Sol ctrl yavaş yürüme tuşu. |
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (27. sayfa)
-
-
Valla sağolun hocam nasıl gözümden kaçmış anlamadım. Tuşları deneyip tuş atamalarına da bakmıştım oysa ki. Teşekkürler. -
Rica ederim shifte basarken yanlışlıkla ctrlye basılıyor hep.
-
Su oyunun ilkinden (2007’de cikan) aldigim tadi hicbi oyundan alamadim. -
Benimde favorim 3. oyun keşke ilk 3lemeyi direkt dlss, rtx, fsr vs. ekleyip hemen çıkartsalar.
-
Bu oyunu 6 yıl önce oynasam bunu demezdim belki ama şuan hikaye işleyişi fazlasıyla klişe geliyor çökecek yer düşman çıkacak mekan vb. çok tahmin edilebilir herşey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Ekim 2022; 22:2:52 > -
Hocam bu açılabilir bi ayar mı yoksa default halde zaten var mı? Logitech g213 klavye ve Asus tuf m3 mouse kullanıyorum ama dediğiniz olay bende olmadı. Ekipmanım mı eski kaldı acaba -
Oyunun kendisi ayarlıyor hocam. Bazı marka ekipmanlarla senkron olarak çalışıyor ve oyun içi buna yönelik bir ayar bulunmuyor. Ekipmanın eski yada yeni olması değil oyunun desteklediği markaların ürünü olması gerekli. Hnagi markaları destekliyor bilmiyorum ama benim ekipmanlarım Logitech g810 klavye, g502 fare ve g633 kulaklık. Bu nedenle oyunun Logitech ile anlaşması olmalı diğer türlü zaten çalışmazdı.
-
Oyunu tipi vurdu:)
-
İşlemci değişikliği yüzünden 1 gün geç başladım oyuna. İlk çıktıpında ps4 de bitirmiştim. Pc oyuncularınında bu tarz bir oyunla buluşması güzel oldu. Malum pc pazarı rekabetçi oyunlarla bıtkınlık getirmekte. Senaryolu oyun oynamanın zevki çok başka bir şey. Bu arada ryzen 7 5700x ve 6800xt ile 2k her şey en yüksekte fsr kapalı 115 - 130 fps arası alıyorum fsr kalite modunda açtığımda ise sabit 150 160 fpslere çıkıyor. -
yalnız fsr bazı sahnelerde fps düşürüyor onu fark ettim fsr kapalı ike daha çok fps alıyorum bazı sahnelerde
-
Oyunda ciddi bi tırmanma sekansı sorunu var arkadaş ne kadar çok tırmanıyoruz yahu bıkkınlık geldi yemin ederim ilerleyen bölümler de arabaya biniyoruz onda bile sürekli gideceğimiz yere geç gidelim oyunun süresi uzassın diye yollar engeller koymuşlar bu oyundan şu saydıklarımı çıkartın max 7 8 saatte biter bu oyun ayrıca karakterin koşması vs aşırı hantal sanki 65 yaşında dayıyı koşturtuyoruz evet animasyonlar çok iyi aksiyonu aksiyon sekansları aşırı iyi film gibi ayrıca dublaj hikaye hikaye anlatımı herşey çok iyi ama oyunu uzatmak için resmen iğrenç bi yol seçmişler ya -
Oyunu introsuna kadar deneyimledim. Port konusunda oldukça güzel yorumlar vardı ve bende onlara katılıyorum. i7-9750H/GTX 1650/16 GB RAM sistemimde Medium ayarlarda 30-40 arası, Medium-Low karışık ayarlarda ise 35-50 fps arası aldım. Grafik takıntım olmadığından Medium'a alıp Whisper Mode'u da açınca direk 39-40 sabitledi fps'i yağ gibi oynadım. Ama 2023'e girerken söyleyebilirim ki ilk defa GTX 1650 kartımın nefesinin yetmediğini hissettim. Böyle optimize bir oyunda yer yer low ayarlara çekmemi istiyorsa 2023 de çıkacak olan oyunları düşünemiyorum bile. Bakalım. Oyunun ise zaten kaliteli olduğunu biliyorduk ama PC de bir kere daha bitirmek enfes. TR dublaj adeta akıyor.
-
Çözünürlük menü içinde yukselmiyor nereden yapabilirim. -
Ana oyun 12 saatte bitti ara sahneler 2 saat sürüyormuş 10 saat oyun süresi demek yalnız oyun oynamış gibi hissetmekten çok film izlemiş gibiyim ve bence bu iyi birşey değil.
Hazine avı konulu bir filmi bitirdim ve şuan tomb raider oyunu oynamak istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Ekim 2022; 23:57:18 > -
bu oyun all peak 9.460 oyuncu görmüş ilgi baya düşük diğer sony oyunlara göre kanımca birazda normal aşırı şahaser bir oyun değil uncharted 4 özellikle bol bol tırmanma ve açık dünyamsı oluşu ve 2-3 üncü oyunlara nazaran azalan aksiyon sekansları oyunu birazcık kötüleştirmiş favorim kesinlikle 3. oyun ama ben asıl patlamayı last of us ta bekliyorum dicem ama oda fiyattan dolayı pek satamıcak gibi dünya genelinde
-
Ghost of thusima çıksa da asıl onu oynasam en çok beklediğim oyun o şuan -
2'nin de yeri ayrıdır bende. 3 de çok güzeldi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: arman09
Ghost of thusima çıksa da asıl onu oynasam en çok beklediğim oyun o şuanUncharted dünya gözüyle PC de görmek istediğim bir oyundu grafikleri de güzel PC de ama zamanında ps 4 de dusuk fps nedeniyle vasat kalıp pc de muhteşemlesen days gone gibi beklenti oyunlarim ghost of thusima, last of us 1 ve 2
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X