Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
192.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkce dublajdan korkan tipler nedense altyaziyi istiyor.
    Iki seyden korkardiniz hani siz. Biri dublajin natenin karizmasini oldureceginden digeri ise orjinalinden cevirinin kotu olacagindan.
    Altyazi da 2. secenek yine gecerli olmayacak mi yine orjinalinden cevirildiginde altyazida olsa dandirik bir etki vermeyecek mi sizin dusuncenizle (ki ben oyle dusunmuyorum. Yani kendinizle celisip sonra burda ahkam kesiyorsunuz . Bilen bunu zaten sizi kahkahalarla izliyor :)

DIger bir konuya gelirken siz hani turkceye dublaja karsiniz ya. Birde SECILEBILIR OLDUGUNU soyledigimiz halde (basmiyor herhalde artik bunu dusunuyorum)
    O zaman tum dublajlara karsi olmalisiniz. Cunki nasil orjinal dilinde oynamak sizin hakkinizsa o zavalli, sizin gibi hakkini arayamayan ALMAN, ISPANYOL, HOLLANDALI, JAPON vs diger kisilerin de hakkini arayin maden soyundunuz boyle abuduk bir misyona. Girin onlarin sitelerine ve bir turlu onlarin aklina gelmeyen ama sizin o cok gelismis beyinlerinize gelen bu dusunceyi onlarlada paylasip hep birlikte dunyadan SU DUBLAJI KALDIRIN hemsolarim.

Farkli farkli bir konuya yine gelince.
    Adam yazmis. Demis ki NATE simdi SAKA YAPIYORSUN HERHALDE dese turkceye nasil cevrilikcek cok komik olur bu sekilde cevrilirse demis.
    Bunun gibi bir kac ZEKI arkadasta aynı degerde farklı zırvalarda bulunmus.

Saka yapıyorsun herhalde yerıne ben dedım kı bır suru tek kelıme yada ıkı kelımeden olusan cumle konabılır. Ornek HADI CANIM SENDE gıbı.
    AMa hala sunun yerıne su konur bunun yerıne bu konur mıden cekerse al oyna yada ızle dıyen arkadasların ben cıdden turkcelerınden supe eder oldum.
    Yemınle YURTDISINDA YASAMAMA ragen onların turkcelerının bu orneklemelerden sonra kıt oldugu kanatıne vardım cunkı turkce de , hangı dılde olursa olsun cevırısınde yerıne koyamayacagın , koydugunda ıse en az orjınalınde kı gıbı yakısacak KOK fazlasıyla var.

Lanet olsun, defol vs vs. Adamlar bunlara takmıs. Yada hala buralarda kalmıs (TRT baskı donemı dublajları )
    Argoda acaba bızım dılımızden daha genıs argo kulturune sahıp bır dıl daha varmıdır acep :)

• Video süperdi

Özellikle son sahnedeki oyun içi videolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Turkce dublajdan korkan tipler nedense altyaziyi istiyor.
    Iki seyden korkardiniz hani siz. Biri dublajin natenin karizmasini oldureceginden digeri ise orjinalinden cevirinin kotu olacagindan.
    Altyazi da 2. secenek yine gecerli olmayacak mi yine orjinalinden cevirildiginde altyazida olsa dandirik bir etki vermeyecek mi sizin dusuncenizle (ki ben oyle dusunmuyorum. Yani kendinizle celisip sonra burda ahkam kesiyorsunuz . Bilen bunu zaten sizi kahkahalarla izliyor :)

DIger bir konuya gelirken siz hani turkceye dublaja karsiniz ya. Birde SECILEBILIR OLDUGUNU soyledigimiz halde (basmiyor herhalde artik bunu dusunuyorum)
    O zaman tum dublajlara karsi olmalisiniz. Cunki nasil orjinal dilinde oynamak sizin hakkinizsa o zavalli, sizin gibi hakkini arayamayan ALMAN, ISPANYOL, HOLLANDALI, JAPON vs diger kisilerin de hakkini arayin maden soyundunuz boyle abuduk bir misyona. Girin onlarin sitelerine ve bir turlu onlarin aklina gelmeyen ama sizin o cok gelismis beyinlerinize gelen bu dusunceyi onlarlada paylasip hep birlikte dunyadan SU DUBLAJI KALDIRIN hemsolarim.

