Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
192.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

Orijinalden alıntı: uq4l4

şu grafiklere bak mükemmel.. çöl gerçekten iyi düşünülmüş bir bölüm olucaktır farklı ve güzel merakla bekliyicez böyle bir efsaneyi beklemek zor olucak tabii

of ya gelen oyunlara bak uncharted 3,LA Noire,I AM ALIVE,Assassin's Creed 3(daha duyurulmadı ama 2011 yılı içerisinde yeni oyunun geleceği açıklandı)

paraları ufaktan biriktirmeye başlıyalım sonra terslik olmasın
  • Anlamadığım bişe var. Oyun hangi tarihte çıkıyor.11.1.11 diyor ama bu Abd'ye tarihine göre.AGY. 1.11.11 yani 1 Kasım 2011de çıkıyor. Doğru anladım dimi beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Uncharted 3 yazısından öncekiler CGI tabii ki. Sadece U3'ten sonraki 4 tane kısa sahne oyun içi.

Trailer tamamiyle oyun içi.

Uncharted 1 ve Uncharted 2'nin suyunu çıkardığım için adım gibi eminim, zaten oradaki grafiklerin Uncharted 2'den hiçbir farkı yok.

Oyun içi videolar yani tamamiyle, 4 kısa sahne dediğin de bizim oynayacağımız sahneler.

Ekleme:

Türkçe dublaj isteyenlere sadece gülüyorum, Türkçe dublaj yapıp kaliteyi dibe vurma derdindesiniz büyük ihtimal.

Siz sinema dünyasının klasiklerini bile Türkçe dublaj izliyorsunuzdur, şaşırmam.

Alt yazı seçeneği olsun yeter.

Olm hala öğrenemediniz öyle pürüzsüz grafiklerin ps3 te olamayacağını. 5 yıl geçti bütün oyunlarda aynı olay. Videoda Anti aliasing eksikliği bile yok. Oyunu oynarken U3 yazısından önceki görüntüde oynayacağını mı sanıyosun Mert Nerede görülmüş aa eksiksiz tamamen pürüzsüz bir ps3 oyunu.

Tee ps3 çıkmadan önceki motorstorm cgi'lerine oyun içi diyordu millet. Sene oldu 2010, aldatmacalar ardı ardına patladı, hala daha bizim ps3 cüler olayı kavramadı

U2 oynadın mı sen onun grafiklerine kötü mü diyorsun yani mağradan mı geldin ??

• quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

Anlamadığım bişe var. Oyun hangi tarihte çıkıyor.11.1.11 diyor ama bu Abd'ye tarihine göre.AGY. 1.11.11 yani 1 Kasım 2011de çıkıyor. Doğru anladım dimi beyler ?

evet dostum doğru 10 ay 20 gün kalmış ...
  • quote:

quote:

Anlamadığım bişe var. Oyun hangi tarihte çıkıyor.11.1.11 diyor ama bu Abd'ye tarihine göre.AGY. 1.11.11 yani 1 Kasım 2011de çıkıyor. Doğru anladım dimi beyler ?

çok az kalmış az daha sabredelim
  • quote:

quote:

Daha çok bekleriz artık. Geçmez o kadar zaman ..
  • 2011 En İyi Oyun Yılı Olma İhtimali ?

En Başta Gears Of War 3,Uncharted 3,Mass Effect 3,Batman Arkham City(2), Resistance 3,Bulletstorm,Çok büyük bir ihtimal Diablo 3, Dead Space 2,Brink,Deus Ex Human Revolution,Dragon Age 2,Crysis 2,Tomb Raider,Rage,DIRT 3,Marvel vs Capcom 3,Mortal Kombat 9 of of of of...

Hepsinin de multisi olacak 1-2 oyun haricinde daha fena.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Uncharted 3 yazısından öncekiler CGI tabii ki. Sadece U3'ten sonraki 4 tane kısa sahne oyun içi.

Uncharted 1 ve Uncharted 2'nin suyunu çıkardığım için adım gibi eminim, zaten oradaki grafiklerin Uncharted 2'den hiçbir farkı yok.

Oyun içi videolar yani tamamiyle, 4 kısa sahne dediğin de bizim oynayacağımız sahneler.

Ekleme:

Türkçe dublaj isteyenlere sadece gülüyorum, Türkçe dublaj yapıp kaliteyi dibe vurma derdindesiniz büyük ihtimal.

Siz sinema dünyasının klasiklerini bile Türkçe dublaj izliyorsunuzdur, şaşırmam.

Olm hala öğrenemediniz öyle pürüzsüz grafiklerin ps3 te olamayacağını. 5 yıl geçti bütün oyunlarda aynı olay. Videoda Anti aliasing eksikliği bile yok. Oyunu oynarken U3 yazısından önceki görüntüde oynayacağını mı sanıyosun Mert Nerede görülmüş aa eksiksiz tamamen pürüzsüz bir ps3 oyunu.

