Şimdi Ara

Uncharted 4 - İlk İzlenim Videosu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala fps diyenler var. Bu nesil oyuncular amma fps takintili cikti. Sonra niye neo cikiyor, nvidia niye yeni kartlari cikarip eskileri disladi diyorlar. 60fps olunca dunyalar degismiyor. Özellikle UC gibi tps olan bir oyunda. Sabit 30 fps bir oyunu oynarken niye bu oyun 60fps degil demezsiniz. 4k da oyun oynayip 30fps oynanir diyenler 1080p 30 fps olunca nedense 30fps de oyun mu oynanir diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sizi inandırsın bu gün vatandan kalanı odeo breysel ile alacaktım bi ps4 ama durdum ve düşündüm değermi bu paraya ne oynayacamki fanları kızmasın çok güzel oyundur ama ben bi pc oyucusu ve bu kültürle büyüyen biri olarak sadece bir oyun için bu kadar israf yapmam !!!__BENCE__

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ps4 sahipleri ilk yeni nesil oyununuz cikti hayirli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur_Morgan -- 9 Mayıs 2016; 16:43:18 >
  • İzledim şimdi, yapay zekanın y'si yok. Bildiğin gerizekalılık akıyor düşmanlardan. Araba vagonu gibi bir şeyi itiyorsunuz adamların önünde, vagonun arkasındasınız diye fark etmiyorlar helal olsun. Uncharted 1'den beri aynı.
    Açık alan grafikleri çok iyi.
  • Ne olursan ol yine de gel.
  • Spoiler vermeden ve ağzımızın suyunu akıttıraraktan güzel bi ilk izlenim olmuş. Keşke oyun pc'ye de gelse. :)

• 20 senelik pc oyuncusu olarak yok böyle birşey diyorum. Ps4 sahipleri kendilerini çok şanslı hissetmeliler. Grafikler, fizikler, sesler, türkçe dublaj, hikaye, multiplayer... Gerçekten anlayamayayız... :(

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kutulu aldım buna dijital kıyamam masanın köşesinde durmalı kutusu :) yarın sabah geliyor insan çok mutlu oluyor be kardeşim ölümlü dünya şu mutluluğu yaşamak şarttı pahalıda olsa :)

• Pc ve xbox fanboyları basmış forumu yine pc im yatıyor evde ps4 aldığımdan beri
  • yalnız şu oyunun grafikleri witcher 3 starwars unity ve divisionın pc deki ultra ayarlarından daha iyi değil Tunahan bey benimde ps4 üm var ama kesinlikle daha iyi değil onu söyleyeyim bence kaldı ki untity 1.5 sene önce çıkmış bir oyun

• Kapat kapat aldiracaksiniz simdi ps4. O kadar elestirinin oldugu bir ortamda oyun tokat gibi gelmis. Keske tum oyun yapimcilari bu kadar ozenle oyun yapsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11

yalnız şu oyunun grafikleri witcher 3 starwars unity ve divisionın pc deki ultra ayarlarından daha iyi değil Tunahan bey benimde ps4 üm var ama kesinlikle daha iyi değil onu söyleyeyim bence kaldı ki untity 1.5 sene önce çıkmış bir oyun

Harbiden de artık saçmalamayın arkadaş. Hadi witcher ile starwars koyarsın da division diyor. Division x2 ultra olsa bile yaklaşamaz şu oyuna. Neyle bakıyorsunuz şu ekrana anlamıyorum.

• Division'ı beğenmeyenler var. Division gibi New York'un bölgelerini simule edecek kadar büyük haritaya sahip bir yapım, şu iki metrelik dar alanlara sahip oyunu bırakın Ultrayı High ayarlarıyla bile tokatlar. Ayrıca iki güneş ışığı görerek ooo şimdiye kadar gördüğüm en iyi ışıklandırma, en iyi grafik diyen editör de anlaşılan pek gözlem yeteneğini geliştirememiş. Çevre fiziği de odun gibi olmuş ayrıca. Daha önündeki lambayı bile patlatamıyorsun. Bırakın yeni nesil oyunları Battlefield 3 bile bu konuda fersah fersah daha öndedir. Oyun belki çok iyi olabilir ama grafikleri en iyisi değil kesinlikle.

• quote:

Orjinalden alıntı: spader

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11

yalnız şu oyunun grafikleri witcher 3 starwars unity ve divisionın pc deki ultra ayarlarından daha iyi değil Tunahan bey benimde ps4 üm var ama kesinlikle daha iyi değil onu söyleyeyim bence kaldı ki untity 1.5 sene önce çıkmış bir oyun</blockquote>

Harbiden de artık saçmalamayın arkadaş. Hadi witcher ile starwars koyarsın da division diyor. Division x2 ultra olsa bile yaklaşamaz şu oyuna. Neyle bakıyorsunuz şu ekrana anlamıyorum.

