oyun yapimcisi naughty dog stüdyolarindan halen oyundan TR dublajli bir video gelmedi , Oyun cikmadan once dublajli bir video paylasmalari mumkun olur mu acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: egemenpamukcu
quote:
Orijinalden alıntı: sakalak_
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sakalak_
quote:
ben de kırıldı diye hatırlyıordum
muhaaa ispatla hadi deux ex oyna hadi oynabilirsen.
3,60 ve üzeri hayal sizin için
ben orijinal kullanıyorum
gardaş yazıyı neden değiştirdin önceki yazıda benden alıntı yapıp asıl sen cahilsin kırıldı yazıyordu.
dh de başlığı vermedim çünkü korsan konusu olduğu için kapatmışlar ama burda akaptılan başlığın hiç değilse başlığını görebilirsin
Egemen bende ekli hep killzone 3 oynuyoruz
joelito777:kz3,infamous 2'de de video gelmemişti.Oyun çıkınca internete düşmeye başladı
quote:
Orijinalden alıntı: Kasatka
quote:
Orijinalden alıntı: AllizWells
quote:
Orijinalden alıntı: Kasatka
Konuyu baltalamayalim arkadaslar. Kirilan bir sey yok. Sadece downgrade var 3.70 den 3.55 e ki bunun anlami 3.6+ oyunlarinin oynanacagi anlamina gelmiyor. Yani hala 3.6+ oyunlar CFW yada JB ile oynanmiyor.
Lutfen konudan devam edelim.(benim de illegel olan bir konuda bilgi vermem daha fazla uzamasin anlamindaydi)
Ya evet bu bölümde sanki herkes baltalarını hazırlamış öylece pusuda bekliyor biri yanlışlıkla bir şey söylesede derisini yüzsem sonuçta hepimiz oyuncuyuz hepimiz çocuğuz(31 yaşındayım)
Not:Baltam hazır ona göre
Allah bilir sen bayramda seker de toplarsin :)
Yok hacı kaçırıyorlar o tehlikeli Hesaba havale şeklinde çalışıyorum artık
Bu arada orjinal olayını bir kaktım oldu bugün.Az daha makinayı kırdırıyordu caydırdım arkadaşı
dublajdan 3.70 kırılmasına dönmüş
Oyunların türkçe yapılması satışla pek alakası yok eğer öyleyse istanbulun yarısı kadar nüfüsu olan ülkelere dil seçeneği çıkarken neden güney koreye taylanda singapura çine dil seçeneği sunulmuyor? Sizce ordakilerin hepsi kopya mı kullanıyor? Bence alakalı değil.
Bir arkadaşım oyunlar ne zaman 180 olmuş diyor?? Hocam gerçekten orjinal kullanmak istiyosan shopto dan değil ülke vergilerinide dahil eden aracı firmalardan al oyunuda fiyatlara bir bak geçen catherine oyununu gördüm 212 tl yani fark ortada ülkenizi destekleyin bırakın sony'i desteklemeyi bu ülke ne zaman iyi bir ekonomi devleti olur o zaman sonyden oyunları 50-100 tl arası alırsın.Ve çok sevdiğiniz sony tüm oyunları türkçe yapmaya başlar.
Ben bu verilen BSC linkindeki videoda DRAKE'in sesini çok beğendim.Her türkçe oyunda olduğu gibi bunuda alacağım.Türkçeye çeviren ve uğraşan bütün herkese başarılar - bol şanslar ! .
Türkçe çıkacak Move oyunu Start the Party: Save the World olmasında...