Farkli farkli bir konuya yine gelince.
    Adam yazmis. Demis ki NATE simdi SAKA YAPIYORSUN HERHALDE dese turkceye nasil cevrilikcek cok komik olur bu sekilde cevrilirse demis.
    Bunun gibi bir kac ZEKI arkadasta aynı degerde farklı zırvalarda bulunmus.

Saka yapıyorsun herhalde yerıne ben dedım kı bır suru tek kelıme yada ıkı kelımeden olusan cumle konabılır. Ornek HADI CANIM SENDE gıbı.
    AMa hala sunun yerıne su konur bunun yerıne bu konur mıden cekerse al oyna yada ızle dıyen arkadasların ben cıdden turkcelerınden supe eder oldum.
    Yemınle YURTDISINDA YASAMAMA ragen onların turkcelerının bu orneklemelerden sonra kıt oldugu kanatıne vardım cunkı turkce de , hangı dılde olursa olsun cevırısınde yerıne koyamayacagın , koydugunda ıse en az orjınalınde kı gıbı yakısacak KOK fazlasıyla var.

Lanet olsun, defol vs vs. Adamlar bunlara takmıs. Yada hala buralarda kalmıs (TRT baskı donemı dublajları )
    Argoda acaba bızım dılımızden daha genıs argo kulturune sahıp bır dıl daha varmıdır acep :)

Size sonuna kadar katılıyorum.
    Türkçe dublaj istemeyen arkadaşlara soruyorum.Peki İngilizcesi olmayip.Alt yazıyla oynamayı sevmeyen arkadaşlar ne yapacak?

• Crysis'teki Türkçe dublaj harikaydı. Filmlerde öyle kaliteli dublaj yoktu resmen. Buna da öyle gelirse Nate'inizin karizmasına bişey olmaz merak etmeyin.
  • birincisi ingilizcem az çok var ikinci olarak herkes ingilizce bilmek zorunda değil adam ingiliz mi ki ingilizce bilmeyince onun ayıbı oluyor
  • @ uq4l4 @ imzandaki nate çakma gibi.Adanalı dizisisindeki maraz ali'ye benziyor.

bu arada Uncharted 3 Dynamic Theme

• Beyler pekı bunun Collection u ne zaman çıkar 1 ve 2 den oluşan?

Mesela GoW un ne zaman çıkmıstı collection u?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

@ uq4l4 @ imzandaki nate çakma gibi.Adanalı dizisisindeki maraz ali'ye benziyor.

güzel bi ss bulamadım imza yapayım bunu buldum bu konudan yaptım

bu arada o tema paralı değilmiydi ben uk psn kullanıyorum alamam da

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

Bir konu ancak bu kadar sabote edilir yani biri geliyor bir taş atıyor diğeri destekliyor sonra bizlerde sinirleniyoruz.İngilizce bilmemek ayıpmış yok ya !

İngilizce bilmeyeni işe alıyorlar mı, kasiyer olarak bile alırken 2 kere düşünüyorlar.

Neyse arkadaşlar yerel dünyanızda başarılar size

Anlamak istemediğin şu bunu oynayan adam 30 yaşına gelmiş belli bir işi olan bir adam olabilir ne yani ingilizce mi öğrenecek ? Tamam ingilizce çok gerekli ama bu oyunu türkiyede oynayanların %80 i 90 ı gerek durumu gerek eğitim seviyesi yüzünden ingilizce bilmesine gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

@ uq4l4 @ imzandaki nate çakma gibi.Adanalı dizisisindeki maraz ali'ye benziyor.

Hemsom ses kapatilabiliyor mu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RockyFirat

Beyler pekı bunun Collection u ne zaman çıkar 1 ve 2 den oluşan?

