Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
192.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grafikler olarak oyun god of war 3'ü katlamış,hala ps3 şaşırtabiliyor insanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geralt the Witcher -- 12 Aralık 2010; 6:59:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Birkaç sayfa önceki bir arkadaşın yüklediği screenshot'taki Nathan'ı photoshop'ta biraz kırpıp, düzenledim.
    Linki ekliyorum. İsteyenler imza resim olarak kullanabilirler.

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI

https://store.donanimhaber.com/35/89/58/3589583c4573505eb07068f97f0edc2b.png

2011 yılındaki güzel exclusive oyunları bekliyoruz heyecanla...

Arkadaşım çok teşekkürler.Emeğine sağlık.......

• Ooff of.. 1 Kasım 2011. Sanırım bu görüntü oyun içi. Anlaşılan ND U2'deki kar şovundan sonra bir şov da kum ile yapacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Birkaç sayfa önceki bir arkadaşın yüklediği screenshot'taki Nathan'ı photoshop'ta biraz kırpıp, düzenledim.

emeğine sağlık,güzel olmuş.

• Tek kelime:İnanılmaz.
  • KEŞKE 11 OCAK 11 olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

emeğine sağlık,güzel olmuş.

Çok teşekkürler, güle güle kullanın arkadaşlar...

Bu arada 11.1.11 çok güzel olmuş
    Oyunlar bakımından 2011 güzel bir yıl olacak; tabii her bakımdan olmasını diliyoruz...

• Simdiye kadar gordugum en iyi lip-sync'i yapmis adamlar. Helal. Trailer bir ara in-engine mi cgi mi ikilemine dustum.
  • Arkadaşlar PSN store'a Uncharted 3 video, avatar, wallpaper ve dinamik tema gelmiş, bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeshua Kristos

Simdiye kadar gordugum en iyi lip-sync'i yapmis adamlar. Helal. Trailer bir ara in-engine mi cgi mi ikilemine dustum.

Trailer Uncharted3'ün motorundan...
  • Adamlar sessiz sedasız bu neslin en iyi grafikli oyununu yaptılar.
  • Uncharted 3 yazısından öncekiler CGI tabii ki. Sadece U3'ten sonraki 4 tane kısa sahne oyun içi.
  • tahminimden daha geç bi tarih verilmiş, sıcak çöllerde geçen bi oyun kasımda geliyor, 1 sene var
  • Eğer Avrupa bölgesinden bir PSN hesabınız(UK,TR,AU gibi) var ve Uncharted 3 logo avatarını ve temasını indirmek istiyorsanız kodu(PS Store da satılandan farklı);

F57M-BNN2-G33H

Çabuk olun,kaldırılabilir(Birden fazla kişi de çalışıyor,denenmiştir)
  • Naughty Dog'a göre Uncharted serisi bir üçleme değil ve devamı gelebilir şeklinde açıklama yapmış... Bu demektir ki daha bu nesilde 4. muhtemelen 5. oyunları PS3'ümüzde göreceğiz...
    quote:

Gamingbolt got a chance to meet up with team Uncharted over at the VGA 2010 awards floor and we got quiet a few interesting quotes from the devs.

When GB asked them if Uncharted series was planned trilogy, Naughty Dog was quick to state that although the games seem to be like adventure series trilogy but in reality they are more like standalone adventures and they won’t rule out a fourth Uncharted game in the future.

They also told that that was indeed a quiet a “big” possibility that Uncharted 3 won’t be the final Uncharted game for the devs,

Good news for fans of the franchise, Uncharted 3, although awesome won’t be the end of the road for the series.

KAYNAK

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Eğer Avrupa bölgesinden bir PSN hesabınız(UK,TR,AU gibi) var ve Uncharted 3 logo avatarını ve temasını indirmek istiyorsanız kodu(PS Store da satılandan farklı);

F57M-BNN2-G33H

Eyvallah hocam çok tşekkürler sayende indirdim.
  • quote:

Eğer Avrupa bölgesinden bir PSN hesabınız(UK,TR,AU gibi) var ve Uncharted 3 logo avatarını ve temasını indirmek istiyorsanız kodu(PS Store da satılandan farklı);

F57M-BNN2-G33H

Çok sağol hocam sayende ikisini de indirdim.
  • Grafikler aynı ama modellemelerle biraz daha uğraşmışlar gibi duruyor.
  • Armag3d0N abi çok sağolasın vallaha süper oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßurak34tr

quote:

F57M-BNN2-G33H

Çok sağol hocam sayende ikisini de indirdim.

Beyler internetten indirme ihtimalimiz yokmu temayı ? Ps3 ün usb si kayboldu Ds3 ü tanıtamıyorum bir türlü..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.