Şimdi Ara

Uncharted 3 Türkçe ve Özgür Kirazcı Bırakıyor mu? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
10.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gamer-x
    her kafadan bir ses çıkıyor sanki sony battı iflas ettide oyun çıkmayacak artık hey allahım adam ayrılmış işten kariyerine başka yerde devam edicek bunda anlaşılmayacak ne var amma büyüttünüz olayı be

Neden büyütmeyelim? İnsanlar Özgür kirazcının yerine gelecek kişinin aynı hassasiyeti, ilgi ve alakayı göstermeyeceği konusunda endişeli. Güzel gelişmeler oluyor ve yerinde sayarsa yada geri giderse burada destek olan bir çok insan var, neden büyütmesinler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ürün müdürümüz belli oldu.

http://www.linkedin.com/pub/murat-gebeceli/11/132/47?_mSplash=1

Twitter ve facebook adresi yok. Umarim biz oyunseverleri bilgilendirmek icin acar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 31 Mart 2011; 14:51:18 >
  • İnşallah Başarılı olur.
  • bakalım nasıl bi açıklama yapıcak umarım özgür bey gibi forumda oyuncularla iletişime geçer oturup göbegini kaşımaz inş.
  • İnşallah da...

quote:

Past
    Product Manager at Philips
    Product Manager at Mercedes Benz Turk

Hani eskilerin bir lafı vardır bilir misiniz. 'Elifi görse mertek zanneder.' diye. Bu yeni müdürümüz PS3 ve oyunları, ürünleri hakkında bilgi birikimi var mıdır acaba. PS3 göstersek el bombası sanmasın? Yada Teknoloji marketleri stand görevlileri gibi sattığı ürün hakkında 'hiç bilgi' sahibi...

Neyse umarım güzel işler başarır.... Hayırlı olsun diyelim.
  • Hayırlı olsun umarım Türk oyuncuları için iyi işler yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

İnşallah da...

quote:

Past
    Product Manager at Philips
    Product Manager at Mercedes Benz Turk

Hani eskilerin bir lafı vardır bilir misiniz. 'Elifi görse mertek zanneder.' diye. Bu yeni müdürümüz PS3 ve oyunları, ürünleri hakkında bilgi birikimi var mıdır acaba. PS3 göstersek el bombası sanmasın? Yada Teknoloji marketleri stand görevlileri gibi sattığı ürün hakkında 'hiç bilgi' sahibi...

Neyse umarım güzel işler başarır.... Hayırlı olsun diyelim.

Bende bilgileri görünce bir anda senin düşündüğün gibi düşündüm, bakalım pazarlama ve satış konusunda başarılı yönleri vardır belki.

• ilk olarak millete vericek gazı o kesinde gemiyi nasıl yürütecek projeleri neler beni bunlar baglar çıkıp siyasiler gibi nutuk atmasını herkez bilir özgür bey gider ayak bile kıyak geçti bakarsın bu müdür gelir ayak bi kaç bomba patlatır umudunu taşıyorum :)
  • Uncharted3'ün türkçe gelecek olması harika bir şey ama özgür beyin görevinden ayrılması bir okadar üzücü.
  • kendisini çok sevmiştim valla üzücü oldu çok samimi iyi niyetli bir adamdı umarım yeni kariyerinde başarılı olur
  • %300 buyume sagladik filan diyorlardi. Bu kadar basarili birinin gitmr nedeni nedir? Bundan sonra ne is yapacak acaba
  • kendisi Google Türkiye ye geçmiş arkadaşlar.
  • Son iş günü? Türk oyun piyasası için sizin kadar emek veren kimseyi görmedim. Siz de giderseniz öksüz kalır Türk oyuncular. Tamamen gaming dünyasının en altına çekiliriz. Umarım 1 Nisan şakasıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRykiLLeR

Son iş günü? Türk oyun piyasası için sizin kadar emek veren kimseyi görmedim. Siz de giderseniz öksüz kalır Türk oyuncular. Tamamen gaming dünyasının en altına çekiliriz. Umarım 1 Nisan şakasıdır..

Özgür Kirazcı son tweet i :

Bugun Nisan 1: Google'daki ilk is gunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Sony Türkiye İletişim Ekibine mail yollamıştım cevabı geldi arkadaşlar, endişeniz olmasın.

Sony Türkiye PS İletişim Ekibinden Begüm Öğütçü;

Ozgur, kariyeri icin farkli bir yol secti ancak Turkce oyun ve diger tum konular Sony Eurasia firmasinin stratejik kararlaridir. Dolayisiyla kisilere bagli degildir. Yerine gelecek kisi de bu strateji dogrultusunda basarili calismalari surdurecektir. Endisen olmasin.

Ya şu Resistance 3'üde Türkçe duyursalarda içim rahatlasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Son iş günü? Türk oyun piyasası için sizin kadar emek veren kimseyi görmedim. Siz de giderseniz öksüz kalır Türk oyuncular. Tamamen gaming dünyasının en altına çekiliriz. Umarım 1 Nisan şakasıdır..

Sony nerde google nerde
    Oyun nerde arama motoru sağlayıcısı nerde.

Onu ona tercih ediyorsa gitmesi iyi bile olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NosferaT666

quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Sony nerde google nerde
    Oyun nerde arama motoru sağlayıcısı nerde.

Onu ona tercih ediyorsa gitmesi iyi bile olmuş.

Tamamen ( $ ) duygusal olabilirmi

• Google'ı sadece arama motorundan ibaret sanıyorsanız pes. Kimbilir belki çok geniş ürün portföyüne bir oyun konsolu, platformu ekleme peşindedir google.
    Bu arada yeni pazarlama müdürünün mezun olduğu okullardaki yüksek not ortalamaları bir oyuncu olamayacağı kanısı uyandırdı bende. Bize gelmez böyle çalışkan tipler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Google'ı sadece arama motorundan ibaret sanıyorsanız pes. Kimbilir belki çok geniş ürün portföyüne bir oyun konsolu, platformu ekleme peşindedir google.
    Bu arada yeni pazarlama müdürünün mezun olduğu okullardaki yüksek not ortalamaları bir oyuncu olamayacağı kanısı uyandırdı bende. Bize gelmez böyle çalışkan tipler.

Google ın hangi sektörlere el attığını bilmeyen yoktur sanırım bu yüzden yazmak istemedim google ında oyun sektörü var android bizzat sony psp oyunlarını emu ile çalıştırmaya başladı bile tek ortak oyun payesi bu olabilirdi ama emulatör denince yasallıktan uzaklaştığımız için o amaçla gidildiğini hiç zannetmiyorum.

Sadece şunu biliyorum ki en mantıklı kararda herhalde budur googleda çalışmak birçok kişinin rüyası gibi çalışma koşullarını aratın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: NosferaT666

quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Google'ı sadece arama motorundan ibaret sanıyorsanız pes. Kimbilir belki çok geniş ürün portföyüne bir oyun konsolu, platformu ekleme peşindedir google.

Google ın hangi sektörlere el attığını bilmeyen yoktur sanırım bu yüzden yazmak istemedim google ında oyun sektörü var android bizzat sony psp oyunlarını emu ile çalıştırmaya başladı bile tek ortak oyun payesi bu olabilirdi ama emulatör denince yasallıktan uzaklaştığımız için o amaçla gidildiğini hiç zannetmiyorum.

Sadece şunu biliyorum ki en mantıklı kararda herhalde budur googleda çalışmak birçok kişinin rüyası gibi çalışma koşullarını aratın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

desenize google sony de satın alıcak

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.