Exc. diye bir şey kalmayacak Oyuncular için büyük bir gelişme bu |
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (24. sayfa)
-
-
Aynı sene gelirse olur öyle.3-5 sene sonra gelecek oyunlardan exc kalmaz demek için erken.
-
1 sene sonra geleceğine dair haber yapıldı. 3-5 yıl sürmez artık.
Time Exc. olmuş olacak artık konsol Exc. ler
-
Oyun esnasında aynı hatayı ben de aldım. Birden çöktü kapandı oyun. Umarım tekrarlamaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dosya doğrulaması yaparak düzelttim. 3 gb eksik indirmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunu mousedan çok çay bardağımı tutarak oynasamda güzel gidiyor.
-
Nathan Drake Collection'da pcye çıkarsa ilk önce onları sonra bu 2 son oyunu oynarım.
-
Bu oyun tam benlikmiş. Uzun aradan sonra ilk kez bu kadar zevk aldim.. Muhteşem.
-
120 FPS ye sabitlendi oynamıyor yerinden fps sayacı
her ayarı kökledim
-
O karta bu oyundan 4 tane acsan yine üflemez :D
-
2 saat oynadıktan sonra oldu bende ve 30 dakika da bir tekrarlıyor
-
Oyunu 2 saat kadar oynadım. Daha önce hiç oynamadığım bir oyundu. Sony'in PC ye çıkardığı diğer oyunlar gibi bu oyunda en baştan kalitesini belli ediyor. Sinema filmi gibi başlayan oyun kontrollere alıştığımız bir bölümle devam ediyor. Ara sahneler kaliteli, PC kontrolleri son derece rahat, grafikler yer yer yaşını belli etsede güzel ve en önemlisi sorunsuz bir port olmuş. Iron Galaxy'den iyi işi çıkarmışlar. Performans değerlerim ise 3080 Ti+12700K ile 4K Ultrada DLSS Kalite modunda 140 fpslerde dolaşıyor en az ise 100 fps gördüm. DLSS kapalı olarakta yine yüksek fps değerleri var. Oynanış esnasında herhangi bir sorun yada oyun içi hata ile karşılaşmadım. İlk kez oynayacak için ayrı bir deneyim tabi, oynayanlara iyi eğlenceler.
-
30dk bir ipucu aslında bazı sahnelerde yükleme yapıyor çok sık olmayan ama bölgeden bölgeye geçerken yani çökme hdd kaynaklı olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2K'da 3080 ne yapacak bakalım...
PS5'te 30 FPS'de biraz rahatsız etmişti oynarken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 19 Ekim 2022; 23:52:40 > -
Sony oyunlarının hepsi güzel, animasyonlar hikayesi olsun gerçekten emek verilerek yapılıyor hepsi. Ubisoft Naughty Dog ve diğerlerinden biraz eleman transfer etsin de, oyun nasıl yapılır öğrensin. Hikayesi ve oynanışı güzel oyunlar olunca, insan grafiklere de fazla takılmıyor ama çıktığı gibi korsana hemen yenik düşmüş. Gerçi Sony ve Naughty Dog için fazla önemli değil, PS 4 ve PS 5'den ekmeğini fazlasıyla yemişlerdir. Sony oyunları PC'ye gelmeye devam edecek ama 1 yıl sonra, yine de daha iyi grafik ve daha yüksek fps ile oynamak için değer.
-
ps4 de ilk çıktığında oynamıştım. makina son limitine kadar kullanılıyordu bu oyunda.Fan sesi diğer oyunlara göre oldukça fazlaydı kısaca iyi zorluyordu ps4 ü. pc de oynayalım 4k da bakalım. Türkçe dublaj konsol oyunları ayrı bir zevkliydi.artık ex kalmadı. konsol yakında tarih olacak.
-
oyunu en zor mod da açtım arkadaş yapay zeka felaket iyi ya kaç kere öldüm saymadım alışmışız mal yapay zekalara:D
-
1050ti açar mı bu oyunu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube da ki videolara göre açar. Low-Medium arası ayarlarda 30-35 fps alınabilir. FSR 2'i de açıp fps'i daha çok arttırabilirsiniz tabi ne kadar stabil bilemem.
-
Oyunda karakterlerde bi blur oluyo ya da sanki AA doğru çalışmıyor hissi veriyor var mı böyle bir durum yaşayan?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X