Şimdi Ara

Uncharted 3 Türkçe ve Özgür Kirazcı Bırakıyor mu? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
10.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi tamam birileri pis is cevirdi,kendi firmasi SONY'demi yaninda olmadi,demek ki Türkiye SONY'de de pis isler oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Bir bilginiz varsa yazın biz de bilelim. Ona göre adam yerine koyalım konuştuğumuz kişiyi. Belli ki içimizden biri.

cevap mesajın içinde.bende açıklamak isterdimdeaçıklayamıyorum maalesef.Türkçe oyun çıkmayacak olması fikri tamamen benim tahminim.resmi birşey yok.inşallah yanılırım.ama resme baktığımda ilerisi için çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 30 Mart 2011; 15:05:29 >
  • Çaktım gibi :) Ya bu iki konu birleşse bari. Yetişemiyorum valla.
  • Hocam kuyuya bi taş atıyosun bizde deli gibi çıkarmaya çalışıyoruz kafana silahmı dayıyolar konuşma diye şifreli konuşacagına dayanagını gösterip kim ne yapmış söyle yoksa yalancı pozisyonuna giriyosun yaptıgın etik degil
  • Ufuk aynı şeyi düşünüyoruz :)
  • kusura bakmayında Başarı farklı bir hikayedir

Psn ""3""sene sonra Yeni geldi
    Türkçe alt yazılı oyun ""4 senedir hala yok
    ""4 sene sonra Türçe dublj geldi
    Reklamlar ""4 sene sonra geldi ve devamı gelmedi(Killzone 3)
    Oyun fiyatları normale dönemedi
    iletişim site blog ""4 sene sonra geldi düzenlendi
    konsol fiyatları yine en pahalı ulkeyiz kampanyalar yeni basladı Ps3 un yaklasık son 2 senesine gelırken yeni yeni ve hala eksik birseyler yapılıyorsa kusura bakmayın ben Özgür Kirazcıya basarılı diyemem

Fuat Ekim
  • Öyle bir insanın lansmanda ne işi var ki ? Valla kim olduğu önemli değil de bence Özgür Kirazcı böyle birşeyden dolayı işi bırakıyor olamaz.
  • bu adamın ne kadar sevildigini haberdeki uncharted3 türkçe cıkacak olayına kimsenin yorum yapmaması bence gayet güzel açıklıyo google da hakettigi degeri görür umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Killzone 3 reklamının dahi çekilememesi bir belirtiydi bencede şuzamana kadar yapamadıkları basarısızlıktır ps3 devri kapanacak daha yeni göruyoruz nimetlerini 3-4sene geriden takip ettik hep yabancıları tum suc Kirazcının olamaz ancak çoğu şey cok geç geldi .bu ulkede o fiyatlara oyun sattırmak zor iş bence sırf reklam üzerine çalısacak bilgili oyuna ilgili çevresi +parası olan birileri gelmeli
  • Öncelikle pc oyuncusu olarak konuya ilgi göstermemin sebebi klasik türkiye tablosu oluşundan. Tema hep aynı bir kişi ülkemiz adına gelişmek için faliyette bulunuyor ve faydalı işler yapmaya çalışıyor. Diğer tarafta bunu baskıyla sindirip yıldırma politikası uygulanıyor. Ve bu tabloda ortadaki sonuç. Gerek oyun sektöründe gerekse diğer işlerde böyle zihniyetler oldukça biz kullanıcılar daha iyisi olması için teşvik etmek amacıyla attığımız adımlarda daha iyi gelişim için hayeller kurarken hep hayal kırıklığı olacaktır. Ayrıca mıstıkv arkadaşım ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Önce aldığım duyuma göre artık türkçe oyun yok diyorsun. Sonrada bu benim fikrim diyorsun burdaki çelişki nedir? burda oyuncular gelişmelerden dolayı zaten tedirgin sense kalkmış önce bilgi sahibi gibi izlenim yaratıp sonrada kişisel fikrim diyorsun. Bildiğin bir şey varsa açıkla sonuçta devlet sırrı değil bunlar. Açıklamassanda kalkıpta burda dikkat çekmek için boş yorum yazıpta kaos ortamı yaratma. Burası gizem

• Yarın 1 Nisan şakası der inşallah.Yada artık bu pozisyondaki işim bitti daha yüksek bir pozisyona falan geçiyorum desin.Ayrılması büyük kayıp olur bizim için...
  • Üzücü bir haber...
  • Özgür Kirazcı en son twett :

"Butun iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim."
  • quote:

@kasatka

Is yapan adami bizim TR de istemezler.
    Olacagi buydu.
    Simdi isini masa basi iyi yapan!!!! , agzi da ustlerine bilgi vermede iyi laf eden birini koyarlar.
    Sony :
    Gullarimin hali nicedir dediginde
    Iyidir iyidir.
    Hersey yolunda denir devam edilir. Olacagi bu.

ağzına sağlık hakikaten sony türkiyede çalışanı desteklemezler zamanında ps3üm bozulduğunda bana kan kusturdular sony amerikaya mail attım tutuştular 1 günde 10 defa aradılar beni illa birilerine şikayet edince mi kendi insanlarına hizmet etmek akıllarına geliyor kaldıki sony amerikaya şikayet etmeden önce bana ''bizi bağlamaz istediğin yere şikayet et'' demişlerdi tabii işlerine gelmiyo onlara kalsa herkeze swap makineleri vercekler sıfır diye
  • Büyük ihtimalle 1 Nisan şakası. Haber gerçek olsa yerine gelecek olan kişi de açıklanırdı.
  • Özgür Kirazcı'nın yerine geçecek bu bayan mı? Bu kadrodan birisi geçer mutlaka.

Not:PS Türkiye facebook sayfasından alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 30 Mart 2011; 17:27:03 >
  • Hayır o değil Arzu hanım baya uzun boylu.
  • Belki yerine gelecek kişi özgür kirazcıdan iyi o adamda 5 yılda zar zor yaptıyani siz yokken bu forumda biz bangır bangır bağırıyorduk ps3 store türkçe olsun diye yapan olmadı yine özgür vardı. yapıcaz yapıcaz dedi 5 yıl oyaladı bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Belki yerine gelecek kişi özgür kirazcıdan iyi o adamda 5 yılda zar zor yaptıyani siz yokken bu forumda biz bangır bangır bağırıyorduk ps3 store türkçe olsun diye yapan olmadı yine özgür vardı. yapıcaz yapıcaz dedi 5 yıl oyaladı bizi

Demek ki seni herkes gibi Ozgur Kirazci da ciddiye almamis :)
  • Özgür abimiz gercekten işini mükemmel yapıyor bence onun gibisini zor buluruz inşallah haber şaka dır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.