Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
192.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Trailer ne zaman gelecek bilgisi olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 12 Aralık 2010; 17:32:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

Bi tane adam akıllı profil resmi bulamadım hep küçücük oluyor böyle İmzayı hallettik ama profil olmadı

/>
    değişikkk

• Oyun çıkana kadar sayfa sayısı 1000i geçer gibi :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Bi tane adam akıllı profil resmi bulamadım hep küçücük oluyor böyle İmzayı hallettik ama profil olmadı

Güle güle kullan!
    İmzanın aynısını profilde kullanmak istiyorsan, akşam photoshoplayıp gönderebilirim veya buradan paylaşırım...

Hocam imza senin miydi herkes kullanınca bende kullandım sorun olursa silebilirim ? Şu 2 resmi fotoşoplarsan senden iyisi yok hocamBurdan payşalım herkes kullansın

http://www.ps3blog.ch/wp-content/uploads/2010/12/uncharted3.jpg
    http://www.gamersmint.com/wp-content/uploads/2010/12/logo-uncharted-3.jpg

Hocam iki sayfa önce zaten imzayı herkes kullansın diye post ettim. O yüzden güle güle kullan dedim. Bir iki arkdaşta kullandılar.
    Bende daha önceki sayfalarda bir arkadaşın post ettiği screenshot'tan kestim ve düzenledim imzayı...
    Beklersen fotoları ancak akşam eve gidince photoshop yapıp buradan post ederim...

• @C-TRanger
    @albatrosshigh tamam hocam çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Umarım Türkçe dublaj yada türkçe altyazılı gelmez direk İngilize olarak bitiririz oyunu.

ahaha bu acayipmiş yalnız e hocam olsun ingilizcesi olmayanlar sevinir işte öyle deme ayarı olur kapatmak için kapatırsın ne olacak yani olmalı bence bilmeyen acayip arkadaş var oyunu bitiriyo ee şimdi neden bitti ki diyen adamlar var ezme açısından söylemiyorum herkes bilemez yani.

ayrıca full oyun içi motoruyla hazırlanmış kendi motorlarıyla yani klasik uncharted 3 ziyafeti ben gideyim bi indiana jones u baştan izliyeyim ya gaza geliyorum uncharted 3 te 1.sayfadaki resimde nate kazıcıların başında duruyordu çöl de indiana ya selam çakmışlar nate bizim zamanımızın indiana jones''u zaten.

Bilerek dedim ben onu sanki dublaj olsa alanlara sanki adamın kafasına silah dayıyor yapımcılar dublajla oyna diye madem dublaj yok hiç bir desteği olmasın bence.Dublaj olmayacaksa hiç olmasın altyazı felanda ben nasıl olsa anlıyorum ben oynarken.Ama dublaj gelmesi lazım hatta 3 sınıf dublaj olsun yine gelmeli çünkü bu adamları dünya tanıyor bunlar dublaj yaptımı ülkemizde hem insanlar orjinal almaya çalışır hemde diğer yapımcı firmaların dikkatini çekerler.Tabii bana göre sorun yok isterse ingilizce dil desteği bile koymasın ispanyolca bile oynarım oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: RockyFirat

Beyler pekı bunun Collection u ne zaman çıkar 1 ve 2 den oluşan?

Mesela GoW un ne zaman çıkmıstı collection u?

1 ve 2'den oluşan çıkmaz 3'ü birden bir pakette gelir oda psn'den olmaz neden dersen gow1 ve 2 ps2'de olduğu için milletin hikayeyi anlaması için ps2 bulup oyunu bitirmeleri zor olacağından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord1907

PSN kodu çalışmıyor. Nasıl olacağını tam olarak anlatır mısınız?

psn de sağ üstte redem code yazan yere yazacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Eğer Avrupa bölgesinden bir PSN hesabınız(UK,TR,AU gibi) var ve Uncharted 3 logo avatarını ve temasını indirmek istiyorsanız kodu(PS Store da satılandan farklı);

F57M-BNN2-G33H

Çabuk olun,kaldırılabilir(Birden fazla kişi de çalışıyor,denenmiştir)

İndirdim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Eğer Avrupa bölgesinden bir PSN hesabınız(UK,TR,AU gibi) var ve Uncharted 3 logo avatarını ve temasını indirmek istiyorsanız kodu(PS Store da satılandan farklı);

F57M-BNN2-G33H

İndirdim teşekkürler.

bende ındırdım cok sağol
  • indirdim bende teşekkürler
  • PSN kodunu hallettim. Yalnız şimdi çok büyük geldi tema ve sol yukarıdaki Uncharted 3 yazısının U'su görünmüyor. nasıl düzeltebilirim.

• Yeni Uncharted 3 kamera arkası videosu. Kesinlikle izlemeslisiniz belgesel tadında yapmışlar. MotionCapture tekniğini de gösteriyor.

http://translate.google.it/translate?u=http://www.4news.it/uncharted-3-drakes-deception-la-prima-parte-del-dietro-le-quinte-in-video.php&sl=it&tl=en&hl=&ie=UTF-8
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

quote:

quote:

F57M-BNN2-G33H

İndirdim teşekkürler.

bende ındırdım cok sağol

Ben de indirdim çok teşekkürler...

Bu arada yamişim Nate'in karizmasını, bizim dilimizin bir oyunda yer almasından daha mı önemli kıytırık bir oyun karakterinin karizması. İnsanları anlamak güç, istemiyorsan yine ingilizce oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

quote:

quote:

F57M-BNN2-G33H

İndirdim teşekkürler.

bende ındırdım cok sağol

Cansın Canansın Büyüksün Reyizsin Adeta Bir İncisin Pek Mutlu Ettin Akşam Akşam Sağol.

• videoyu buraya koyalım...

Uncharted 3: Drake's Deception "behind the scenes part 1

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=-1FnE6NZNzU&feature=player_embedded#!]
  • Videoyu izledim. Oyun aynen film gibi valla. Muhteşem.
  • ben giremedim psn ye bu kodla hata veriyor
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.