< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (35. sayfa)
-
-
Oyunu hard zorlukta sonunda bitirdim şimdi sıra da kayıp miras var bu oyunu %100 lemek zor olacak henüz 13 başarımım var xd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu bilgi çok yararlı oldu, klavyem oyunu açınca oyuna özel aydınlatmaya geçiyordu ama hazineye yaklaşınca hiç klavyeye bakmadım. Özellikle bakacağım akşam.
-
Önce bilekliği almanız gerek hazineye yaklaşma uyarısı için hatta yön belirten bir sesde çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uncharted 4'te var mı böyle bir şey yoksa sadece Lost Legacy'de mi var?
-
Gamepad'in titreşim vermesi Lost Legacy'de var aynı şekilde klavye ışıklandırması da o oyuna özgü daha doğrusu bilekliğe sahip olduktan sonra kazanılan bir özellik.
Nathan’ı çıkarıp Lara’yı koysak ya da tam tersini yapsak iki oyunda sırıtmaz. Biz uncharted PC’ye çıkmadan önce tomb raider oynayarak uncharted’ı tanımışız zaten. Birbirlerinden fazlasıyla esinlenmişler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun sırf bende mi çok buglu özellikle ara sahneler. Bazen karakterler kayboluyor ara sahnede bazen ses olmuyor arada karakterler donuyor heykel gibi duruyorlar ara sahne boyunca.
Rx6650XT-İ5 11400F ikilisi ile oynuyorum Madagaskar ve Korsanların ütopya şehrine girince 55 60 fps düştü onun dışında 90-105 fps arası gidiyor 1080p ultrada. Madagaskar'da insan yoğunluğu var biraz yük bindiriyor anladımda diğer şehrin girişinde bir halt yok fps düşüşü garibime gitti
-
HDD?
Oyunun shader dosyaları eksik yüklenmiş olabilir hocam. Önceki mesajlarda arkadaşın biri shader dosyalarının tutulduğu yeri yazmıştı, ona bakın önce bence. Sonrasında ise sorun hala devam ediyorsa grafik ayarları ile oynayın bazen yüksek grafik ayarları da buna sebep olabiliyor. Zaten oyun optimize çıksa da belli başlı hataları da yok değil. Şöyle 1-2 güncelleme alması şart.
Oyunda kimi ayarı düşürünce oyundaki kimi sorun azalıyor veya hepten geçiyor.
-
God of War da nesne toplamada çok ciddi kafaya takmıştım ama bunda pek umursamadım. Ana hikaye bitti lost legacy başladım ama ana hikaye kadar sarmadı beni. Ağırdan oynuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 25 Ekim 2022; 14:36:28 > -
Ana oyun ve lost legacy bitti. İkiside yavaş açılıyor özellikle lost legacy açık dünya gibi başladığında küfür ede ede bitirdim o kısımları ama her ikiside mükemmel lan bol bol screenshoot aldım manzaralara karşı aşağıya birkaçtane bırakıyorum. son olarak iki oyundada bu hazine işi çok gereksiz boşuna toplamayın, rakibi sayabileceğimiz tomb raider serisinde en azından aldıklarımızla ilgili bilgiler veriliyordu bunda hiç bişey yok.
-
Tek tek etiketliyemedim kusura bakmayın yukarıda soruma cevap veren 3 kişiyede teşekkür ederim oyun nvme ssd ye kuruluydu ve ayarları düşürsemde aynı sorun devam ediyordu. Oyunu bitirmiş bulunuyorum lost legacyde epey sonra oynarım belki güncelleme filan gelir
-
The lost legacy başında bende küfür etmesemde assassin creed in bazı ucuz dlc lerine benzettim ortada bir kule etrafında basit görevler ama işte etkilenmemdeki sebeplerden biride ikinci bölüm süpriziydi ana oyunda eksik olan herşey orada var.
Buda benden.
-
Uncharted 4 ü ps4 de bitirmiştim sonra konsolu satmıştım, bu oyunu da çok merak ediyordum açıkçası, kısmet bugüneymiş harika aktarılmış pc ye grafikler fizikler gözüme çok hoş geldi Tomb Raider havası daha bir hakim oyuna hadi bakalım herkese iyi oyunlar
u
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 27 Ekim 2022; 0:44:16 >
-
Video Game Credits DatabaseyoutubeTitle: Uncharted: The Lost Legacy Year: 2017 Developer: Naughty Dog Platforms: PS4https://www.youtube.com/watch?v=Dbsp3SG_AHQ
Şarkı seçimide güzedi sonda.
-
Uncharted 4 ve Lost Legacy, yaklaşık 17 saat sonunda bitti. Uncharted 4 için konuşacak olursam enfes bir maceraydı. Özellikle Nate'in final macerası müthiş noktalandı ve sonrası içinde güzel açık kapı bıraktılar. Oynanışta ise aksiyon ve bulmaca ağırlığı çok iyiydi, Atmosfer ise muazzamdı. Özellikle Libertalia da geçen isimlerin tamamını zaten Assassin's Creed 4 Black Flag de gördüğümüzden çokta yabancılık çektirmedi :D Sandbox, açık dünyamsı bölümler ise güzel ferahlattı. Lost Legacy için konuşacak olursam ise ortalama diyebilirim. Çok iyi değil ama Uncharted'ı da doyamayanlar için güzel bir 5-6 saatlik macera olmuş. Nadia - Sam - Chloe üçlüsü de güzel oldu ha :D
Bu arada oyunda her ne kadar güzel optimizasyon var desek de özellikle yer yer giriş yüklemelerinin ve ara yüklemelerin uzun sürmesi çok can sıkıyordu. Muhakkak bu konuda sağlam güncellemeler yiyecektir. Ezcümle, güzel oyundu :)
-
İki oyunda güzel olmuş. Ara ara olan yükleme ekranları acaba sistemlerden mi kaynaklı diye düşünüyorum çünkü bazen yükleme yaparken ve ekranda hiç görüntü yokken arka plandan oyun içi sesler geliyor. Yani sinematik devreye giriyor ama ekrana o sinematiğin görüntüsü gelmiyor gibi düşünün.
Özellikle kadın karakterle oynadığımız oyunda.
-
Ds 5 ile oynuyorum ben hocam titriyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X