Şimdi Ara

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
22
Favori
43.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya ekran kartı vrami yetersiz yada hdd den oynuyorsunuzdur.

• Ekran karti 6 gb 1660ti muhtemelen hdd den kaynaklanıyor evet ssd ye kurmamistim yer yok diye sık olmuyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi dedikleriniz de haklısınız ancak tarz, zevk meselesi diye düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar ,
    Gtx1060 güncel driver Win11 en güncel hali 32gb ram olan bilgisayarım ile epic games den aldığım uncharted ı açmak istediğimde intro ekranı geliyor karakterler sıra ile geçiyor ondan sonraki aşamaya geçmiyor oyun masaüstüne dönüyor ekran bu sorunla karşılaşan var mı çözümü nedir. Tüm driverlar güncel fakat oyundan atıyor start menüsü gelmeden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk bakış yapayım dedim Performansına baktım sorunsuz bir optimize olmuş gözüküyor. Bu hafta sonu full akarım artık. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 21 Ekim 2022; 13:37:44 >
  • SHaMaRa kullanıcısına yanıt

İşlemci neydi?

• İ7 8700k

Oyun dosyalarını doğrulatmayı deneyin epicden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Ekim 2022; 13:51:31 >
  • Onu da denedim , 105gb indirdi kurulu halde 124.5 gb dosya var. Dosya uyumluluğunu win7 yaptım başka alternatif çözüm yolu sunabilir misiniz grafik config ayarı var mıdır oyunun. GeForce Experience den bakınca oyunun simge görseli çıkmıyor ilk çalıştırma olmadan önerilen ayar kısmı belli bir ayar var 1080p yi algılamış otomatik seçilen değerler bilgisayarımın kaldıracağı özellikte fakat 1sn de olsa oyuna girip çıktığında mevcut sisteminizdeki grafik ayarları sekmelerinde sanırım göstermesi gerek epic de oyun dosyalarının yedekle yedekten geri yükle olayı var mı Steam de olduğu gibi. Masaüstüne gelen simgesinde =silen t yolu var grafik ayarı tanımlanıyor ya Steam den özelliklerden şu çözünürlükle başla diye epic için böyle bir kod var mıdır çünkü GeForce varsayılan kenarlıksız full pencere

• Beyler oyuna 250 tl para verdim kötüleyip durmayın şu oyunu 😂

• Ronades R kullanıcısına yanıt
    Valla ön siparişle aldım beklentiyi o kadar yükseltmişim ki oyun beklediğimi vermedi yine de gayet güzel oyun parasını hakediyor

• Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Valla sırf naughty dog yapımı diye aldım. İsmini de çok duyduk. Zamanında hiç playstation sahibi olmadığım için böyle oyunlar ister istemez insanı çekiyor. God of war çok güzel bir deneyimdi. Bu oyundan o kadar aksiyon beklemiyorum tabiki fakat çok kötüde olmasın. Daha oynamaya fırsat bulamadım. Belki zam yemese yine almazdım ama bi anlık gaza gelip aldık artık. Yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah 😂

Nvdia sürücüsünü bir önceki versiyona düşürmek çözebiliyormuş benim kart amd bilgim yok ama steamde gördüm 517.48 sürücüsünü yüklemeyi deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Ekim 2022; 15:27:0 >

Herkes adını duymuştur bir görüntüsünü görmüştür yakın zamanda filminide izledik ben bir iki video gördüm kayadan kayaya zıplayıp çatışma olan daha fazlada araştırmadım tomb raiderın daha gelişmiş hali varsayımında bulundum başkalarıda bu varsayımda bulunmasın. Oyunu oynamayanlar konuda takılmamlı bence o yüzden spoiler koyuyorum.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Bulmacalar parkurlar ikinci kez düşünmeyi bile gerektirmiyor çocuk oyuncağı tadında.  Yay kullanımı crafting mevzuları olabilirdi vahşi bir hayvanla kapışma mesela ölmeye yakın hissettiğim tek zaman dibimde spawn olan düşmanın sırtıma kurşun yağdırdığı zamanlardı zaten çatışma mekaniğide bir garip pozisyon değiştiriyorum bomba atarlı düşman duvarın arkasından çıkmadan ayağımın dibine atıyor bombayı. Yanımda 2 kişi var pompalı zırhlı düşman yanımdakilere ateş etmeden yavaş yavaş gelip dirseği bana geçiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Ekim 2022; 16:39:55 >

• Teşekkür ederim yardımın için , akşama deneyeceğim

Başkalarının yorumlarına takılmayın.En iyisi kendiniz deneyimleyip görmeniz olur.Şahsen ben ilk defa deneyimledim hiç ps'im yoktu.Oyun beni tatmin etmeyi başardı.

• quA07 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam akşam başlayacağım inşallah

• Uncharted 4 Steam de kart düşen var mı merak ediyorum. Oyun ilk 4-5 saatlik kısmını geride bırakmışımdır ama Steam de hiç kart düşmedi.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Steamde kartları var mı oyunun ben sayfasında görmedim? Kart yok galiba.

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi yok galiba. Ps den Pc gelen God of War da vardı öyle olunca belki bundan olur diye düşünmüştüm ama hatalı düşünmüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 21 Ekim 2022; 18:3:33 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.