Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
192.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe dublajdan korkan bukadar kişide ilk defa goruyorum ne ilginç şey

insanın kendı dılınde anlayarak oynaması oyunun zevkını 2ye katlar Türkiye cogu kaliteli filmde dublaj bakımından dunyanın ileri gelen bikaç ulkesınden bırı gercekten kalıtelı dublaj yapılıyor Turkıyede kalite demısken ps3 excl.de kalıtedır ve sony bunu arastırıp işi en iyi yapanlarla calısır yeterkı yapsın bu dublaj olayı Türk oyun pıyasasının tanınması bakımından son derce onemlıdır KARSI CIKANLARI ANLAYAMIYORUM kimse sizi zorlamıyor oyunda bırcok ses secenegı var gıder baska dilde oynarsınız ama bu konuda istemesenızde DESTEKLEMINIZ gerekır

bunlar arttıkca bir gun umarım fifa /pes ide Türkçe spikerle oynarız nekadar zevklı olurdu Türkçe spiker oyuncuların Türkçe telafuzu gol sevınceı yorumlar....

bu işi duzgun yaparlrsa PS Türkiye mudur Özgur Kırazcı ve ekıbı oyun fiyatları vergıler 2li antlasmalar kulis vss okadarda Türkiyeyi ve oyun severleri ciddiye almak zorunda kalır oyun firmaları yeterki şu işi isteyerek yapsınlar

• Oyunla ilgili detay,bilgiler oldukça paylaşalım lütfen. Habersiz kalmayalım
  • 3. seride sessizcenede ilerliyebilecekmisiz. Yani gizlilikde olucakmis bu cok iyi bir gelisme.
  • Türkiye saati ile sabaha karşı saat 2 de başlayacak olan VGA'da Uncharted 3:Drakes's Deception'dan ilk trailer'ı bekliyoruz.
  • VGA da yayinlanacak olan vidyo oyun ici goruntulerden olusuyor. Buda heycan verici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

VGA da yayinlanacak olan vidyo oyun ici goruntulerden olusuyor. Buda heycan verici.

Sırf o yüzden bekliyorum vga'yı.Video'yu görmeden uyku yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Türkçe oyuna karşı çıkanlar (sadece bu oyun için demiyorum) bence birkaç ingilizce cümle kurmayı ögrenip kendini başka dünyalarda gören özenti liseli ve yüksek okula giden bebeler... Ana diliniz TÜRKÇE bunu unutmayın

Aynen çok var öyle tip oyunun tamamını anladım falan diyor ama hikaye yani anlamadığı çok yer oluyor oyunda malum laf olsun torba dolsun ama illa ki ana dili kadar iyi ingilizcesi olanlar vardır tabi, bir kere bu konu tartışılmıştı bir kaç emo karşı çıktı olmasın ingilizce öğrenin falan demişti ifrit etmişti beni
  • beyler ingilizce yazın eleştirilerinizi .yoksa anlayamıyorlar.
  • Niye hala Turkce oyuna karsi cikarlar anlamiyorum arkadas. Turkce dublaj olsun size ne zarari var kardesim atla deve degilya gecer ingilizce oynarsin cokmu zor. Turkiyede Turkce dublaj oyunlarda yeni evet bazi kardeslerim hala diyorki Turkiyede oyun sektorunde yeni oldugu icin gerek yok diyip kestirip atiyolar. iyide kardesim illaki bu pratikde gelisicek, ben dizi ve sinama filimlerinde hem dublajda hemde bir kac onemli projelerde oyuncu olarak rol aldim. Asil isim dublorluk. Dublaj olayinda Turkiye cok cok iyi durumda avrupadan asagi kalir yanimiz yok. Bu oyun sektorundede ayni zamanda ulkemize ileride buyuk olmasada yeni bir is kapisi olucak insanlara. Ayrica deneyim kazandikca cok daha kaliteli isler ile karsilasacagiz. Sonucda bu konuyu uzatmaya gerek yok istiyen ingilizce oynasin. Oynun ic dinamikleri hakkinda konusmayi yeylerim. Ornegin 3. seride seslik ogesinin Uncharted 3 e cok yakisacagini tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 11 Aralık 2010; 19:32:24 >
  • Yaşasın ya :D Çocuklar gibi seviniyorum.Şu oyunun güzelliğine bak ya İnşAllah yakın bir sürede çıkar daha çok sürpriz olur bize...SONY YAP BİR BABALIK DAHA

• Uncharted 2'de gizlilik öğesi zaten vardı. Ben birçok bölümü düşmanları sessizce öldürerek bitirdim. Yeni bir şey değil. Bir de yakın dövüşü abartırlarsa kötü olur. Batman gibi combo mu yapacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Niye hala Turkce oyuna karsi cikarlar anlamiyorum arkadas. Turkce dublaj olsun size ne zarari var kardesim atla deve degilya gecer ingilizce oynarsin cokmu zor. Turkiyede Turkce dublaj oyunlarda yeni evet bazi kardeslerim hala diyorki Turkiyede oyun sektorunde yeni oldugu icin gerek yok diyip kestirip atiyolar. iyide kardesim illaki bu pratikde gelisicek, ben dizi ve sinama filimlerinde hem dublajda hemde bir kac onemli projelerde oyuncu olarak rol aldim. Asil isim dublorluk. Dublaj olayinda Turkiye cok cok iyi durumda avrupadan asagi kalir yanimiz yok. Bu oyun sektorundede ayni zamanda ulkemize ileride buyuk olmasada yeni bir is kapisi olucak insanlara. Ayrica deneyim kazandikca cok daha kaliteli isler ile karsilasacagiz. Sonucda bu konuyu uzatmaya gerek yok istiyen ingilizce oynasin. Oynun ic dinamikleri hakkinda konusmayi yeylerim. Ornegin 3. seride seslik ogesinin Uncharted 3 e cok yakisacagini tahmin ediyorum.