Mesela GoW un ne zaman çıkmıstı collection u?
  • @ uq4l4 @

tema paralı sanırım TRPsn'de:3.90tl 'den satılıyor...

imza olarak @ albatrosshigh @ nickli arkaşaşmızın yaptığı imzayı kullanabilrsin.

benim kullandığım bu şekil;

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_45090223/mpage_1/key_/tm.htm][b]UNCHARTED[/b] [color=#FFCC00][b]3[/b][/color][image]https://store.donanimhaber.com/35/89/58/3589583c4573505eb07068f97f0edc2b.png[/image][b]DRAKE'S DECEPTION[/b][/link][/center]
  • @ Kasatka @ zaten müzik yok.videoyu ekleyen elemanın işi.
  • Tarih hala belli olmadı mı bu gün ve ay karmaşası birde neden şimdide türkçe - dublaj karmaşası çıktı anlamadım. ARKADAŞLAR SİZ BULDUNUZ MU BUNUYORSUNUZ GERÇEKTEN....Daha düne kadar yalvarıyordu millet türkçe türkçe diye şimdi olmasın diyorsunuz. çok saçma.Her konuda böyle tartışmalardan bıkmadınız mı yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Tarih hala belli olmadı mı bu gün ve ay karmaşası birde neden şimdide türkçe - dublaj karmaşası çıktı anlamadım. ARKADAŞLAR SİZ BULDUNUZ MU BUNUYORSUNUZ GERÇEKTEN....Daha düne kadar yalvarıyordu millet türkçe türkçe diye şimdi olmasın diyorsunuz. çok saçma.Her konuda böyle tartışmalardan bıkmadınız mı yav

1.11.11 yani 1 kasım 2011 de çıkıyor oyun ama oyun için videonun sonunda 11.1.11 yazıyor bende başta 11 ocak sanmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan_Drake -- 12 Aralık 2010; 17:01:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uq4l4

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Tarih hala belli olmadı mı bu gün ve ay karmaşası birde neden şimdide türkçe - dublaj karmaşası çıktı anlamadım. ARKADAŞLAR SİZ BULDUNUZ MU BUNUYORSUNUZ GERÇEKTEN....Daha düne kadar yalvarıyordu millet türkçe türkçe diye şimdi olmasın diyorsunuz. çok saçma.Her konuda böyle tartışmalardan bıkmadınız mı yav

1.11.11 yani 1 kasım 2011 de çıkıyor oyun ama oyun için videonun sonunda 11.1.11 yazıyor bende başta 11 ocak sanmıştım

Bende öyle sandım. Bir an için kendimden şüphe ettim tarih sıralamasını bilmiyorum diye , Ama şöyleymiş ; ABD'nin ay-gün-yıl sıralamasına göre duyuru yapılmış diyorlar ama ben hala umutluyum :D Umarım 11 ocaktır.Büyük bir sürpriz bekliyoruz

• Bi tane adam akıllı profil resmi bulamadım hep küçücük oluyor böyle İmzayı hallettik ama profil olmadı
  • quote:

Bi tane adam akıllı profil resmi bulamadım hep küçücük oluyor böyle İmzayı hallettik ama profil olmadı

Güle güle kullan!
    İmzanın aynısını profilde kullanmak istiyorsan, akşam photoshoplayıp gönderebilirim veya buradan paylaşırım...
  • 2011 çok bereketli olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Bi tane adam akıllı profil resmi bulamadım hep küçücük oluyor böyle İmzayı hallettik ama profil olmadı

Güle güle kullan!
    İmzanın aynısını profilde kullanmak istiyorsan, akşam photoshoplayıp gönderebilirim veya buradan paylaşırım...

Hocam imza senin miydi herkes kullanınca bende kullandım sorun olursa silebilirim ? Şu 2 resmi fotoşoplarsan senden iyisi yok hocamBurdan payşalım herkes kullansın

http://www.ps3blog.ch/wp-content/uploads/2010/12/uncharted3.jpg
    http://www.gamersmint.com/wp-content/uploads/2010/12/logo-uncharted-3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _LegendmJ_ -- 12 Aralık 2010; 17:30:49 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.