Kayıp Miras'da Kraliçenin yakutu bilekliğine sahip olduktan sonra hazinenin yakınındaysanız gamepad titriyor hocam. Keremat bileklikte. Bir Hırsızın sonunu defalarca bitirmeme rağmen o özellik mevcut değil hazineye yaklaşınca titreşimin artması vs. Her iki oyunu pcdede bitirdim. Bilekligi sahip olunca klavyede oynayinca ekranda hazineye yaklaştigina dair işaret gösteriyor.Oyunun desteklediği RGB klavyede oynayınca işıklar hazinenin yakınında olduğuna dair yanıp yanıp sönüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (36. sayfa)
-
-
Kayıp Miras oyunuyla ilgili yapacağım bir eleştiri olacak. Susturuculu tabancanın mermisi bitince ona mermi bulamamak hiç hoşuma gitmedi.
-
Ben onun için hile açmıştım öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu normal bi şekilde bitirince kazanmış olduğunuz puanlarla Ekstralar> Oyun değişiklikleri kısmından Sınırsız Cephane seçeneğini seçip aktif edebilirsiniz. Ayrıca oyunu normal bitirince elde ettiğiniz puanla istediğiniz silahın kilidini açıp hikayeye öyle de başlıyabilirsiniz.
Oyuna gelen yeni güncelleme ile mouse hassasiyeti minimuma inmiş ayarlardan %100 e alsam bile kamera da nişan hassasiyeti de çok çok yavaş dönmüyor resmen. Yani doğru çalışan oyunu güncelleme ile bozmuşlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncelleme ile birlikte oyunun menüsünden çözünürlük değiştirememe sorunu çözüldü mü deneyebilen oldu mu arkadaşlar? Henüz bakma fırsatım olmadı.
Şu an cidden oynanmaz halde oyun. Dpi yükselterek denedim ama nişan almak çok zorlaşıyor takıla takıla gidiyor.
-
Haydaaaa kötü olmuş ya, Denetim Masası’ndan fare hassasiyetini arttırıp denediniz mi peki hocam? Tam yarılamıştım hikayeyi, büyük zevk alarak ilerliyordum. Çok sinir bozucu olmuş bu durum
bu tip oyunları gamepad le oynayın hatta strateji türleri hariç tüm oyunları, alışın bence en iyi bu :)
-
O zaman sizin gamepad te sıkıntı var hocam bende her iki oyunda da titreşim var bileklik falanda yok.Dsx kullanın sanırım işinizi görecek eğer kontrolcüde sıkıntı yoksa
-
Ayrıca herkese oldu mu bilmiyorum ama loading ekranının süresi de uzadı. Hadi o neyse ama bu mouse problemi yüzünden oynanmıyor oyun. Bazen korsan kullanmak cidden daha iyi. Biz yeni güncelleme beklerken oyunu güncellemeyen korsan oynayanlar bitirecek bile biz de paramızla rezil oluyoruz böyle.
müzayedeye sızdığımız bölümdeyim. hacı çalacağımız. ara videolardan oyun oynamaya fırsat yok resmen.
2 taşa tırmanıyorum hop ara sahne.
2 yürüyorum hop ara sahne.
bu hep böyle mi ? çok sıkıcı şuanda bu
-
@kadir3461 oyun açılıyor biraz daha sabredin
-
Hep öyle.
-
Evet hep öyle. Uzun bir oynayışı ikinci oyunda deneyimleyebileceksiniz.
-
teşekkürler arkadaşlar oynamaya devam o vakit
-
Oyuna steamden sahibim dsx'e gerek yok ki steam ds5'le tam uyumlu henüz pcde dualsense'le denemedim. Bu oyunun remastered sürümünü yani pc'ye geleni sadece klavye-mouse'la deneyim ettim. Önce ki deneyimlerim ise ps4 sürümüydü bilmiyorum remastered olanda farklı mıdır bilmem de. Hazine toplaması kayıp miras da daha kolay olduğu kesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucittesla -- 29 Ekim 2022; 2:15:57 >
oyunun son kısımlarında garip bir bug oldu. bir iki karakterin yüzü siyahi yüz oldu :) . Ara sahnelerde falan sarışın olanlar siyahi oldu. başka yaşayan var mı benzer sorun? platform steam
-
Bu problemi yaşayıp da çözen varsa yazsın lütfen oynayamıyorum oyunu
Uncharted 4’e millet nasıl küfür ettiyse Lost Legacy’de daha tempolu ve çeşitli oynayış hakim. Baya da meta puanı yüksek ama çok büyük kısmı ara sahne ve tırmanma olan oyun nasıl böyle olur anlamadım da. Kötü oyun değil ama oyun dediğin kendini tekrar oynatabilmeli. Ara sahneyi geçsen bu sefer de boş muhabbet dinliyorsun ve düşmanın kamyon çektiği yere dağ keçisi gibi tırmanıyorsun. İlk üç oyun böyle değil. Zirve oyun her sahnesiyle ikinci oyundur. İmkanı olan oynamalı kesinlikle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X