"Seslik ogesi" nedir arkadasim ? Kutsal google da bile yok yazdigin sey. GT5 teki "Dumenleme" gibi bisey mi yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 11 Aralık 2010; 19:47:58 >

• Konuyu saptırmayalım. Konu Türkçe olsun olmasın kavgasına dönmüş.Adamlar koysun Türkçe dil desteğini,isteyen İngilizce yada Türkçe oynar. Kişiye kalmış bişey bu.
  • Kardeslerim gizlilik ogesi yazicagima sessizlik ogesi yazmisim aynen haberi paylasiyorum.

Uncharted 3 için yeni ve muthis detaylar !!!

Büyük duyurunun ardından detayların ardı arkası kesilmiyor. İlk bilgi oyunun konusu ile ilgili. Nathan Drake bu sefer akıl hocası Victor Sullivan için yollara düşüyor. Sullivan gizli bir grubun okült çalışmalarını engellemeye çalışıyor, Nathan Drake'de onun peşinden gidiyor. Kayıp bir şehrin korkutucu sırları su üstüne çıktıkça, Nathan Drake'te kendi korkuları ile yüzleşmek zorunda kalıyor. Bunun haricinde oyun inanılmaz bir görselliğe sahip olup ve sinematik yapısı ile gözler için bir şölen olacakmış. Co-op multiplayer'ın yanı sıra yumruk yumruğa dövüşler ve yeni geliştirilen gizlilik özelliği de oyuna imzasını vuracak imiş.

Kaynak:http://www.merlininkazani.com/Uncharted_3_icin_yeni_detaylar-haber-38283p1.html

• Madem Turkce oynamak istemiyorsun;niye oyundan cikartasin ki hasta misiniz?Onunuze dil secenekleri geliyor;istediginizi secersiniz yani muthis akilli insanlarim benim.Gecen biri de Crysis`inki gibi olacaksa olmasin demisti;oyunu oynamadi galiba.Asil Crysiste oldugu gibi olacaksa olsun.Bi de bu elestirileri getirenler bi Azeri televizyonunda;bi polonya televizyonunda dublajli filmler izlesinler bakalim.Erkek kadin cocuk herkesi ayni kisinin seslendirdigi;felaket ornekler cogunlukta.Bilip bilmeden yorum yapmayin lutfen
  • oyun hakkında bir eleştiri yapayım.. çatışmaları biraz azaltsınlar.. hatta baya bir azaltsınlar.. inanılmaz bayıyor bazen.. bulduğum tek kusuru bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

Madem Turkce oynamak istemiyorsun;niye oyundan cikartasin ki hasta misiniz?Onunuze dil secenekleri geliyor;istediginizi secersiniz yani muthis akilli insanlarim benim.Gecen biri de Crysis`inki gibi olacaksa olmasin demisti;oyunu oynamadi galiba.Asil Crysiste oldugu gibi olacaksa olsun.Bi de bu elestirileri getirenler bi Azeri televizyonunda;bi polonya televizyonunda dublajli filmler izlesinler bakalim.Erkek kadin cocuk herkesi ayni kisinin seslendirdigi;felaket ornekler cogunlukta.Bilip bilmeden yorum yapmayin lutfen

%100 katılıyorum kaliteli bir türkçe dublaja kimse hayır diyemez bu ingilizce özentiliği nerden çıktı anlamadım millet ingilizce biliyor diye egolarını tatmin ediyor heralde bu yolla

• Baba oğul sabırsızlıkla bekliyoruz
  • daha oyun yeni tanıtılıyor, siz TR dublaja geçtiniz. bence dublaj konusunda çok başarılıyız ama her filme yada oyuna dublaj yakışmaz.

mesela Batman Dark Knight filminde özelikle ''Joker'' (Heath Ledger) karekteri için dublaj olmaz , yakışmaz.

ama sonuçta bu bir oyun ve beğenmeyen ayarlardan sadece alt yazılı hale getirebilir.

bu konuyu çok fazla uzatıp da oyuna haksızlık etmeyin.G.O.T.Y geliyor...
  • Birkaç sayfa önceki bir arkadaşın yüklediği screenshot'taki Nathan'ı photoshop'ta biraz kırpıp, düzenledim.
    Linki ekliyorum. İsteyenler imza resim olarak kullanabilirler.

https://store.donanimhaber.com/35/89/58/3589583c4573505eb07068f97f0edc2b.png

2011 yılındaki güzel exclusive oyunları bekliyoruz heyecanla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 11 Aralık 2010; 22:57:08 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.