< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (25. sayfa)
-
-
3060ti ile oynayan var mı? Performans nasıl? Birkaç gün içinde başlamayı düşünüyorum ben de eğer bir optimizasyon sıkıntısı yoksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ryzen 3500x ve rtx2060 kombiniyle 3 saat oynadım default olarak çoğu seçenek ultraydı yükseğe indirdim hepsini , DLSS kalite seçtim 70 FPS in altına düşmedi hiç , çok yoğun sahnelerde bazı render problemleri oldu ama ortalam 100 FPS üstü gidiyor optimizasyonu beğendim gayet akıcı oynanıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun güzel bir eklentisi daha var. PC ekipmanlarınızın rgb ışıklandırması ile senkron olarak çalışması, her çevre birimi markasında çalışıyor mu emin değilim ama oyuna girdikten sonra klavye, kulaklık ve farenin ışıklandırmaları oyun için etkileşimlere göre değişiyor. Örneğin bir hazine buldunuz yada başarım açtınız tüm klavye ışıkları buna göre renk değiştiriyor. Özellikle başarım açınca adeta havai fişek atarcasına klavye renklerinin değişmesi güzel düşünülmüş.
-
Tuşa ard arda basma mevzusunu basılı tutmaya çevirmeyi unutmayın.
Dualsense desteği tam ama kareyi 60’a sabitleseniz 55’e düşürüyor. 80’e sabitlersiniz de 74 falan yapıyor. Mouse veya Xbox gamepad’de böyle bir sorun yok tabii. Anlamadım ben de ama patch ile düzeltirler.
Bir de 1440p, texture high ve dlss balanced ile oynuyorum ve her cutscene girdiğinde fps feci düşüyor. Cutscene sonrası aynı şekilde düşük. Ana menüye girip tekrar oyuna girdiğimde başka başka cutscene gelene kadar sorunsuz oynuyorum. 6gb vram kurtarmıyor galiba. Bu arada PS4 versiyonu ile alakası yok oyunun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu bahsettiğiniz belirtiler genelde vram şişmesinde yaşanır. Oyuna kartın vrami yetmiyor olabilir.
Optimizasyon mükemmel diyebilirim. Zaten sizin karta "eh işte seviyesinde" bile optimize olan oyunlar sorun yaşatmaz hocam. Hele bu oyun hiç yaşatmaz.
dualsense ve fps kaybı niye oluyor ki ? spidermande de oluyor muydu acaba hiç xbox kolunu takıp denemedim hep dualsense ile oynadım.
-
Ekran kartı sürücüsünü bu aralar güncellemedim belki ondan dır diye düşünüyorum. Akşam üstü bir ara güncellersem belki düzelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Optimizasyon cidden iyi asus tuf laptopta (gtx 1660ti ryzen 3550 h işlemci) en yüksek ayarlarda 37 50 arasi gidip geliyor o da benim icin yeterli
Oyunu ssd yerine hdd'ye kursam sikinti olur mu?
-
Anladım hocam, çok teşekkür ederim
Spider-man’de olmuyordu ama A Plague Tale’dd aynı şekilde oldu en son; hatta 15 fps düşüyordu day one patch ile çözüldü.
Bazı oyunlarda Bluetooth ile Xbox kumandası bağlayınca problem oluyor. Rise of Tomb Raider’da yarı yarıya düşmüştü.
hmmm patchle düzeliyorsa iyi yoksa sonynin dualsense kütüphanesine güncelleme yapmasını beklersek yanarız.
-
Grafik hataları olabilir, doku/kaplamaların geç yüklenmesi vb. gibi. Loading'lerdeki bekleme de uzar.
Denemeniz gerek tabi yine de. SSD'de yeriniz varsa SSD'ye kurmanız daha iyi olur.
Bitirince silersiniz zaten
-
Oyun 1080p de kaç gb vram kullanıyor arkadaşlar?
Ben 2070s ile oynuyorum işlem ölçeğini 100 yaparsam 4 gb yiyor ama bulanık görünüyordu oyun 140 yaptım 6gb yiyor ama daha iyi bi görüntü elde ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SSD şart oyunu oynarken anlık 424MB gibi büyük seviyelerde okuma yapıyor.
1080P son ayarda 6GB lık kart yeterli 2K içinde 8GB. Gerçek vram kullanımı gözüken değerin 500mb altı seviyesinde oluyor hem 2k hem 1080p de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Ekim 2022; 14:23:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X