Şimdi Ara

Uncharted 3 Türkçe Dublaj Kadrosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
5.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frostxxx07

quote:

Orijinalden alıntı: cemooo2

quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Son Türkçe oyun değil, bir move oyunu daha Türkçe çıkacak. Ayrıca büyük bir firma burada ofis kurmak istiyor ve henüz açıklanmamış MMORPG bir oyun daha Türkçe çıkacak. Arkadaşlar bazı şeyleri gerçekten söyleyemiyorum ama 1 ay içinde gerçekten çok sevineceğiniz haberler duyacaksınız.

Burada böyle gizemli çocuk rolüne bürünmek istemem ama az sabır.

Bu arada bu kadrodan haberim yoktu.

hocam çıldırtıcan mı bizi yav peki bi ay içinde kesin geliyo mu bu haber

Tek bildiğim benim Pes te Türkçe spiker var %95

Hocam çok merak ettim , yanlış anlama sorgulamıyorum, sen hangi pozisyondasın da bunları erken öğrenebiliyorsun. Nasıl önceden bilgi edine biliyorsun yani.
    Bir de şu Tr spiker olayını konu olarak açsam arkadaşlar da öğrense ya da sen açsan problem olur mu?

Hahahah, yok yahu yaşım 16, hocam falan demeyin, ben diyeyim Dublaj ekibinden biri aile dostu, Uncharted la olan bilgiyi ondan öğrendim. Hatta bana aylar öncesinden söylemişte konu arada kaynayınca ben unutmuşum Dün yine birlikteydik söyledi. Pes le ilgili olayda, bir tanıdığa araldan her yıl davet geliyor bu tarihlerde, gelin fifa ve pes i deneyin, inceleyin diye, onun incelemesinin en altında da, " Bu yıl Peste Türkçeye doyacaksınız, söylemem yasak ama sanırım anladınız ne demek istediğimi " yazıyor. Ona dayanarak söyledim Yoksa öyle her yerde kaynayım yok, üst üste geldi bu ikisi tesadüf sadece

pes'te türkçe spiker olayı biraz sürpriz oldu olursada hayır denmez ama kaynak inş. sağlamdır

İşte dediğim gibi o cümleye dayanarak söyledim. Öyle yorumladım o cümleyi, konuşma fırsatım olmadı henüz kendisiyle, ondanda konu açma gereği duymadım ters tepebilir diye. Ama büyük ihtimal olacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Son Türkçe oyun değil, bir move oyunu daha Türkçe çıkacak. Ayrıca büyük bir firma burada ofis kurmak istiyor ve henüz açıklanmamış MMORPG bir oyun daha Türkçe çıkacak. Arkadaşlar bazı şeyleri gerçekten söyleyemiyorum ama 1 ay içinde gerçekten çok sevineceğiniz haberler duyacaksınız.

Burada böyle gizemli çocuk rolüne bürünmek istemem ama az sabır.

Bu arada bu kadrodan haberim yoktu.

hocam çıldırtıcan mı bizi yav peki bi ay içinde kesin geliyo mu bu haber

Tek bildiğim benim Pes te Türkçe spiker var %95

Hocam çok merak ettim , yanlış anlama sorgulamıyorum, sen hangi pozisyondasın da bunları erken öğrenebiliyorsun. Nasıl önceden bilgi edine biliyorsun yani.
    Bir de şu Tr spiker olayını konu olarak açsam arkadaşlar da öğrense ya da sen açsan problem olur mu?

Hahahah, yok yahu yaşım 16, hocam falan demeyin, ben diyeyim Dublaj ekibinden biri aile dostu, Uncharted la olan bilgiyi ondan öğrendim. Hatta bana aylar öncesinden söylemişte konu arada kaynayınca ben unutmuşum Dün yine birlikteydik söyledi. Pes le ilgili olayda, bir tanıdığa araldan her yıl davet geliyor bu tarihlerde, gelin fifa ve pes i deneyin, inceleyin diye, onun incelemesinin en altında da, " Bu yıl Peste Türkçeye doyacaksınız, söylemem yasak ama sanırım anladınız ne demek istediğimi " yazıyor. Ona dayanarak söyledim Yoksa öyle her yerde kaynayım yok, üst üste geldi bu ikisi tesadüf sadece

pes'te türkçe spiker olayı biraz sürpriz oldu olursada hayır denmez ama kaynak inş. sağlamdır

İşte dediğim gibi o cümleye dayanarak söyledim. Öyle yorumladım o cümleyi, konuşma fırsatım olmadı henüz kendisiyle, ondanda konu açma gereği duymadım ters tepebilir diye. Ama büyük ihtimal olacak

inş. olur arkadaşım pes'i seven biri olarak yok demem yani pes konusuna sordum bakalım belki ordan bilen birileri çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Nathan Drake'i gerçekten Türkçe dinleyecek olanlar var mı aramızda?