Tee ps3 çıkmadan önceki motorstorm cgi'lerine oyun içi diyordu millet. Sene oldu 2010, aldatmacalar ardı ardına patladı, hala daha bizim ps3 cüler olayı kavramadı

abi oradaki gibi pürüzsüz olmayacak zaten, oyun içinden verilmiş tüm tanıtımlarda öyledir zaten kimse tırtık tırtık halini koymaz.

ama oyun içi olduğunu biliyorum o kadar pürüzsüz olması dışında, gölgeler trailerdakinden daha bozuk olacak, her ps3 oyunu gibi kırıklar eklenecek ama grafikler o sorunlar dışında aynen öyle, naughty dog da söyledi zaten twitterdan in game diye.

merak etme hacı killfos2-3cülerden değilim ben ps3'ün neyi yapıp neyi yapmadığını herkesten iyi biliyorum, onlar aldatmacalara kana dursun.

Trailerdeki hersey uc in grafik motorunu kullanarak hazirlanmis. Kaynak naughy dog

• ''Yes, #UNCHARTED3 trailer was all from in-engine + actual gameplay. 11-1-11!!'' - Naughty Dog, Twitter

Beyler konu istila altında.Hiç cevap verme zahmetine girmeyin,sıkılır giderler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Umarım Türkçe dublaj yada türkçe altyazılı gelmez direk İngilize olarak bitiririz oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Umarım Türkçe dublaj yada türkçe altyazılı gelmez direk İngilize olarak bitiririz oyunu.

al işte sizin gibilerin amacı ne?
  • Bence komple Arapça çıksın öyle oynayalım. Nasıl olsa Arabistanda geçiyor.
  • onlara cevap vermeyin.onlar aslında yohh.

oyuna gelicek olursak, 2011 G.O.T.Y' de belli oldu.(The Last Guardian çıkarsa işler değişebilir)2011'de exclusive yağmuru devam edecek.

darısı diğer platformların başına.

• quote:

quote:

Ekleme:

Filmlerle oyunlar bir mi? gercek hayatta drake diye birisi konusmuyor. Filmlerde filmi cekerken ingilizce konusuyorlar sonra eger olacaksa dublaj eklenir ama oyun sanal alem oldugu icin haliyle tum konusmalar dublaj.

Turkce dublaj ile ingilizce dublaj arasinda fark yok. Turkce olmasini cok isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Umarım Türkçe dublaj yada türkçe altyazılı gelmez direk İngilize olarak bitiririz oyunu.

ahaha bu acayipmiş yalnız e hocam olsun ingilizcesi olmayanlar sevinir işte öyle deme ayarı olur kapatmak için kapatırsın ne olacak yani olmalı bence bilmeyen acayip arkadaş var oyunu bitiriyo ee şimdi neden bitti ki diyen adamlar var ezme açısından söylemiyorum herkes bilemez yani.

ayrıca full oyun içi motoruyla hazırlanmış kendi motorlarıyla yani klasik uncharted 3 ziyafeti ben gideyim bi indiana jones u baştan izliyeyim ya gaza geliyorum uncharted 3 te 1.sayfadaki resimde nate kazıcıların başında duruyordu çöl de indiana ya selam çakmışlar nate bizim zamanımızın indiana jones''u zaten.

• Türk PSN'den dinamik temayı alabilirsiniz arkadaşlar, avatar ile 3-5 lira bir şey, yalnız dinamik tema manyak güzel olmuş...
  • Şu oyun yapımcısı arkadaşlar kendilerini burada heba ediyorlar. Madem PS3 hakkında bu kadar bilgilisiniz gidin girin bir firmaya arkadaş, eksik olan neyinizi tatmin ediyorsunuz bu kadar!!! Sanırsın biri Carmack, biri Schafer...

Bu nesilde 2 farklı tür çıktı zaten; bir internet kabadayısı bir de internet yapımcısı...
  • Mesajım şikayet edilmiş ve silinimiş, madem yaptığımız yanlış, insanları bu tip mesajları yazmaya zorlayan yalan içerikli politik dille yazılmış tahrik mesajları da silinsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Mesajım şikayet edilmiş ve silinimiş, madem yaptığımız yanlış, insanları bu tip mesajları yazmaya zorlayan yalan içerikli politik dille yazılmış tahrik mesajları da silinsin...

benim dün attığım mesajda silinmiş halbuki kötü birşey yazan ben değildim adam türkçe olmasın diyor bana sirk şempanzesi ve ezik diyor cevap verdiğim an mesajım uçmuş sanki şahsa hakaret eden benim...
  • İçim gerçekten rahatladı tam olarak açıklanınca bunu ve killzone'nı heycanla bekliyorum brde turkce oldumu tadından yenmez
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.