Şimdi Ara

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
22
Favori
43.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de dizüstüne bir ara SDD almam şart. Normal haddisk ile 48 ile 35 mb arası çıkarıyor. Disk kullanımı olarak bu değerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 19 Ekim 2022; 18:58:21 >
  • Kurulum bitti böyle bir hata alıyorum başına gelen var mı?

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese iyi oyunlar.3070 ti ile deniyorum sonuçları paylaşırım.

• 6700xt 2k son ayarda botlu bölümde 110 larda dolanıyordu çocuk olan mekanlarda ortalama 85-90 fps.

Shader oluşturma bittikten sonra oyunu kapatıp açmakta yarar var ram kullanımı şişiyor 18gb gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Ekim 2022; 19:7:39 >
  • Çocuk lu mekanlarda 80 90 fps 1080p fsr kapalı optimize olmuş gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun herkese. İlk defa bitirecek olanlar için çok güzel bir deneyim olacak. Gerçi ben de PS5 versiyonlarında tekrar bitirdim yine de güzeldi. Kaliteli oyun hissettiriyor kendini

• Rtx 3070 ti 10600k -1080p ultra dllss kapalı 135-150 fps arası gidip geliyor.7.5 gb vram kullanımı.12 gb civarı ram kullanımı mevcut.Optimizasyonu beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quA07 -- 19 Ekim 2022; 19:49:18 >
  • Gtx 1070 ultra 1080p yoğun sahnelerde 60 fps üstü oynatıyor normal sahnelerde zaten sorun yaşatmıyor bilginize.

• Optimizasyon bayağı iyi olmuş. Oyun akıyor. Kalitesi de hissediliyor her yerinden. İlk defa oynuyorum, bakalım nasıl olacak. Herkese iyi oyunlar dilerim. :)

• Optmzsyon konusunda güzel geri dönüşleriniz olmuş. 5600, 6700 ekran kartı ile gayet rahat oynarım bende galiba. İnmesini bekliyorum bakalım

• The Frost kullanıcısına yanıt

Evet iyi olmuş. Ben 1050 GT ile en düşük ayarlarda oynarım diye bekliyordum ama ondan daha iyi ayarlarda oynuyorum şaşırdım açıkcası. Belki kartın 4 gb olmasından dolayı dır

• Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)

Oyun sırasında oluşan görsel hata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

4gb vramin işi gibi.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Rüyalara giren aksakallı dede gibi atmosfer yaratmış Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 19 Ekim 2022; 21:30:21 >
  • MALUM yerde

• Biraz bakabildim. Oyun cok güzel görünüyor. 6700 ekran kartı ile 130 150 arası fps gördüm fps oynaması yok denecek kadar azdı. Başarılı şimdilik

• Maşallah hocam şarap gibi yorum Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) 

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.