Öbür gün MGS'de Snake'i de Umut Tabak seslendirirse dinlersiniz herhalde şaşırmam.

tabiki dinlicez aklımızı yitirmedik allaha şükür adamlar türkçe oyun yapıyorlar son ses açıp dinlicem hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Öbür gün MGS'de Snake'i de Umut Tabak seslendirirse dinlersiniz herhalde şaşırmam.

tabiki dinlicez aklımızı yitirmedik allaha şükür adamlar türkçe oyun yapıyorlar son ses açıp dinlicem hatta

Aynen katılıyorum
  • tehlıkelı kadro
  • Gelsin gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 20 Ağustos 2011; 19:33:55 >
  • MMORPG acaba SW old republic mi yoksa Titanmı
  • Uncharted 3 oyununu Türkçe dublaj olarak oynayacağım,KZ3,InFamous 2'den de gördüğümüz gibi gayet de başarılı olabiliyor,Türkçe dublajlar.
  • Taner Karadağlı'yı ayarlasalar süper olurdu Nate dublajı için
  • cemooo2:Pes şimdi türkçe dublaj geliyor mu ? geliyorsa süper olucak işte

Nathan_Drake:Arkadaşa katılıyorum.Sesi son seviyeye getirip dinleriz.

Bu arada unc3 kadrosuda bayağı sağlammış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Taner Karadağlı'yı ayarlasalar süper olurdu Nate dublajı için

Kişisel görüşüm,bence hiç olmazdı.Zaten dublajını pek beğenmiyorum ama oyunculuğuna söz yok.
    Dublajını neden beğenmediğimi hemen söyleyeyim.Geçenlerde Trt Brave Heart ı yayınladı.Mel Gibson ı da Tamer Karadağlı seslendirmiş ve çok kötüydü.
    Aynı olay Bodyguard filmi içinde geçerli.
    Bakalım Okan Yalabık nasıl olmuş.
  • Bence oyunlar türkçe olmasından ziyade altyazılı olsa çok daha iyi olur.O zaman diğer oyun firmalarıda altyazılı olarak hem daha düşük maliyetle türkçe oyuna yönlenirler.Şimdi gerçekçi olmak lazım oyun türkçe olunca kaç tanemiz oyunu türkiyeden 180 tl ye satın alacağız.Yine 60-80 yada en fazla 100 tlye yurtdışından alacağız.Şöylede yapılabilir bence oyunlarda türkçe özellik yada altyazı psn den ücretli satılabilir cüzzi bi ücret karşılığında.İsteyen alır istemeyen almaz.Türkçe oyun güzel ama çok maliyeli ve zahmetli.Birde bizler almayınca ne yazıkki yakında hiç çıkmamaya başlayacak.
  • quote:

Ahahah Süper olur Umut Tabağın sesi Snake'e
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

MMORPG acaba SW old republic mi yoksa Titanmı

Blizzard türkçeleştirme çalışmaları için adam arıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny2

Bence oyunlar türkçe olmasından ziyade altyazılı olsa çok daha iyi olur.O zaman diğer oyun firmalarıda altyazılı olarak hem daha düşük maliyetle türkçe oyuna yönlenirler.Şimdi gerçekçi olmak lazım oyun türkçe olunca kaç tanemiz oyunu türkiyeden 180 tl ye satın alacağız.Yine 60-80 yada en fazla 100 tlye yurtdışından alacağız.Şöylede yapılabilir bence oyunlarda türkçe özellik yada altyazı psn den ücretli satılabilir cüzzi bi ücret karşılığında.İsteyen alır istemeyen almaz.Türkçe oyun güzel ama çok maliyeli ve zahmetli.Birde bizler almayınca ne yazıkki yakında hiç çıkmamaya başlayacak.

Kısacası bir Polonya değiliz oyun konusunda. Bir yerde Türkçe destek patlayacak patates olacağız. Görünen köy kılavuz istemez. GOW3 , 30 000 sattı ama 69-99 TL fiyatla satılmıştı ilk çıktığında. Şimdi aynı tutum yok her oyunda fiyatlar artıyor. En son 149 a gördük Sony oyununu, Uncharted 3 de 180 TL olur gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 19 Ağustos 2011; 12:08:50 >

• Killzone dublahlji cok vasatti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: johnny2

Bence oyunlar türkçe olmasından ziyade altyazılı olsa çok daha iyi olur.O zaman diğer oyun firmalarıda altyazılı olarak hem daha düşük maliyetle türkçe oyuna yönlenirler.Şimdi gerçekçi olmak lazım oyun türkçe olunca kaç tanemiz oyunu türkiyeden 180 tl ye satın alacağız.Yine 60-80 yada en fazla 100 tlye yurtdışından alacağız.Şöylede yapılabilir bence oyunlarda türkçe özellik yada altyazı psn den ücretli satılabilir cüzzi bi ücret karşılığında.İsteyen alır istemeyen almaz.Türkçe oyun güzel ama çok maliyeli ve zahmetli.Birde bizler almayınca ne yazıkki yakında hiç çıkmamaya başlayacak.

Kısacası bir Polonya değiliz oyun konusunda. Bir yerde Türkçe destek patlayacak patates olacağız. Görünen köy kılavuz istemez. GOW3 , 30 000 sattı ama 69-99 TL fiyatla satılmıştı ilk çıktığında. Şimdi aynı tutum yok her oyunda fiyatlar artıyor. En son 149 a gördük Sony oyununu, Uncharted 3 de 180 TL olur gibi geliyor bana.

saçmalamayın.139 tl yi geçmez.sony de hangi oyun 149 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: htfb97

Killzone dublahlji cok vasatti

Bana göre vasat olan bir tek Rico nun sesiydi.Diğerleri mükemmel.Özellikle Sthal ve şu şişman General ın seslendirmeleri en çok beğendiklerim oldu
  • zaten uncharted 3 ü en az 3 kez bitiririm ilk önce orjinal sonra dublaj sonra bir daha orjinal
  • Euro artti.
    Siz yinede 150 Ytl ve uzeri icin hazirlikli olun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.