Şimdi Ara

Uncharted 3 Türkçe Dublaj Kadrosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
5.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Uncharted 3 te Nathan Drake ve Victor Sullivan' ı kimlerin seslendirdiğini öğrendim.

Nathan Drake - Okan Yalabık

Victor Sullivan - Ege Aydan

Bilgi 1. ağızdan alınmıştır, doğrudur

Ayrıca oyunda asla " kahretsin" tarzı sözler yok. Varsada az Gereken yerlerde küfür kullanılmış stüdyoda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemooo2 -- 18 Ağustos 2011; 17:43:07 >

• video?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

video?
    kaynak sağlam diyorsun yani okanın sesi olabilir ege aydan'da bence uygundur cünkü ses tonu victor için dogru orantıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

kaynak sağlam diyorsun yani okanın sesi olabilir ege aydan'da bence uygundur cünkü ses tonu victor için dogru orantıda

Alıntıları Göster
    Ege Aydan in sesi Victor icin daha toy haliyor (genc diyelim yani pek uymamis)
    Yalabik icin se simdi bir sey demiycem. Az biraz kendimi alistirmam lazim sonrasinda yorum yaparim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Ege Aydan in sesi Victor icin daha toy haliyor (genc diyelim yani pek uymamis)
    Yalabik icin se simdi bir sey demiycem. Az biraz kendimi alistirmam lazim sonrasinda yorum yaparim.

Alıntıları Göster
    Bu ise kadro sağlam!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orkun_

Bu ise kadro sağlam!

Alıntıları Göster
    Uncharted serisi küfürlü bir oyun değildi ki. 3'de nasıl bilmiyorum ama 1ve2'de hiç hardcore küfür hatırlamıyorum. Crap. İnşallah Amerikan filmlerinni dublajları gibi yapmacık görünmesin diye abartmamışlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ヤシン

Uncharted serisi küfürlü bir oyun değildi ki. 3'de nasıl bilmiyorum ama 1ve2'de hiç hardcore küfür hatırlamıyorum. Crap. İnşallah Amerikan filmlerinni dublajları gibi yapmacık görünmesin diye abartmamışlardır.

Demek istediğim hani küfür gereken yerlerde küfürden kaçılmamış Mesela ani ünlemler gibi... Haklısın yanlış ifade etmişim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nathan Drake

Okan Yalabık:

4:05 den sonra;

Victor Sullivan

Ege Aydan

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Nathan Drake

Okan Yalabık:

4:05 den sonra;

Victor Sullivan

Ege Aydan

son dublaj oyunu bu olur heralde sony satışlardan memnun değil kıymetini bilmek lazım bu oyunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

son dublaj oyunu bu olur heralde sony satışlardan memnun değil kıymetini bilmek lazım bu oyunun.

ilk sana mı söylediler
  • quote:

quote:

ilk sana mı söylediler

Alıntıları Göster
    söylemeyle alakası yok gardaş görünen köy hesabı infamous2 olsun kilzone3 olsun isteneni veremedi millet almıyor çok bahalı diyorlar kardeşlik kuruyorlar vb. bahaneler bulup almıyorlar.

ayrıca başımızdaki adam bir özgür kirazcı değil ne yazıkki

hal böyle olunca dublaj gelmez bi daha zor gözüküyor.

zor gardaşım zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 18 Ağustos 2011; 17:47:08 >

• quote:

söylemeyle alakası yok gardaş görünen köy hesabı infamous2 olsun kilzone3 olsun isteneni veremedi millet almıyor çok bahalı diyorlar kardeşlik kuruyorlar vb. bahaneler bulup almıyorlar.

zor gardaşım zor.

bak burda haklısın.infamous 2 yok efendim neymiş sp tabanlıymış.ee türkiyede god of war 3 satış rekorları kırdı türkiyede sony bundan etkilenip yapmıştı türkçe oyunu.ayrıca god of war 3 139 tl idi o zamanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 18 Ağustos 2011; 17:56:07 >

• quote:

quote:

zor gardaşım zor.

bak burda haklısın.infamous 2 yok efendim neymiş sp tabanlıymış.ee türkiyede god of war 3 satış rekorları kırdı türkiyede sony bundan etkilenip yapmıştı türkçe oyunu.ayrıca god of war 3 139 tl idi o zamanlar

Alıntıları Göster
    99 TL'ye indi bir ayda God of War.

• Son Türkçe oyun değil, bir move oyunu daha Türkçe çıkacak. Ayrıca büyük bir firma burada ofis kurmak istiyor ve henüz açıklanmamış MMORPG bir oyun daha Türkçe çıkacak. Arkadaşlar bazı şeyleri gerçekten söyleyemiyorum ama 1 ay içinde gerçekten çok sevineceğiniz haberler duyacaksınız.

Burada böyle gizemli çocuk rolüne bürünmek istemem ama az sabır.

Bu arada bu kadrodan haberim yoktu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Son Türkçe oyun değil, bir move oyunu daha Türkçe çıkacak. Ayrıca büyük bir firma burada ofis kurmak istiyor ve henüz açıklanmamış MMORPG bir oyun daha Türkçe çıkacak. Arkadaşlar bazı şeyleri gerçekten söyleyemiyorum ama 1 ay içinde gerçekten çok sevineceğiniz haberler duyacaksınız.

kadro iyi bana göre fiyatı makul tutarlarsa bence iyi bir şatış grafiği yakalanabilir
  • quote:

Son Türkçe oyun değil, bir move oyunu daha Türkçe çıkacak. Ayrıca büyük bir firma burada ofis kurmak istiyor ve henüz açıklanmamış MMORPG bir oyun daha Türkçe çıkacak. Arkadaşlar bazı şeyleri gerçekten söyleyemiyorum ama 1 ay içinde gerçekten çok sevineceğiniz haberler duyacaksınız.

Arkadaş,söylemiyim diyorum yok olmaz diyorum ama böylede uyuşma olmazki.Bu MMORPG Blizzardın bir oyunu olabilir çünkü bildiğiniz gibi blizz bir kaç hafta önce türkler için iş ilanı açtı.Gerçi o zaman da işi bu 23 Studio'ya verseler niye oraya adam alsınlarki?Karışık işler ama bu yeni türkçe gelecek oyun Blizzard'ın yeni 'Titan' kodlu mmo su ise çok fena.Haberi bile süper geliyo.Böyle olmayacaksada elimizde 2 tane türkçe MMO olucak gibi görünüyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Droya

quote:

Arkadaş,söylemiyim diyorum yok olmaz diyorum ama böylede uyuşma olmazki.Bu MMORPG Blizzardın bir oyunu olabilir çünkü bildiğiniz gibi blizz bir kaç hafta önce türkler için iş ilanı açtı.Gerçi o zaman da işi bu 23 Studio'ya verseler niye oraya adam alsınlarki?Karışık işler ama bu yeni türkçe gelecek oyun Blizzard'ın yeni 'Titan' kodlu mmo su ise çok fena.Haberi bile süper geliyo.Böyle olmayacaksada elimizde 2 tane türkçe MMO olucak gibi görünüyo.

Alıntıları Göster
    Okan Yalabık harika bir tercih olmuş, inşallah doğrudur bu haber.

• quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Merak etmeyin doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemooo2

quote:

Merak etmeyin doğru

Alıntıları Göster
    -----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-447A624B4 -- 13 Ekim 2021; 23:41:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemooo2

quote:

Merak etmeyin doğru

Alıntıları Göster
    Bay J sanıyordum ben.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.