Şimdi Ara

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
22
Favori
43.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Exc. diye bir şey kalmayacak

Oyuncular için büyük bir gelişme bu

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt

Aynı sene gelirse olur öyle.3-5 sene sonra gelecek oyunlardan exc kalmaz demek için erken.

• TORU-NAGA kullanıcısına yanıt

1 sene sonra geleceğine dair haber yapıldı. 3-5 yıl sürmez artık.

Time Exc. olmuş olacak artık konsol Exc. ler

• farukclkk kullanıcısına yanıt
    Oyun esnasında aynı hatayı ben de aldım. Birden çöktü kapandı oyun. Umarım tekrarlamaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Dosya doğrulaması yaparak düzelttim. 3 gb eksik indirmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu mousedan çok çay bardağımı tutarak oynasamda güzel gidiyor.Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) 

• Nathan Drake Collection'da pcye çıkarsa ilk önce onları sonra bu 2 son oyunu oynarım.

• Bu oyun tam benlikmiş. Uzun aradan sonra ilk kez bu kadar zevk aldim.. Muhteşem.

• 120 FPS ye sabitlendi oynamıyor yerinden fps sayacı

her ayarı kökledim

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)

• pepe7115 kullanıcısına yanıt

O karta bu oyundan 4 tane acsan yine üflemez :D

• farukclkk kullanıcısına yanıt

2 saat oynadıktan sonra oldu bende ve 30 dakika da bir tekrarlıyor

• Oyunu 2 saat kadar oynadım. Daha önce hiç oynamadığım bir oyundu. Sony'in PC ye çıkardığı diğer oyunlar gibi bu oyunda en baştan kalitesini belli ediyor. Sinema filmi gibi başlayan oyun kontrollere alıştığımız bir bölümle devam ediyor. Ara sahneler kaliteli, PC kontrolleri son derece rahat, grafikler yer yer yaşını belli etsede güzel ve en önemlisi sorunsuz bir port olmuş. Iron Galaxy'den iyi işi çıkarmışlar. Performans değerlerim ise 3080 Ti+12700K ile 4K Ultrada DLSS Kalite modunda 140 fpslerde dolaşıyor en az ise 100 fps gördüm. DLSS kapalı olarakta yine yüksek fps değerleri var. Oynanış esnasında herhangi bir sorun yada oyun içi hata ile karşılaşmadım. İlk kez oynayacak için ayrı bir deneyim tabi, oynayanlara iyi eğlenceler.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

30dk bir ipucu aslındaUncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)  bazı sahnelerde yükleme yapıyor çok sık olmayan ama bölgeden bölgeye geçerken yani çökme hdd kaynaklı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2K'da 3080 ne yapacak bakalım...

PS5'te 30 FPS'de biraz rahatsız etmişti oynarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 19 Ekim 2022; 23:52:40 >
  • Sony oyunlarının hepsi güzel, animasyonlar hikayesi olsun gerçekten emek verilerek yapılıyor hepsi. Ubisoft Naughty Dog ve diğerlerinden biraz eleman transfer etsin de, oyun nasıl yapılır öğrensin. Hikayesi ve oynanışı güzel oyunlar olunca, insan grafiklere de fazla takılmıyor ama çıktığı gibi korsana hemen yenik düşmüş. Gerçi Sony ve Naughty Dog için fazla önemli değil, PS 4 ve PS 5'den ekmeğini fazlasıyla yemişlerdir. Sony oyunları PC'ye gelmeye devam edecek ama 1 yıl sonra, yine de daha iyi grafik ve daha yüksek fps ile oynamak için değer.

• ps4 de ilk çıktığında oynamıştım. makina son limitine kadar kullanılıyordu bu oyunda.Fan sesi diğer oyunlara göre oldukça fazlaydı kısaca iyi zorluyordu ps4 ü. pc de oynayalım 4k da bakalım. Türkçe dublaj konsol oyunları ayrı bir zevkliydi.artık ex kalmadı. konsol yakında tarih olacak.

• oyunu en zor mod da açtım arkadaş yapay zeka felaket iyi ya kaç kere öldüm saymadım alışmışız mal yapay zekalara:D

• 1050ti açar mı bu oyunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube da ki videolara göre açar. Low-Medium arası ayarlarda 30-35 fps alınabilir. FSR 2'i de açıp fps'i daha çok arttırabilirsiniz tabi ne kadar stabil bilemem.

• Oyunda karakterlerde bi blur oluyo ya da sanki AA doğru çalışmıyor hissi veriyor var mı böyle bir durum yaşayan?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.