Şimdi Ara

Uncharted 3 Türkçe ve Özgür Kirazcı Bırakıyor mu? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
10.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sarışın bayan! ultimate epic fail olur sony türkiye için. yazıktır hadi özgür kirazcı gidiyorda adam gibi birini geçirin yerine bari. ps3 üm olmamasına rağmen üzüldüm...
  • Bu arada dikkat ettiniz mi, konuda UC3'ün Türkçe çıkacağı hakkında yorum yapan çok az kişi olmuş. UC3, tüm oyun oteriteleri tarafından beklenen büyük bir yapım olduğu halde. Özgür Kirazcı'nın kötü haberi, iyi haberi fazlaca bastırdı.
  • PS iletişim ekibine; yerine kim geçeceği konusunda mail attım. Geri dönüşü bekliyorum. Öğrenebilirsem haber de yaparız zaten.
  • Özgür Kirazcı'nın işi bırakması değilde bu konu 1 Nisan şakasından da beter.
    Arkadaşlar kendinize gelin. Üç kuruşluk cihazlar için iftira, suçlama ve olayı bu kadar büyütmenin anlamı yok.
    Uncharted 3 Türkçe geliyor. Hemde çok büyük bir sermayeyle. Beklemenin tadını çıkarın.
  • 4 yıldır bu sitelere takılırım 10 üzerinde siteye üyeyim gördüğümü söyliyim...
    boş konuşan ,içten konuşmayan,kendi oyununu kusursuz olarak gören,başka oyunlarda kusur arayan, bu konular üzerinde devamlı tartışan ,kendi oyunlarının başka pltaformlara çıkmasını hazmedemeyen ve ps3 exc oyunlarında kusur bulanlara fanboy adını yakıştıran, EN AZILI FANBOYLAR PS3 FANBOYLARIDIR VE HERZAMAN ONLAR YÜZÜNDEN TARTIŞMA CIKAR....
    adeta oyunun politikasını yapar bu şahıslar...

bunu yazıyorum ve bu konuya bakmıyorum birdaha....

isteyen istediğini desin....
  • Sony türkçe oyun için çok çaba sarfetti geç ya da erken. Bunda Özgür Bey'in de katkıları ortada ancak ben kimsenin kaşının gözünün hatrına orjinal almıyorum. Çoğu arkadaşın hemfikir olduğu gibi bundan sonra Sony nasıl bir adım atacak ve oyuncular için ne gibi projeleri olacak. Çok önemli konularda ataklar göreceğiz belkide yeni birinin gelmesiyle. Bu sadece orjinal oyun kullanıcıları için değil türk oyuncuları içinde iyi olur tabi aksi olurda çok değil bundan 8 ay öncesine dönerse ortam o zaman çoğu oyuncu -bende dahil- orjinal oyun almayı bırakacak ya da yurtdışı alternatiflerini tekrar değerlendirecek. Temennim gelenin gideni aratmaması , Uncharted 3 ve devamında diğer oyunlarında Türkçe olarak uygun fiyatlarla piyasada olması. Tabiki bu ortamın oluşmasında katkısı büyük olan Özgür Kirazcıya da şahsım adına teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Özgür Kirazcı'nın işi bırakması değilde bu konu 1 Nisan şakasından da beter.
    Arkadaşlar kendinize gelin. Üç kuruşluk cihazlar için iftira, suçlama ve olayı bu kadar büyütmenin anlamı yok.
    Uncharted 3 Türkçe geliyor. Hemde çok büyük bir sermayeyle. Beklemenin tadını çıkarın.

+1000
  • 1 nisan şakasıdır arkadaşlar rahat olun.
  • Ayrılmasına üzüldüm.Umarım yolu açık olur.İnşallah gelen gideni aratmaz.Eğer Türkçe oyunlar gelmeye devam etmezse bende ona göre davranacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

1 nisan şakasıdır arkadaşlar rahat olun.

