< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (32. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yazdığım cümle için yorumunu hala alamadım. Görmezden mi geliyorsun o cümleyi? Ne anlama geliyor o cumle sence? Ayrıca sevinmedim, oyunu satın aldım Steam`den şimdi iade etsem mi diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 22 Ekim 2022; 10:39:43 > -
Anladım, teşekkürler. Ben de bir denerim.
-
Valla özlemişim ya. PC'de oynamak ayrı keyif darısı diğer exc oyunlara.
-
i7-4710HQ, 16GB RAM, 3GB 970M ile; FSR Kalite modunda (1280x720) render ederek 40 fps civarında oldukça akıcı bir şekilde oynuyorum. Dualsense ve Dolby Atmos ses sistemi de olunca çok keyifli bir oyun deneyimi sundu.
Oyunu dört gözle bekliyordum bilgisayarım beni üzer mi diye düşünüyordum ancak optimizasyon oldukça iyi.
Türkçe seslendirme de sanki film izliyormuş gibi bir izlenim bırakıyor.
-
türkçe oynamak çok zevkli be aga meğer durmadan altyazı okumak oyun zevkini ne kadar baltalıyormuş onu öğrenmiş oldum. Elin adamları yıllardır böyle oyun oynuyorlarmış kıskanmadım desem yalan olur.
-
Keşke firmalar bu konuda biraz daha cömert davransalar da bir çok oyunu böyle oynayabilsek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Oyunun yükleme süresi uzun sürüyor, onun dışında optimizasyon iyi. Naughty Dog'un kullandığı in house engine, Unreal engine kadar iyi olmadığından, GoD of War'un PC versiyonu gibi grafiklere sahip değil ama kötü de değil, zaten bu oyunda da diğer Sony oyunlarında olduğu gibi oynanış ve animasyonlar ön plana çıkıyor. Grafik ayarları PC için bu oyunda az tutulmuş, doku kalitesi için RS'i mutlaka arttırmak lazım. Aynı engine kullanılarak yapılacak olan The Last of Us remake olduğundan, daha iyi grafiklere sahip olacaktır diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Ekim 2022; 16:1:19 > -
ilk 5 bölüm için konuşacak olursak çok fazla sinematik var. sanki kendim oynamaktan çok sinematik izlemişim gibi hissediyorum. keyifli mi? keyifli tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 22 Ekim 2022; 16:22:22 > -
Win 11 nvidia herşey güncel oyun açılmadı, ekran kartı sürümünü 517.48 düşürünce açıldı bilginize.
-
-
Bu oyun sadece tırmanmaktan mı ibaret? 8. bölüme geldim harcadığım zamanın çoğu tırmanış.
-
Evet. Genelde öyle. Çok fazla çatışmadan ziyade bulmacamsı - parkur mekanikleri ile harmanlanmış bir oynanabilirlik var diyebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TncyKrmn -- 22 Ekim 2022; 19:58:14 > -
Altyaziyi attigin iyi oldu acaba ispanyolca konusmalar Türkçe miydi diye hep düşünmüştüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok kısa zaten Türkçe değil :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Oyunda düşman işaretleme nasıl çalışıyor klavyede nişan alıp "C" tuşuna basıyorum olmuyor nerede hata yapıyorum.
Edit: Zorluk seviyesi ezici olunca düşman işaretlemesi olmuyor. Diğer zorluk ayarlarında açık bir tek ezici zorlukta kapalıymış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucittesla -- 24 Ekim 2022; 3:35:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olaya bakın apu laptobumda oyun açılıyo rx 580 i7 2600k lı sistemde işlemci desteklenmiyor diyo lan god of war days gone oynadık niye desteklemiyosun ne farkı var bunun
-
AVX2 desteği yok o işlemcide.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X