Şimdi Ara

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
23
Favori
42.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen ama aklıma şu geldi uncharted 4 az satarsa ilk 3 oyunu getirirlermi acaba bilmiyorum oyuncu sayısı biraz az şuan asıl uncharted deneyimi orda çünkü bana kalırsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)

• Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

ilk 3 oyunun remake'ini yapsalar efso olur aslinda Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) 

• -Rango- kullanıcısına yanıt

Off aynen öyle ama az sattı uncharted inşallah seriyi getirmemezlik yapmazlar

• Zamanında izleyerek bitirmiştim, çok durağan aksiyon çok az olan bir oyun. Abartıldığı kadar iyi gelmemişti bana.

PC'ye gelmez üçleme

• Oyun değilki bu satmaz tabi film izlerken birkaç tuşa basıyoruz.
    Aç youtubedan izle birinin oynamasını daha fazla zevk alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Ekim 2022; 0:43:59 >
  • bro4ke053 kullanıcısına yanıt
    Oyun içi fsr veya dlss ayarı ile oynarsanız oyundan çıkıp girmeniz gerekir. Bir tane ayar bulup masaüstüne dönüp tekrar girin ve ayarı hiç değiştirmeyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

3 çok daha iyi

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt

Sadece 3. Oyun gelse gene yeter birde her oyun gelecek diye açıklama yaptılar neden gelmezki

Serinin en zayıf oyunu ve hikayesi de kanald film kuşağı tam. DLC tadındaki Lost Legacy süperdir ama. Bunu sevmediyseniz Last of Us remake(!)’i hiç sevmezsiniz ama o oyunun da hikayesi ve sansürsüz vahşeti çok iyidir. 280 liraya geldi pek koymadı ama ne bu ne de Last of Us 500-600 gibi rakamları hak etmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Aslında biraz da eski oyun olduğu için olabilir. Ps4 zamanında türkiyede kutulusu 60₺ idi. Ps now ile bedava verildi vs. Oyunun suyunu çıkardılar bir tık. Ps5i olmayan çok var ancak ps4 sahibi sayısı çok fazla. Bu yüzden oyuncu sayısı az olmuş olabilir. Tahminim bu yönde en azından.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar merhaba. Oyunda ayarlarda çözünürlük değiştiremiyorum. Dlss kapalı da yapsam çözünürlük seçeneği pasif. Ekranın çözünürlüğü neyse onu seçili getiriyor kendisi. Ben büyük ekran olsun diye tv de oynuyorum 4k çözünürlükte de performans fena değil kotarıyor pc ama 2K da çok daha stabil ve performanslı çalıştığından çözünürlüğü 2K'ya almak istiyorum ancak bahsettiğim sebepten dolayı yapamadım.

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

baktımda bende göremedim sadece pencereli moda alınca çözünürlük düşürebiliyoruz oda çok saçma oluyor.

• Oyunda 4 saat üstü bir süreyi gördüm. Fps 130 üstü görmekle birlikte genelde 140 sabitlendi. Görüntü performans üst seviyede. Oyunda cok tatlı bir aksiyon var. Yakın dövüş red 2, aksiyon olarak tom raider gibi ama tom raider tarzı oyunlar içerisinde oynadığım en güzel oyun kesinlikle. Hikaye anlatımı süper. Arkaya yaslanıp izleniyor :) tabi bu tarz sevmeyenler hoşlanmayabilir. Benim için şuan parasına da zamanına fazlasıyla değdi. Oynamak için sabırsızlıkla beklediğim oyunlar arasına girdi bile.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

ps4te seriyi sırayla oynamıştım 1-3 deli gibi aktı gitti, 2ye hayran kalmıştım ama 4 bu kadar güzel grafik atmosfer detaya rağmen sadece o jip zorunlu bölümler yüzünden değerini çok düşürmüştü gözümde. tırmanmalar yine grafik atmosfer sayesinde zevk veriyordu bence.

ama 2. oyun yok mu 2. oyun o aksiyon oyhhşşş Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) 

• Uncharted bütün serilerini bitirdim konusu dublajı oynanaısı benim için ayrı bir yeri var pc de oynamak ayrı bir zevk olucak

• Oyunda buglar ile karsilasan var mi ara sahneler de cok degisik buglar oluyor karakter donmasi vs gibi

• eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

4 saat iyi geçiyor bende başında beğendim çayımı yudumlaya yudumlaya oynadım ama sonrası sıkıntı.

Ben cidden bu oyunla aynı yıl çıkan rise of the tomb raider indirdim daha en başında su ile alakalı bulmacası bile kaliteyi gösteriyor. Bu oyunun bulmacalarıda çok basitti 1 tanesi aklımda kalmış şimdi düşününce 3 oldu. Aksiyondan uzak yani oyuncuyu fazla dahil etmeyen tek tuşa basmalı bir oyun. Konsol için uygun aslında pc oyuncusunu doyurmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Ekim 2022; 12:11:11 >
  • ayhan6134 A kullanıcısına yanıt

Ben yedi saat civarı oynadım.Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Sisteminizin özellikleri nedir?Hangi ayarlarda oynuyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.