|
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (33. sayfa)
-
-
The Lost Legacy hariç tüm Uncharted serisini oynadım. Aslında Uncharted 4 serinin en kötü oyuna bana kalırsa fakat sırf PC'ye geldiği için aldım. 4'e kadar olan tüm oyunları Amy Hennig yönetiyordu, 2 ve 3 gerçekten çok iyi oyunlar fakat Amy Hennig şirketi terk ettikten sonra The Last of Us'da iyi bir iş çıkardığı için biraz da Sony'cilerin gazlaması yüzünden kendini dünyanın en iyi yazarı sanan Neil Druckmann'a verdiler. 4'de eski Türk filmleri tadında bir konuya ve sona sahip, zevkli olmayan diyaloglar ile dolu ve aksiyondan çok boş işlere uğraştığınız bir oyuna dönüştü. 4'üncü oyuna karşı bu kadar negatif yorum yapma sebebim serinin diğer oyunlarının yerinin bende ayrı olması ile alakalı yoksa 4'üncü oyun bile piyasadaki çoğu oyundan iyidir o ayrı. İlk mağazaya eklendiğini görünce zamanında PS4'e gelen paket gibi tüm oyunlar dahil olacak diye sevinmiştim. Yine de DLC'yi oynamadım ve hakkında çok olumlu yorumlar duydum ana oyundan daha iyi diyenler vardı.
Zaten yıllar önce çıkmış bir oyun hakkında pek ekstra söylenecek bir şey kalmadı fakat performans olarak gayet iyi, zaten port konusunda uzman bir firmaya emanet etmişler tek garip gelen yanı çoğu oyunda performans sıkıntım olmasa da yine DLSS'yi açarım çünkü bana göre anti aliasing açısından TAA FXAA MSAA'dan daha iyi iş çıkarıyor özellikle RDR2'de kötü gözüken çimleri DLSS sayesinde ekstra bir ayar varmış gibi düzeltiyordu. Uncharted 4'de pek bir fark yarattığını göremedim, kapalı tercih ettim.
-
Tam olarak dx12 desteklemeyen 6gb bellekli gtx titan ekran kartının açamadığı oyunu pasif soğutuculu 1gb GT 1030 açabilir mesela benzer durum.
@2K
The lost legacy deki detayları bu gözler başka hiçbir oyunda görmedi görsel şölen, sanat eseri yani bilgisayar oyunu çerçevesinde tüm övgüyü hakediyor.
Konuya hiç ss atmadım bu yüzden oynamayanda bakmasın ss e falan oyunda şahit olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Ekim 2022; 4:40:37 > -
Oyunu 60 fps ile oynuyorum,özellikle sinematiklerden sonra fps aniden 20 lere düşüyor.Oyunu kapatıp açınca düzeliyor.Böyler bir sorun yaşayan varmı? 32gb ram var böyle bir sorun yaşan varmı? ya da yardımcı olabilecek?
-
Evet ana oyun bitti. arkadaşlar vallaha biz oyun felan oynamıyoruz son yıllardır. en son ne zaman böyle bir deneyim yaşadığımı hatırlamıyorum, ordan bunu topla burdan şunu getir yan görevmiş felan yok hikaye akıyor grafikler sesler optimizasyon herşey mükemmel. iyice gına geldi artık açık dünya oyunlardan. 2 saat kardiyo yapıp ardından kayıp mirasa devam.
-
r5 1600 rx 6600 de sorun yok. 1080p de ortalama 90 100 fps alıyorum ultra ayarlarda
-
İlk defa türkçe dil destekli oyun oynadım. Bence mükemmel bir oyun :)
-
Sizin parçalar güncel zaten hocamquote:
Orijinalden alıntı: xsabitxr5 1600 rx 6600 de sorun yok. 1080p de ortalama 90 100 fps alıyorum ultra ayarlarda
-
İleride işlemcimi 5600 ile değiştirmeyi düşünüyorum :)
-
Sony onuncuya TLOU'a remake (!) yapacağına esas bu serinin ilk üç oyununa yapsa ya arkadaş. İlk üç oyunu da elden geçirip tekrar bize oynama fırsatı vermeleri lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Venom59Sony onuncuya TLOU'a remake (!) yapacağına esas bu serinin ilk üç oyununa yapsa ya arkadaş. İlk üç oyunu da elden geçirip tekrar bize oynama fırsatı vermeleri lazım.
Güncel iyi grafikleriyle bu doğru düzgün satamadı onları hiç getirmezler.
3 ü biraz izledim pc ye çıkmasına gerek yok bence zaten youtubedan izlemek yeterli.
Herşey grafikmi denebilir A plague tale oyununu sadece grafikleri iyi diye zorla oynayan sayısı çok fazla ben ilk 10 dk sında uyumuşum çocuklardan biri nehirde boğulmuş diğeride hala saklambaç oynuyor.
-
Oyunda çözünürlük değiştiremiyorum, sadece 1920x1080p oluyor. RTX 3070 var ve şu oyunu 2K'da oynamak istiyorum. Oyun dosyalarında ki setting dosyasından elle girip 2K yapıyorum kaydediyorum, oyuna girince yine otomatik olarak 1080P oluyor.
Çözünürlük nasıl değiştiricez oyunda?
-
Nvidia kontrol panelinden masa üstü çözünürlüğü 2k yapıp girmeniz lazım oyuna.
-
Türkçe oynamak nasıl da güzel değil mi :) keşke her oyun türkçe dublaj olsa. -
Evet aynen :) -
Crysis'ten sonra uzun yillar sonra ilk kez altyazi okumadan oyun oynuyorum.. Gercekten Nefis , muhteşem..
-
Oyunu sabah oynadım kapattım problem yoktu şimdi tekrar açtığımda yine gölgelendirici oluşturuyor neden acaba -
Ekran kartı sürücüsü güncellendiyse olur.
-
-
Windows update sürücüyü değiştirmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X