Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
192.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Arkadaşlar PSN store'a Uncharted 3 video, avatar, wallpaper ve dinamik tema gelmiş, bilginize...

ücretli mi?
  • Armag3d0N

Eyw
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

quote:

Arkadaşlar PSN store'a Uncharted 3 video, avatar, wallpaper ve dinamik tema gelmiş, bilginize...

ücretli mi?

Dinamik tema ve avatar ücretli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Eğer Avrupa bölgesinden bir PSN hesabınız(UK,TR,AU gibi) var ve Uncharted 3 logo avatarını ve temasını indirmek istiyorsanız kodu(PS Store da satılandan farklı);

F57M-BNN2-G33H

Çabuk olun,kaldırılabilir(Birden fazla kişi de çalışıyor,denenmiştir)

ya ban yersek
  • Bana mail gelmiş PSN'den avatar için key göndermiş. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Bana mail gelmiş PSN'den avatar için key göndermiş. :)

herkese aynı kod gönderilmiş galiba ve çalışmıyor. bana da geldi çalışmadı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Bana mail gelmiş PSN'den avatar için key göndermiş. :)

herkese aynı kod gönderilmiş galiba ve çalışmıyor. bana da geldi çalışmadı.

evet çalışmıyor
  • @By_Meto

http://blog.eu.playstation.com/2010/12/12/uncharted-3-drakes-deception-trailer-and-psn-treasures-revealed/

Kodu yukarıdaki resmi PS blog sitesinden görüpte paylaştım,yani ban yiyecek bir durum yok.
  • Maili gördüm banadad kod yollamıslar yaw 1 Kasım 2011 Çok Var Beklicez Artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Naughty Dog'a göre Uncharted serisi bir üçleme değil ve devamı gelebilir şeklinde açıklama yapmış... Bu demektir ki daha bu nesilde 4. muhtemelen 5. oyunları PS3'ümüzde göreceğiz...
    quote:

Gamingbolt got a chance to meet up with team Uncharted over at the VGA 2010 awards floor and we got quiet a few interesting quotes from the devs.

When GB asked them if Uncharted series was planned trilogy, Naughty Dog was quick to state that although the games seem to be like adventure series trilogy but in reality they are more like standalone adventures and they won’t rule out a fourth Uncharted game in the future.

They also told that that was indeed a quiet a “big” possibility that Uncharted 3 won’t be the final Uncharted game for the devs,

Good news for fans of the franchise, Uncharted 3, although awesome won’t be the end of the road for the series.

KAYNAK

Çok iyi ozaman. Kesinlikle de olmalıdır ve devamı gelmelidir. Üçleme yapıp bırakmak yeterli olmaz. Keşke GOW için de böyle düşünseler...

• Su nesile damga vuran ve mükemmellige en yakin oyunlarin basinda geliyor uncharted serisi.Oyun dünyasinin bu nesilde kazandigi klasiklerden biri oldu bile.Sabirsizlikla bekliyorum.
  • 11 Kasım 11e'de baya var kim beklicek şimdi 1 yıl
  • Yakın zamanda sattığım UNCHARTED : DRAKE'S FORTUNE'u geri alayım.Arşive başlayalım yine.BU OYUNUDA ŞİMDİDEN SÖYLİYEYİM SONYDEN ALCAM - ister türkçe olsun ister arapça hiç fark etmez - UNCHARTED spot bir oyun değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Uncharted 3 yazısından öncekiler CGI tabii ki. Sadece U3'ten sonraki 4 tane kısa sahne oyun içi.

Trailer tamamiyle oyun içi.

Uncharted 1 ve Uncharted 2'nin suyunu çıkardığım için adım gibi eminim, zaten oradaki grafiklerin Uncharted 2'den hiçbir farkı yok.

Oyun içi videolar yani tamamiyle, 4 kısa sahne dediğin de bizim oynayacağımız sahneler.

Ekleme:

Türkçe dublaj isteyenlere sadece gülüyorum, Türkçe dublaj yapıp kaliteyi dibe vurma derdindesiniz büyük ihtimal.

Siz sinema dünyasının klasiklerini bile Türkçe dublaj izliyorsunuzdur, şaşırmam.

Alt yazı seçeneği olsun yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 12 Aralık 2010; 13:23:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Uncharted 3 yazısından öncekiler CGI tabii ki. Sadece U3'ten sonraki 4 tane kısa sahne oyun içi.

Trailer tamamiyle oyun içi.

Uncharted 1 ve Uncharted 2'nin suyunu çıkardığım için adım gibi eminim, zaten oradaki grafiklerin Uncharted 2'den hiçbir farkı yok.

Oyun içi videolar yani tamamiyle, 4 kısa sahne dediğin de bizim oynayacağımız sahneler.

Ekleme:

Türkçe dublaj isteyenlere sadece gülüyorum, Türkçe dublaj yapıp kaliteyi dibe vurma derdindesiniz büyük ihtimal.

Siz sinema dünyasının klasiklerini bile Türkçe dublaj izliyorsunuzdur, şaşırmam.

Alt yazı seçeneği olsun yeter.

Dublaj olursa bende yine sadece altyazı kullanacağım ama fazladan dublaj seçeneğinin olmasının kötü bir yanını göremedim

• PSN kodu çalışmıyor. Nasıl olacağını tam olarak anlatır mısınız?
  • şu grafiklere bak mükemmel.. çöl gerçekten iyi düşünülmüş bir bölüm olucaktır farklı ve güzel merakla bekliyicez böyle bir efsaneyi beklemek zor olucak tabii
  • Hayvan herif uçağı düşürmüş ya adamın tren uçak gibi taşıtlarla arası hiç yok şans da %100 ile %-1 arası tamamen bir trajikomedi işte bu yüzden nate en sağlam oyun karakterlerinden.artık nasıl özlemişssem vallahi
  • nate uçak tren dinlemez parçalar valla.Uçağıda nasıl düşürdü acaba,gene neler yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uq4l4

şu grafiklere bak mükemmel.. çöl gerçekten iyi düşünülmüş bir bölüm olucaktır farklı ve güzel merakla bekliyicez böyle bir efsaneyi beklemek zor olucak tabii

of ya gelen oyunlara bak uncharted 3,LA Noire,I AM ALIVE,Assassin's Creed 3(daha duyurulmadı ama 2011 yılı içerisinde yeni oyunun geleceği açıklandı)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.