Şimdi Ara

Uncharted Drakes Fortune mu Assasins Creed mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS3e Uncharted Drakes Fortune yada Assasins Creed alıcam.Sizce hangisi daha zevkli ve uzun sürüyor?Birde Dualshock3üm var sizce UDF daha mı iyi olur titreşim desteği olduğu için?

UDF mi AC mi?Yorumlarınızı bekliyorum.

• tabiki uncharted
  • İkisi de hoş oyun ancak kesinlikle Uncharted almanı öneririm hatta ısrar ederim. Çünkü iki oyun da vardı bende önce biraz Assassin's Creed oynadım zevkliydi ama 2 saat sonra sıkıldım ve ayrıca buglar çok fazla sinirimi bozmuştu. Ardından hemen Uncharted oynadım ve 4 saat başından kalkmadım ( yapacak işler olmasa daha da otururdum gerçi) sonra da Assassin's Creed'i takas ettim şu an gayet mutluyum...
  • Uncharted alırsam US versiyon alıcam onda da titresim destegi var mı?
  • ben şu an assassin oynuyorum hala bitmediği gibi takıldım ve sıkıldım

memory 4 teyim,status kısmında ; speak with Bureau leader in damascus yada jerusalem diyor,ama iki liderlede konuşmama rağmen değişen bişi olmadı ? tüm köylüleri kurtarmamız mı gerekiyor her bölümdeki ? gözetleme (kartal bakışı) yerlerinin hepsini yaptım zaten

uncharted daha zevkli,assassin iyi güzel ama görevler hep aynı sıkıyor,unhcarteda başlayınca bitirine kadar bırakası gelmiyor insanın,birde kısa sürüyor uncharted,7-12 saat arası oynayışına bağlı

assassin deki at bug u olayı bende olmadı ! zaten oyunu takar takmaz v1.10 yama kurdu,sanırım düzeltmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innocence -- 23 Aralık 2007; 14:26:16 >
  • Uncharted herkez onu söylemiş zaten
  • Herkes oyundan anlıyor diyebiliriz o zaman değil mi ?

Arkadaşların da dediği gibi Uncharted Drakes Fortune'yi almanı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Titreşim için region farketmez sanıyorum. Kesinlikle Uncharted'ı seçerim.
  • 1 ay öncesinde buradaki arkadaşları dinlemeyip Ass. Creed aldım :) Baya sıkıldım.
  • AC benim için bu senenin en büyük hayalkırıklığı oldu ,

neden dersen ;

Konu çok sarmadı , belkide TOEFL sınavına hazırlık kitapları gibi ingilizcesi olmasındandır

Görevler sıktı , hep aynı şeyi yapıyormuşuz gibi geldi , oyunlara biraz atraksiyon katmak lazım . Mesela uncharted taki gibi jet ski olayı , beowulf ta gemideki adamları müzik notalarını tutturark gaza getirmek vsvs...

UDF ise bu sene en iyisi oldu bence , bu oyun OLMUŞ...

Durumun varsa uncharted al , ama AC yide bir dene istersen takasla edinip.

İyi oyunlar
  • UDF mutlaka oynanması gereken bir oyun kesinlikle bir hit!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.