Şimdi Ara

Uncharted 3 Türkçe ve Özgür Kirazcı Bırakıyor mu? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
10.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlara dublaj yapmasalar ne güzel maliyetten kurtarıcaklar, neden sadece alt yazı ile kalmıyorlar anlamak mümkün değil. İspanya; Almanya, Fransa... gibi ülkelerede sadece altyazı kullanılarak yapılıyor oyunlar, çok nadiren seslendirme oluyor.

Gerçekten üzücü bir durum.
  • Bu sefer güldürmedi
  • Is yapan adami bizim TR de istemezler.
    Olacagi buydu.
    Simdi isini masa basi iyi yapan!!!! , agzi da ustlerine bilgi vermede iyi laf eden birini koyarlar.
    Sony :
    Gullarimin hali nicedir dediginde
    Iyidir iyidir.
    Hersey yolunda denir devam edilir. Olacagi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

madem böyle 3 kağıtlar dönüyor, gelecek müdür en az kirazcı kadar iş yapmazsa.ps3 kopya oyunları destekleme grubunu açacağım.kopyanın en büyük savunucusu olurum bu forumda eğer arala falan kıçı teslim ederse sony bundan sonra ps markası benim için bitmiştir.

aynen katılıyorum...
  • Vizyonu özgür kirazcı gibi olan biri gelmesse bu forumda korsan patlaması yaşanmassa başka bisi bilmiyorum bakalım sonyden nasıl bi haber gelicek oyun kültürü olandan ziyade politik bi bi bayan gelirse o zaman ps3 ünde b.ku çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer yönetim değişirse ve yerine gelen kişi TÜRKÇE OYUN PİYASASINI istediği gibi yönetemez ise , tamamiyle kendi çevremizle beraber orjinal oyun piyasasından çekileceğimizi belitmek isterim.

Daha önce PS3 TÜRKÇE OYUN KONUSUN'DA yaptığımız tanıtım ve destek çalışmalarıda sony'nin yapacağı adıma göre eğer olumsuz olursa askıya alacağımızı söylemek isterim.
  • Gerçekten kötü bi durum umarım oyun ve oyuncu kültürünü bilen biri gelir yoksa bırak türkce oyunu 1000 oyun satamaz sony. umarım büyük hata yapmazlar.özgür kirazcı sayesinde okadar türkce oyun gördük ve devam ediyoruz. umarım yeni işindede başarılı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Hem sevindim hem üzüldüm. Umarım yerine başarılı biri geçer. Oyundan anlamayan oyunu hiç gören biri gećerse halimiz ne olur bilemiyorum.

İbrahim lansman da gördüğümüz Arzu diye bir bayan vardı ya hani büyük ihtimal Özgür beyin yerine o geçecek.

Sıçtı Sony Türkiye bez getirin durumları o vakit.

Hangisiydi o. Fotoğraf var mi? Ya ayrica bayan gelmesin.

Sarışın olan sanırım.

• Önceleri aral tek başına cirit oynuyordu, ciritler bize .....188 TL ye oyun mu olur lan. 3 sene 1 nisan şakası yaptı adamlar.
    Ülkemizde son 1 senedir birşeyler değişti ps3 oyun piyasasında, orası kesin. Bunu ÖZGÜR KİRAZCI mı yaptı, başkası mı orasını ben bilmiyorum. Ama 107 TL ye FULL türkçe oyun satılması ne olursa olsun bu piyasada bir devrimdi. Bu gidişat, iyi yönde değil de, eskiye dönüş şeklinde kötü yönde olursa, uzun sürelerde oluşmuş olan bir orijinal oyun destekçileri topluluğunun kaybedilmesine neden olacaktır. Korsan zor bişey değil ki artık. Bence SONY kırılmış bir konsolda adımlarını iki üç defa düşünerek atmalı.
  • Daha zor buluruz Türkçe oyunları....
  • Gelen gideni aratmaz umarım. Üzücü.

