Şimdi Ara

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
23
Favori
42.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet hocam öyleymiş. Aygıt yöneticisinden kapattım kafasına göre driver indiriyor bana sormadan şimdi tekrar shaders bekleyeceğim değil mi? Of

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • boss06 kullanıcısına yanıt

Masaüstü çözünürlüğü ne ise o oluyor anladığım kadarıyla. Ama NV control panelden 2k çözünürlük yapınca, masaüstü görüntüsü çamur gibi oluyor. Diğer oyunlarda 2k 4k yapabiliyorum bunda neden olmuyor.

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Daha önce shader cache dosyalarının yerini yazdım yedekleyin bu sefer 4gb civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür hocam yedekleyeceğim

• Bende diyorum bu Nathan nasıl bu kadar kusursuz tırmanabiliyor her yere;

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)

360 derece dönebilen full ergonomik kolu varmış zaar :D

Oyun mükemmel gidiyor, hiç bitmesin dediğim oyunlardan oldu. Parasının her kuruşunu hak etti. Sulu Open world oyunlarından gına geldiği şu yıllarda ilaç gibi bir oyun resmen.

• Türkçe dublaj baya iyi.Şu an 5. bölümdeyim sindire sindire oynuyoruz bakalım.

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Raptor bacakalarınada sahip kendisi kısalan bacaklar hızlı hareket etmesini sağlıyor.

• furerg kullanıcısına yanıt

Full ekran destegi yok bu oyunda. O yüzden Orjinal cozunurlugunuz ne ise o oluyor oyun içinde.

• Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)

Soldaki PS4 sağdaki PC kadının kolundaki bileklik neden yok pc de birşeyleri atladım heralde oynarken.Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Ekim 2022; 1:27:25 >
  • Hocam oyun size yarı-acik dünyaya bıraktığı zaman chapter 3 olması lazım herhalde haritadaki mekanları araştırıp 11 adet madeni paraların hepsini toplayınca haritanın sağ üst köşesindeki mekana tüm madeni paraları yerleştirdiğinizde o bileklige sahip olabiliyorsunuz. Bilekligin avantajı yakın çevrenizde hazine varsa gamepad titreşiyor gamepadle oynayınca hazine kaçırma gibi bir olasılığınız kalmıyor bu bileklige sahipseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucittesla -- 24 Ekim 2022; 2:7:10 >
  • Mucittesla kullanıcısına yanıt
    Sanırım PC için bir değişiklik yapmamışlar o zaman? Klavye-mouse titremeyeceğine göre

Klavye RGB'li ise hazineye yaklaşınca ışıkları yanıp yanıp sönüyor deniliyor da benim klavye desteklemiyor yada destekleyen RGB'li klavyeye sahip olmayabilirim bu nedenle yanıltıcı bilgi vermek istemem.

Dualshock yada dualsense olsun zangır zangır titriyor bu bileklige sahip olduktan sonra hazine kaçırmak gibi ihtimal olmuyor.

Bu RGB konusu da net değil ben de logitech’in RGB klavyesini kullanıyorum ama benim klavye de desteklemiyor desteklenen klavyeler hangisi acaba. Duruma göre tepki veren ışıklandırma çok zevkli olurdu keşke destekleseydi.

Vay be ne düşünmüşler rgb olayının dolaylı yoldan bilekliğe bağlanmasıda harika bir detay ben bu paraları toplayacaktım sonraki açışımda unutup direk devam etmişim ama bunu yapmam lazım.

Uncharted Bir Hırsızın Sonu oyununu gamepad'le oynadigimda da titremiyordu bitek Kayıp Miras'da bu bilekliğe sahip olduktan sonra hazine toplaması kolaylaşmıştı hatta ayarlardan titreşimi açık/kapalı yapabiliyordun opsiyoneldi yani.

Pc'de ki RGB mevzusunda duydum fakat deneyimleyemedim. Dediginiz gibi güzel olurdu duruma göre değişkenlik göstermesi klavyenin.

• Madeni paraların hepsine sahip olup tüm paraları mekanizmaya yerleştirip bilekliğe sahip olunca "Yürü Be Kızım" adlı başarımın kilidini de açabiliyorsunuz. Başarım fullemek için bile yapılması gerekli yani.

• Menüde ekstralar bonus eklentiler bölümünde kıyafetler varmış.Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) 

• Aynen oyunu bitirince elde ettiğiniz puanla açabiliyorsunuz hocam.

Ana oyunu böyle birşey için tekrar açmazdım ama lost legacy hakediyor.

Meraktan ana oyunu silip sadece TLL yi sistemde tutmanın yolunu aradımUncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)  alttaki klasörleri silince 77gb dan kurtuluyorsunuz TLL kalıyor geriye ihtiyaç olur belki.

\Uncharted4_data\build\pc

uncharted4 klasörü 59gb

\Uncharted4_data\build\pc\main\sound1\streams

speech klasörü 18gb

Ek olarak aynı yerdeki speech-tll klasöründen kullanmadığınız dilleride silince TLL 38gb kaplıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Ekim 2022; 4:58:22 >

• Hocam başarmışsınız kapmışsınız bilekliği Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) 

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.