Oyunu dualsense ile oynayan var mi hic? PC'deki destegini merak ediyorum. Umarim PS5 ile aynidir. |
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (26. sayfa)
-
-
Dualsense desteği var pc de oynuyorum. Adaptive trigger desteği var. Haptic feedback var mı emin değilim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dualsense ile oynayan arkadaşlar kablosuz olarak çalışıyormu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 mbps ile indiriyor 2 mbps ile gönderiyorum bu nasıl iş anlamadım.
-
Sony'nin PC ye çıkardığı önceki oyunlara göre oyuncu sayısı bu oyunda çok az, boyutu yüksek diye indirip giremeyenler olabilir diye bugünde baktım pek artış olmamış ve 8-9k civarı, diğer yerleri bilemem tabi ama bizim için oyunun Türkçe Dublaj ve altyazılı olması satın almak için fazlasıyla yeterli bir sebep, nede olsa bırakın dublajı altyazı desteği bile çoğu oyunda olmuyor. Türkçe Dublajda çok güzel olmuş. Ana karakteri Okan Yalabık, diğer karakterleride yine ünlü isimler seslendiriyor. Crysislerden sonra ilk kez dublajlı bir oyun oynuyorum. 329 TL iken gerek Steam gereksede key satan sitelerden daha uyguna alanlar karlı çıktılar çünkü bu rakamlar çok değil artık yeni normal, Sony oyunlarına koruma eklemiyor ama önceki oyunlarda buna rağmen oyuncu sayısı yüksekti. Bu oyun özelinde ise ilk birkaç gün belirleyici olacağı için görünüşe göre o kadar fazla oyuncusu olmayacak gibi duruyor.
-
Şu silahın sesi çok iyi sırf bunun için sınırsız mermi hilesi açmak isterdim ama fling den ses yok.
-
Tr dublaj var degil mi?
Evet var
Ryzen 5 3600
Rx 6600
16 GB Ram
Sata SSD ( Samsung 860 Evo)
Bu sistem ile High ayarda ( Ultra takıntım yok, hatta tersine takıntım var ultrada oynama fobim var) 60 FPS'den hiç düşmedi. Oyunun optimizasyonu o kadar güzel olmuş ki ekran kartı fan açıp açmamak arasında kararsız kalıyor resmen. God of War ve Spider-Man'den çok daha güzel yapmışlar optimizasyonu. Bu iki oyunu da bunu optimize eden firmaya verselerdi keşke.
-
hangi program ile değerleri okuyorsunuz
-
OSD için RTSS ssd okuma bilgisi için hwinfo. Hwinfodan herhangi bir değere sağ tıklayıp rtss de gösterecek şekilde ayarlayabiliyorsunuz.
-
Bu korsanlar ömrünü karada geçirmiş.
-
Merhaba forumun ikinci el kısmına ilan açamıyorum telefon numaram güncel olmadığı için .
Elimde;
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Steam kodu
1 adet mevcuttur.
Ödeme sonrası anında gönderin yaparım .
Pazarlıksız 390 TL istiyorum referanslı üyeyim satın almak isteyen pm atabilir .
Biz sürünüyoruz adamlar heryere zırhlı araç götürüyor baştaki otoyolu kaçırdık heralde.
-
Arkadaşlar sizde de yavaş yürüme sorunu var mı? Oyunda belirli bir süre geçirdikten sonra karakter yavaş yürüyor(slow motion gibi) Kapatıp açınca düzeliyor. Ama her seferinde kapat aç can sıkmaya başladı.
hahhahahah adamin yuzu kap kara kollari beyaz ama :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X