• yeni duyumlar geliyor.beyler çok pis işler dönüyor .şimdilik açıklayamıyorum ama inanın özgür kirazcının yerinde olsam direk microsofta çalışırdım.midem bulandı ne pislik insanlar varmış yahu.duyumlardan anladığım kadarıyla uc 3 son tr oyun.ne altyazı ne dublaj olmayacak artık.iğrendim resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 30 Mart 2011; 14:26:39 >
  • Böyle birşey olursa orj. ps3 oyun destek grubunun adı ps3 korsan oyun destek grubu olarak degişir
  • Türkçe oyunlar ile ilgili henüz bir karar yok, devamı gelecektir. Bununla ilgili şu an kimsenin dediğine inanmayın...
  • Vayy be ne Özgür Kirazciymis arkadas,herseyi tersine cevirdi bir anda.. Farzedelim ki bu adam hic olmadi ve Türkce oyunlarda hic cikmadi böyle bisey olmadi,hemen JB mi yaptiracaktiniz yani?

Anlayamadim bi Özgür Kirazci gitti diye orjinalden JB ye gecmek isteyenler mi dersin,MS ile isbirligi yapsin diyenler mi dersin.. E arkadas SONY`e destek vermeye devam etmeyi düsünseniz ya..!! Bi Özgür Kirazci gidiyor diye kopan yaygaraya bak,Özgür bey gidecek Türkce ivir zivirlar tehlikeye girecek diye cark etti hemen forum.. E hani SONY`i evladi gibi sevenler nerde?

Böyle bisey olabilir mi ya.. Türkce oyun cikmayacaksa JB yaptiririm,yok hemen korsana basvururum falan,e hani TR`de oyun piyasasi gelisecekti kalkinacakti?
  • insallah 1 nisan sakasidir :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`
    Vayy be ne Özgür Kirazciymis arkadas,herseyi tersine cevirdi bir anda.. Farzedelim ki bu adam hic olmadi ve Türkce oyunlarda hic cikmadi böyle bisey olmadi,hemen JB mi yaptiracaktiniz yani?

Anlayamadim bi Özgür Kirazci gitti diye orjinalden JB ye gecmek isteyenler mi dersin,MS ile isbirligi yapsin diyenler mi dersin.. E arkadas SONY`e destek vermeye devam etmeyi düsünseniz ya..!! Bi Özgür Kirazci gidiyor diye kopan yaygaraya bak,Özgür bey gidecek Türkce ivir zivirlar tehlikeye girecek diye cark etti hemen forum.. E hani SONY`i evladi gibi sevenler nerde?

Böyle bisey olabilir mi ya.. Türkce oyun cikmayacaksa JB yaptiririm,yok hemen korsana basvururum falan,e hani TR`de oyun piyasasi gelisecekti kalkinacakti?

Kimse Özgür Kirazcı giderse demiyor zaten adam gidiyor. Piyasa eskiye dönerse gelişme durursa diyor herkes. Gelen gideni aratır diye bir laf var. Tükçe oyun piyasasının gelişmesinin baş aktörlerinden biridir kendisi. Eğer bu gelişme devam etmez geriye gitme görülürse bir çok kişi türkçe orjinal almayı bırakır. Orjinali bırakmasa bile Türkiyeden almaz. Kimse Sony e hayrına destek vermiyor. Siz Sony yi desteklediğimizi sanıyorsunuz hep, biz Türk oyun piyasasına destek olan Özgür kirazcıyı destekliyorduk. MS olayı da eğer Sony desteğini keserse piyasadan gerekirse MS gelsin desteklesin biz de onu destekleriz şeklinde. Bu gidişle çok şey değişecek gibi. Bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`
    Vayy be ne Özgür Kirazciymis arkadas,herseyi tersine cevirdi bir anda.. Farzedelim ki bu adam hic olmadi ve Türkce oyunlarda hic cikmadi böyle bisey olmadi,hemen JB mi yaptiracaktiniz yani?

Dostum bugün ps3 bu ülkede bu kadar popülerse altında özgür kirazcının imzası vardır biz sonye destegi bu adamlar sayesinde destek verdik bizi enayi yerine koymaya kalkıp eski politikalarına geri dönerlerse o zaman ne demek istedigimi forumda patlayan konulardan anlarsın

• Bir bilginiz varsa yazın biz de bilelim. Ona göre adam yerine koyalım konuştuğumuz kişiyi. Belli ki içimizden biri.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.