Öncelikle amacım şu daha iyi bu daha iyi değil zaten bende de ps4 var ve muhtemelen bu hafta yoğun olduğum için haftaya uncharted 4 oynamaya başlayacağım bunu söylememmin sebebi yani pc ci falan değilim ama çıkıpta kimse pc de bu grafikte oyun yok dersede kusura bakmayın da ona da yuh derim şimdi gelelim divisona gerçekten ben senin neyle baktığını ekrana merak ediyorum tabi the division gidip gölge efekti neredeyse olmayan konsollarda oynuyorsan dediğimi anlayamassın aç bi ultra da gör yaklaşıyor mu yaklaşmıyor mu bir de bizi neyle bakmakla suçluyorsun da x2 demişsin eğer biri şu oyunla division arasında iki kat fark var derse görsellik yönün de bunu diyen kişinin kesinlikle kör olması gerekir dz 5 ve dz 6 daki o helikopter enkazının oraya bir git özellikle geceleri o volumetric fog efektini bir görde ağzını toplayabiliyor musun unutmadan division dediğin oyun koridor mantığıyla ilerleyen bir oyun da değil açık dünya oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: gerçekoyuncu11

quote:

Orjinalden alıntı: spader

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11

yalnız şu oyunun grafikleri witcher 3 starwars unity ve divisionın pc deki ultra ayarlarından daha iyi değil Tunahan bey benimde ps4 üm var ama kesinlikle daha iyi değil onu söyleyeyim bence kaldı ki untity 1.5 sene önce çıkmış bir oyun</blockquote>

Öncelikle amacım şu daha iyi bu daha iyi değil zaten bende de ps4 var ve muhtemelen bu hafta yoğun olduğum için haftaya uncharted 4 oynamaya başlayacağım bunu söylememmin sebebi yani pc ci falan değilim ama çıkıpta kimse pc de bu grafikte oyun yok dersede kusura bakmayın da ona da yuh derim şimdi gelelim divisona gerçekten ben senin neyle baktığını ekrana merak ediyorum tabi the division gidip gölge efekti neredeyse olmayan konsollarda oynuyorsan dediğimi anlayamassın aç bi ultra da gör yaklaşıyor mu yaklaşmıyor mu bir de bizi neyle bakmakla suçluyorsun da x2 demişsin eğer biri şu oyunla division arasında iki kat fark var derse görsellik yönün de bunu diyen kişinin kesinlikle kör olması gerekir dz 5 ve dz 6 daki o helikopter enkazının oraya bir git özellikle geceleri o volumetric fog efektini bir görde ağzını toplayabiliyor musun unutmadan division dediğin oyun koridor mantığıyla ilerleyen bir oyun da değil açık dünya oyun

Dostum gölge efektine veya daha ayrıntılı nesnelere birşey dediğimiz yok elbet daha iyi olacak o konuda pc de en iyi kartlarla destek verilen ayarlar ps4 ün o konuda ki gücü belli. Ama işin bir de sanatsal boyutu ve de çevreye, karaktere verilen detay emek durumu var. Bu oyun saydığın oyunlardan ve de genel anlamda daha güzel gözüken bir oyun. Uncharted her detayda çıkmış en iyi oyun olmasa da genel olarak grafik anlamında saydığın oyunlardan üstündür. Kusura bakma sidik yarıştıramayacağım bu konuda senin gözüne hangisi güzel gözüküyorsa odur.

• Oyun mükemmel.. İlk 2-3 saatini bu gece oynadım gerçekten inanılmaz. Grafikler tavan yapmış. Kontroller inanılmaz. Asistler çok iyi. Bu oyun GOTY olması lazım. Xbox One aldığım için pişman olmadım. Ama PS4 aldığım için çok mutluyum. Kaçırılmaması gereken bir yapım. Sanat eseri. Her açıdan çitayı çok yükseklere taşımışlar. ND'yi tebrik etmek lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11

yalnız şu oyunun grafikleri witcher 3 starwars unity ve divisionın pc deki ultra ayarlarından daha iyi değil Tunahan bey benimde ps4 üm var ama kesinlikle daha iyi değil onu söyleyeyim bence kaldı ki untity 1.5 sene önce çıkmış bir oyun

Kardeşim bende oyun PC si de var Xbox One da var PS4 de var. Gerçkten diyeceğim tek şey şu. Bn böyle oyun görmedim. Herşey grafik değil. Ve Evet ben böyle GRAFİKte görmedim.Video dan bakmakla olmaz. Kendin görmen lazım. İlk 2-3 saatini oynadım bu gece.. İnanılmaz. Tavan yapmışlar herşeyde. Çita çok yükseğe çıkmış çoook. Naughty Dog a tebrikler..

• oyun her şeyiyle kusursuz, yok yani, göremedim. :D

• Muhteşem bir oyun olmuş bu kadar beklemiyordum helal olsun........

• quote:

Orjinalden alıntı: FirstDr3aM

Allah sizi inandırsın bu gün vatandan kalanı odeo breysel ile alacaktım bi ps4 ama durdum ve düşündüm değermi bu paraya ne oynayacamki fanları kızmasın çok güzel oyundur ama ben bi pc oyucusu ve bu kültürle büyüyen biri olarak sadece bir oyun için bu kadar israf yapmam !!!__BENCE__

1 tane exc yok bunun god of war3 , infamous, last of us ,uc 1-2-3-4 ,bloodborne falan.. şuana kadar gördüğüm doku, ışıklandırma açısından en kalıtelı oyun gerçekten yeni nesil'' bi oyun olmuş.. zaten güçlü bir pc n varsa seçim sana kalmış ama oyun goty onuda söyliyim.. gow 3-last of us-ve uc serisi toplamında oynamadıysan bunlar konsol sattıran yapımlar.. bunların toplamı için alınır bence..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.