Şimdi Ara

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
22
Favori
43.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci oyunun başında yine bir sandığı biryere götürüp yükseğe tırmanacakken bir süpriz oldu umutlandım belki değişik devam eder dedim ama yine bizden önce zırhlı araçlar f16 lar gideceğimiz mekana bizden önce varmış oluyor bakalım tank beklentim var bu sefer.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)

Susturuculu silah varmış hemde 160 derece geri ateş edebiliyorUncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)  ana oyundada olabilirdi bence. Mermi sayısına bakmayın kendim oyuna bir farklılık kattım susturucu ile bitiricem bunu.

Bu arada 250tl iyi fiyat 2 oyun için üzülmeyin.Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Ekim 2022; 18:44:29 >

• Bu oyun HDD den oynanmaz. SSD şart

• İlginçtir ekran kartı üreticileride sürücü çıkarmadı bu oyun için amd bugün yeni sürücü çıkarmış ama bu oyun geçmiyor notlarda nvidia sürücü işini iyice saldı zaten oyun açılmıyor. Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) 

Oyun shader cache dosyalarını ekran kartı sürücü klasöründe tuttuğu için temiz kurulum yaparsanız 20dk lık shader oluşturma işlemini yeniden yapmak zorunda kalabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Ekim 2022; 19:31:2 >
  • Oyunun PC versiyonunun Ultra ayarlarda bile PS5 versiyonundan kötü gözüktüğünü IGN`den sonra Digital Foundry de onayladı. Resmen downgrade edip surmusler PC`ye:

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)Digital Foundryyoutube
    How has Iron Galaxy's PC port of the excellent Uncharted: Legacy of Thieves Collection turned out? Alex Battaglia shares impressions of the PC upgrades, a complete settings breakdown, comparisons with PlayStation 5 and much more. Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to DF Retro, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies or pullovers? Check out our store: https://bit.ly/2BqRTt0
    https://www.youtube.com/watch?t=794&v=dgJx_fIXlcQ&feature=youtu.be
  • DF bu testler için alder lake kullanmamalı her oyun farklı tepki veriyor p core e core mevzusuna amd 5950x falan kullanmalı çünkü bende 10 çekirdek kullanılıyor loading ekranında ve 8 saniye sürüyor.

• çözünürlük düşüremeyen arkadaşlar masaüstü çözünürlüğü neyse otomatik o oluyormuş diye okudum bi yerde yada fsr açabilirsiniz performans için.

• Oyunun optimizasyonu Spider-Man'e bin basar. Zaten shader yüklemesini ana menüde yapıp bitirmesinden nasıl bir ciddiyetle port edildiğini görebiliyoruz. Oyun, 5800x3D ve 3080 Ti ikilisi ile 1440p ultra Dlss Qualityde akıyor. 144 fps sabitledim ekran kartı boşta duruyor resmen.

Spider-Man gibi hareket halindeyken zart zurt ssdye yazma işi yok. Sürekli sistemi yorma mevzuları hiç yok. Tertemiz bir port olmuş.

Artık bu shader compilation işinin her oyunda oyun başında, ana menüde yapılması yasalaşmalı. Yoksa stuttersız oyun oynayamayacağız.

• sukrullex kullanıcısına yanıt

5800x3D / 3080 Ti için çerez bu oyun.

• Oyunda çökme problemi var. Kendi kendine kapanıyor başka yaşayan var mı bu sorunu? Dosya doğrulaması yapıyorum umarım işe yarar. Yoksa patch bekleyeceğiz

• Birinci gün akşam 2 saat civarı oynadıktan sonra yarım saatte 1 oyun çökmeye başladı. Dün akşam ise hiç çökmedi. Bugün ise henüz denemedim.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Dosya doğruladım ama eksik dosya bulmadı. Radeon panelden baktığımda çok yüksek RAM kullandığını gördüm oyun 12 GB RAM harcıyor. Yarın oynadığımda panel açık kontrol ederek oynayacağım acaba bellek sızıntısı mı var 16 GB’ı doldurunca çöküyor olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Hiç yaşamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun bazı yerlerinde ekran kartı kullanımı%20 lere düşüyor fps de 20 lerde geziyor sebebini anlamadım.İşlemci kullanımıda %20 lerde falan darboğaz yok.Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu?

• darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Ben öyle şeylere bakmıyorum pek ama bende hiç olmadı hep akıcı oynadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ana oyun 12gb diğer oyun 14gb a kadar ram kullanıyor 16gb ram olan sistemlerin ssd sanal bellekleri (pagefile) aktif olmalı hdd ise sıkıntı çünkü hem oyuna hem sanal rame yetişmesi gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal belleği GoW'daki gibi oyun içinden ayarlayabileceğimiz bir yer var mı bulamadım ben. Yoksa Windows'dan mı aktif hale getirmem gerekiyor?

• Arkadaslar oyun 500₺ steam da daha uygun bulabilecegimiz bir yer yokmu

UUn yillar once torrent den indiriyordum ama artik olmuyie yada ben beceremiyorum en uygun nerden alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dublex06 -- 21 Ekim 2022; 22:28:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toplam 5 saat oynadım. ilk oynadığımda 1 saatin sonunda hata verip çökmüştü ondan sonra hiç sorun yapmadı. bu arada 6700 xt kullanıyorum. sürücüm 22.6.1 güncel sürücü değil genelde yeni sürücüler tam oturmamış oluyor çökebiliyor bazı oyunlarda.

• Özellikle kapatmadıysanız açık olarak gelir zaten tamamen windows üzerinden kotrol edilir.

• ''Diyalog Sesleri'' konusunda sorun yaşayan var mı? Oyun içi diyalog seslerini bilgisayar fanından duyamayacağım kadar kısık geliyor, %100 yapmam gerekiyor ki anlayarak ilerleyebileyim.

Sinematiklerdeki diyaloglarda ise aksine ses bir anda olması gereken seviyeye geliyor. Tabi yüksek bıraktığınızdan bu sefer de kısmanız gerekiyor.

Yabancı birçok forumda da okudum fakat bir çözüm göremedim, oyun içi ve sinematik diyalogları arasındaki ses farkı problemini çözen bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.