Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
192.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dublaj felan olması önemli değilde orjnal dile türkçe altyazı eklemek güzel olur
  • haha cidden bu Lawrence mezusunun ucu bize patlayacak gibi geliyor nedense ikinci oyundan zaten gazi almisken : )
  • Hadi hayırlı olsun, resmi sitesi de güncellendi.

http://www.unchartedthegame.com/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Türkçe dublaj olmasınmış ,isteyenler var ve koymalarının size hiç bir sakıncası yok. İstemiyorsanız açarsınız ingilizce oynarsınız, zor bir olay değil.
  • Sony 2011'de son şovunu yapacak Exc. bakımından böyle büyük dalga zor olur bir daha:

Uncharted 3,Killzone 3,Resistance 3,InFamous 2,LBP2,Twisted Metal ve tabii ki bunların hepsinin toplamından bile daha önemli olan THE LAST GUARDIAN+ICO Collection..Tabii 2011'de çok baba Multiplatformlarda var 2011 olacak bu neslin as yılı anlaşılan..Uncharted 3'te GotY adayı ama çok zorlu rakipler var bu defa Sony'nin diğer oyunları yanında RAGE,Arkham City,Crysis 2,Duke Nukem Forever,LA Noire hatta MGS Rising bile gelebilir..

Ve tabii asıl head to head GeOW 3-Uncharted 3 arasında olacak hep farklı vakitlerde çıkmışlardı bu sefer aynı aylarda çıkacaklar enfes rekabet olacak..
  • beyler güzel bir imza var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Sony 2011'de son şovunu yapacak Exc. bakımından böyle büyük dalga zor olur bir daha:

Uncharted 3,Killzone 3,Resistance 3,InFamous 2,LBP2,Twisted Metal ve tabii ki bunların hepsinin toplamından bile daha önemli olan THE LAST GUARDIAN+ICO Collection..Tabii 2011'de çok baba Multiplatformlarda var 2011 olacak bu neslin as yılı anlaşılan..Uncharted 3'te GotY adayı ama çok zorlu rakipler var bu defa Sony'nin diğer oyunları yanında RAGE,Arkham City,Crysis 2,Duke Nukem Forever,LA Noire hatta MGS Rising bile gelebilir..

Ve tabii asıl head to head GeOW 3-Uncharted 3 arasında olacak hep farklı vakitlerde çıkmışlardı bu sefer aynı aylarda çıkacaklar enfes rekabet olacak..

Final fantasy versus XIII..Hoş 2011'de çıkacağı kesin değil ama.

• şahsen türkçesini almam

altyazılı alırım
  • uc1 alip oynayasim geldi :D ahhh o eski gunler
  • Turkce dublaj olsun kime ne zarari var. isteyen ingilizce oynasin bu konuyu asalim artik. @ Legend_Warrior hakli valla PS3 un en muthis zaman dilimi 2011 heralde.Uncharted 3,Killzone 3,Resistance 3,InFamous 2,LBP2,Twisted Metal, THE LAST GUARDIAN daha ne olsun :) Bencede Uncharted 3 2011 de GOTY en buyuk aday.
  • Uncharted 3 için yeni ve muthis detaylar !!!

Büyük duyurunun ardından detayların ardı arkası kesilmiyor. İlk bilgi oyunun konusu ile ilgili. Nathan Drake bu sefer akıl hocası Victor Sullivan için yollara düşüyor. Sullivan gizli bir grubun okült çalışmalarını engellemeye çalışıyor, Nathan Drake'de onun peşinden gidiyor. Kayıp bir şehrin korkutucu sırları su üstüne çıktıkça, Nathan Drake'te kendi korkuları ile yüzleşmek zorunda kalıyor. Bunun haricinde oyun inanılmaz bir görselliğe sahip olup ve sinematik yapısı ile gözler için bir şölen olacakmış. Co-op multiplayer'ın yanı sıra yumruk yumruğa dövüşler ve yeni geliştirilen gizlilik özelliği de oyuna imzasını vuracak imiş.

Kaynak:http://www.merlininkazani.com/Uncharted_3_icin_yeni_detaylar-haber-38283p1.html

Özellikle yeni geliştirilen gizlilik özelliği tam dusundugum gibi muthis bir yenilik. Oyunun dokusuna ayri bir hava katabilir MGS serisindeki gibi.

• resmi sayfada fall 2011 diyor ( sonbahar/3. çeyrek)
    bu firma kazu gibi sallamaz, benim gördüğüm en çalışkan firmalardan biri

http://us.playstation.com/games-and-media/games/uncharted-3-drakes-deception-ps3.html?retailerOverlay=ci
  • İnanasım gelmiyor ama 2011 de çıkacaksa çok çok iyi. Neredeyse duyurulduğu yıl içinde çıkacak demektir bu.
  • %100 türkçe gelsin bu oyun diğer exlerde türkçe gelsin
    bazı yabancı uyruklu arkadaşlarda kendi dillerinde oynayabilirler sonuçta dil seçeneği olucaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 11 Aralık 2010; 11:22:49 >
  • Konuyu oyunun ic dinamiklerine cekmek istiyorum.

yumruk yumruğa dövüşler (2,3 kisi ile ayni anda yakin dovus ) ve yeni geliştirilen gizlilik özelliği gibi oyunun atmosferini dahada ust seviyelere cikartacak, oyunun dokusuna dahada guzel bir hava katabilecek bu oyun ici dinamiklerinden bahsedelim birazda.

http://www.merlininkazani.com/Uncharted_3_icin_yeni_detaylar-haber-38283p1.html

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 11 Aralık 2010; 13:35:58 >
  • Karar Verdim Uncharted 1-2 Tekrar Oynayıp Bitircem Arsivime Uncharted 3 de Eklenmesini Bekliyorum Orj Disc Olarak 1-2 Tertemiz Duruyor 3de Lazım oraya ,

Bu arada arkadaslar bu Uncharted 2 GOTYE Sürümünü Alasım var Avrupada Cıkmamıs Galiba USA'dan Siparis vermek istemiyorum 1.Bölge Diye Kararsız Kaldım yaw. fiyatıda 48$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 11 Aralık 2010; 14:02:51 >
  • kendi çapımda imza yapmaya çalıştım umarım güzel olmuştur isteyen çalabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Karar Verdim Uncharted 1-2 Tekrar Oynayıp Bitircem Arsivime Uncharted 3 de Eklenmesini Bekliyorum Orj Disc Olarak 1-2 Tertemiz Duruyor 3de Lazım oraya ,

Bu arada arkadaslar bu Uncharted 2 GOTYE Sürümünü Alasım var Avrupada Cıkmamıs Galiba USA'dan Siparis vermek istemiyorum 1.Bölge Diye Kararsız Kaldım yaw. fiyatıda 48$

ben 2. ye yetiştim 1. alsammı diye düşünüyorum güzel bir seri
  • Dublaj olmasın diyenleri anlamıyorum Dublaj da olsun altyazı da herkes istediği şekilde oynasın değil mi kısıtlamaya ne gerek var
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.