Aynen bencede şaka
  • Beyler evet lansman gecesi The Game'de beraberdik. Zaten Pinky ve Ozgur Kirazci onceden tanisiyorlarmis gayet samimi sekilde muhabbet ettiler. Ozgur Kirazci ile biz de birebir konusma firsati bulduk. Bu tarz konusmalarin yasandigi dogru degil
  • Sony Türkiye İletişim Ekibine mail yollamıştım cevabı geldi arkadaşlar, endişeniz olmasın.

Sony Türkiye PS İletişim Ekibinden Begüm Öğütçü;

Ozgur, kariyeri icin farkli bir yol secti ancak Turkce oyun ve diger tum konular Sony Eurasia firmasinin stratejik kararlaridir. Dolayisiyla kisilere bagli degildir. Yerine gelecek kisi de bu strateji dogrultusunda basarili calismalari surdurecektir. Endisen olmasin.
  • mesajım bulunsun
    pinky kendi itiraf ediyor ps ye laf atıyorum diye
    adam microsoft ta çalışmış para almış doğru gerçekten ms den para alıyor
    tam emin olmadan adamın günahını almayın bence
    bide adam ms den para almış firmware için dua ediyor :D :D
  • "Bu ikinci açıklamanın 1 Nisan şakası olmasını umuyoruz."

Oluk oluk para akıtıyorlar siteye, tabi üzülürsün.
  • yanlış anlaşılma oldu dzelteyim.ben durumu göz önüne alarak artık %90 Türkçe oyun çıkmaz dedim.bunu bazı arkadaşlarım sanki aldığım duyumlara göre yazdığım gibi bir hisse kapılmış.bu sadece benim tahminimdi bunuda mesajlarda belirttim zaten.yani tr oyun çıkmayacak lafını bu haberlerden sonra kendi değerlendirmem olarak algılarsanız sevinirim.hatta bu konuda yanıldığımıda sevinerek belirtiyorum.Türkçe oyunlar devam edecekmiş yani.ben tahminimde yanılmışım.olay bundan ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Sony Türkiye İletişim Ekibine mail yollamıştım cevabı geldi arkadaşlar, endişeniz olmasın.

Ozgur, kariyeri icin farkli bir yol secti ancak Turkce oyun ve diger tum konular Sony Eurasia firmasinin stratejik kararlaridir. Dolayisiyla kisilere bagli degildir. Yerine gelecek kisi de bu strateji dogrultusunda basarili calismalari surdurecektir. Endisen olmasin.

Arkadaşlar hatırlarsanız 3 gün önce Özgür Kirazcı, 2 move oyununu daha Türkçe yapmak istediklerini açıklamıştı. Yani kendisinden sonra gelecek kişide Türkçe oyunların devamını getirecektir.

Sony TR nin dediği gibi stratejik karar bunlar.
  • quote:

quote:

Sony Türkiye İletişim Ekibine mail yollamıştım cevabı geldi arkadaşlar, endişeniz olmasın.

Arkadaşlar hatırlarsanız 3 gün önce Özgür Kirazcı, 2 move oyununu daha Türkçe yapmak istediklerini açıklamıştı. Yani kendisinden sonra gelecek kişide Türkçe oyunların devamını getirecektir.

Sony TR nin dediği gibi stratejik karar bunlar.

İnşallah...

• Tek isteğim ve beklentim Türkçe oyunların devam etmesi.
  • her kafadan bir ses çıkıyor sanki sony battı iflas ettide oyun çıkmayacak artık hey allahım adam ayrılmış işten kariyerine başka yerde devam edicek bunda anlaşılmayacak ne var amma büyüttünüz olayı be
  • Uncharted3' ün Türkçe dublajlı olması oyunun zevkini kat kat arttıracak, Türkçe desteği ve düşük fiyat politikası için Özgür Bey ve Sony' e teşekkür ederiz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.