Şimdi Ara

Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.030
Cevap
17
Favori
45.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 ve 4 benim efsane oyunlarım. Puanlarda çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 19 Ağustos 2017; 13:28:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan.Drake

Oyun hakkında herkesin aklında halen sorular var. Genel bir cevap yazayım:

• Uncharted: The Lost Legacy, Uncharted 4'çıkmadan önce DLC olarak planlanan Left Behind gibi 3-4 Saatlik kısa bir hikaye dlcsi olacaktı. Artık şuan ne bir DLC, ne de bir Standalone değildir. Tamamiyle başlı başına Kutulu ve Ditijal olarak satılacak bir AAA kalite yeni Uncharted markası(evreni) oyunudur.

• Oyun 10 Saat ve üzeri sürecektir.(Uncharted 4 ortalama 15-16 Saattir) Bu yüzden bölüm sayısı ile belirlemek doğru değildir, oyunun oynanış süreleri ile belirlemek gerekir. Ortalama 15-16 saat süren Uncharted 4'e oranla Bu oyun 10 saaat ve üzeri olacaktır. Yani oynanış biçiminize göre 13 15 saate erişebilir. Hatta Tropyh kazanmak isteyenler için 20 saati bile geçebilir, ki bu süreler Uncharted 4'için de geçerli.

• Oyun ayrıca Uncharted oyunları arasındaki en büyük levellere sahip olacak(Uncharted 4'ün madagascar bölümünden daha büyük). Araba sürme gibi Uncharted 4 mekaniklerinin yanı sıra Uncharted: Lost Legacy'de oynayacağımız karakter olan Chloe'nin özelliklerine bağlı olarak "gizlilik, kapı kilidi açma" gibi mekanikler olacak.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Uncharted_The_Lost_Legacy_6_Saat_40_Dakikada_Bitirildi-87706.htm

xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yaş 13 bir pc ci. Bu oyunu 3 saatte de bitiren olacaktır 12 saatte de. En basitinden kotaku editörü oyunu 11 saatte bitirdiğni açıkladı (kapak)

İsterse oyun 2 saat sürsün sizin gibi ezik pc ve xboy lar asla böyle kaliteli bir oyun ve seri oynayamayacaksınız. Yani kedi uzanamadığı ciğere hesabı

Hadi sen git ücretsiz blacklight FPS ni oynamaya devam et evladım Biz de kaliteli oyunları oynamaya devam edeceğiz, arada Fark olsun biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu]

hocam bunu nasıl indirebiliyosunuz bende şuan 3 gün görünüyor bu resmi dün çekmiştim artı bende uncharted 4 deluxe sahibiyim birisi listede görünmüyor demiş gayet şu an satın alınma listemde görünüyor ücretsiz göründü ilk başta onu aktif ettim satın alınma listeme ekledi daha öncesindende satın alınmıyor yazıyodu daha vazla bilgiye ulaşın dediğimde sizde zaten var yazıyodu yani bu dün aktif oldu

• IGN, UC oyunları arasında inceleme olarak en düşük puan verdiği oyun. Diğer kaliteli sitelerin incelemelerine bakıldığında hiç te bu puanı haketmeyen bir yapım olduğu belli.

UNCHARTED: DRAKE'S FORTUNE - 9.1 puan
    UNCHARTED 2: AMONG THIEVES - 9.5 puan
    UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION - 10 puan
    UNCHARTED 4: A THIEF'S END - 9.0 puan
    UNCHARTED: THE LOST LEGACY - 7.5 puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 19 Ağustos 2017; 15:12:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2PÁC

IGN, UC oyunları arasında inceleme olarak en düşük puan verdiği oyun.

UNCHARTED: DRAKE'S FORTUNE - 9.1 puan
    UNCHARTED 2: AMONG THIEVES - 9.5 puan
    UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION - 10 puan
    UNCHARTED 4: A THIEF'S END - 9.0 puan
    UNCHARTED: THE LOST LEGACY - 7.5 puan

IGN'nin puanlamasına pek bakmamak lazım onlara kalsa Prey sırf bir hatadan dolayı 4 puandı,hatalarla dolu olan Hellblade de 9 puandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 19 Ağustos 2017; 15:14:20 >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. Ben bilgilendirici anlamında yazmıştım. Tekrar okuyunca yazımı oyunu kötülüyormuş gibi çıkmışım. O yanlış anlaşılmayı hemen düzelttim zaten. Yoksa fena UC fanıyımdır :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2PÁC

Haklısınız hocam. Ben bilgilendirici anlamında yazmıştım. Tekrar okuyunca yazımı oyunu kötülüyormuş gibi çıkmışım. O yanlış anlaşılmayı hemen düzelttim zaten. Yoksa fena UC fanıyımdır :))

Bazı oyunlar,seriler vardır hiç düşünmeden almak ve oynamak gerekir,Uncharted onlardan bir tanesi.
  • Bana göre un2 10 puan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ign gıbı microsoft yardakçısı basının incelemelerini niye ciddiye alıyorsunuz onu anlamadım? ign zaten son demlerini yaşıyor yakında micro ile beraber oyun sektöründen çekilecek gereksizler..

