı aynaların yansımalarını falan ayarlıyordun o bölümü son sürat hızla geçtiysen bravo ben aynanın yanına nasıl çıkıcam diye ortada duran kılıç benzeri şeye en az 50 kere inip çıkmışımdır sonra bi baktım duvarda 3,4 tane basamak zaten sonra gerisi geliyor fakat arayıp bulamamak sinir ediyor insanı yoksa bulmacalar problem değil.. zaten çoğunun çözümü kitapçıkta yer alıyor...

• kötü seslendirme olucaksa alt yazı olsun.. kaliteli seslendirme olursa tabi sonuna kadar desteklerim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1938

uql hocam bende sevemedim bir türlü gowu oyun arşivimde duruyor öyle

ben oyunu hiç almadım hocam ps3 almadan önce hemen gow almalıyım diyordum forumdan vs. okuduğum yorumlar yüzünden ps3 aldım bu psn de demo
    yu bi indireyim dedim gow3 ü biraz oynadım ama sıkıldım kamera falan sanki özgür değildim oyunda öldür geç öldür geç tarzında bana uymuyor...

Bende yorumlara bakarak almıştım ama bana hitap etmedi oyun

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.