85 puan çok çok yüksek ve harika bir puan, pek çok sene goty olan oyunlar 85 i zor aldılar hatta alamadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 19 Ağustos 2017; 15:30:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jak and Daxter: The Precursor Legacy buda bonusu tabi 2 ve 3 de verselerdi iyi olurdu ne ps2de nede ps3de oynamadım ben bu oyunu ama biliyorum çok iyi olduğunu yotube videolarından felan izlemişliğim var oynamak daha farklıdır tabiki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Beyler oyun patlamış diyorlar doğru mu?

sana cevap bile vermeye değmezde bence git bir kenarda oturup ağla benden sana tavsiye :)
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Doğru hacı bomba etkisi yarattı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 saatte saga sola bakmadan bodozlama bitirmistir...
    Ben oyuna basladigim an manzaraya ve cevreyi arastirarak 20 saatte bitiririm heralde..
    Tablo gibi oyun her bolumu ayri birgorsel şolen..
    Hdr destegi ile pro da oyun bambaska bir hal aliyor...
    2000tl lik pro cihaz resmen 7-8.000tl lik pc ye kafa tutuşunu kolami yudumlayarak izliyorum.

On yukleme açılsaydı bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 19 Ağustos 2017; 16:39:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun hakkında herkesin aklında halen sorular var. Genel bir cevap yazayım:

• Uncharted: The Lost Legacy, Uncharted 4'çıkmadan önce DLC olarak planlanan Left Behind gibi 3-4 Saatlik kısa bir hikaye dlcsi olacaktı. Artık şuan ne bir DLC, ne de bir Standalone değildir. Tamamiyle başlı başına Kutulu ve Ditijal olarak satılacak bir AAA kalite yeni Uncharted markası(evreni) oyunudur.

• Oyun 10 Saat ve üzeri sürecektir.(Uncharted 4 ortalama 15-16 Saattir) Bu yüzden bölüm sayısı ile belirlemek doğru değildir, oyunun oynanış süreleri ile belirlemek gerekir. Ortalama 15-16 saat süren Uncharted 4'e oranla Bu oyun 10 saaat ve üzeri olacaktır. Yani oynanış biçiminize göre 13 15 saate erişebilir. Hatta Tropyh kazanmak isteyenler için 20 saati bile geçebilir, ki bu süreler Uncharted 4'için de geçerli.

• Oyun ayrıca Uncharted oyunları arasındaki en büyük levellere sahip olacak(Uncharted 4'ün madagascar bölümünden daha büyük). Araba sürme gibi Uncharted 4 mekaniklerinin yanı sıra Uncharted: Lost Legacy'de oynayacağımız karakter olan Chloe'nin özelliklerine bağlı olarak "gizlilik, kapı kilidi açma" gibi mekanikler olacak.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Uncharted_The_Lost_Legacy_6_Saat_40_Dakikada_Bitirildi-87706.htm

xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yaş 13 bir pc ci. Bu oyunu 3 saatte de bitiren olacaktır 12 saatte de. En basitinden kotaku editörü oyunu 11 saatte bitirdiğni açıkladı (kapak)

İsterse oyun 2 saat sürsün sizin gibi ezik pc ve xboy lar asla böyle kaliteli bir oyun ve seri oynayamayacaksınız. Yani kedi uzanamadığı ciğere hesabı

Hadi sen git ücretsiz blacklight FPS ni oynamaya devam et evladım Biz de kaliteli oyunları oynamaya devam edeceğiz, arada Fark olsun biraz

Dediğin oyundan alıntılar var uc4 de, kendinizi küçük düşürmeyin.

6 saat 40 dakika fiyatina gore baya iyi. Gercekten bu tur oyunlari oynayamadigin icin camur atim de izi kalsin hesabindasin. Lutfen ps bolumune girme hadi yallah.

• Oyunu ilk sen alacagin icin patladimi patlamadimi senden ogrenicez. Hatta tekno marketlerden alacakmissin, kapisin da yatiyor mussun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 19 Ağustos 2017; 17:19:56 >
  • Oyunun basinda ki manzara bile oyunu almaya deger.
  • Millet 30 dakıkada dark souls bitiriyor burda yok lost legacy i 2-3 saattte bitirdi vs deniyor komedi burası hakikaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Millet 30 dakıkada dark souls bitiriyor burda yok lost legacy i 2-3 saattte bitirdi vs deniyor komedi burası hakikaten

Onlar da herseyin farkin da. efsane manzarali oyun geliyor.
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Bak guzel kardesim huzurumuzu bozma ve lutfen pc bolumune gider misin. Hadi yallah.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.