Şimdi Ara

Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.030
Cevap
17
Favori
45.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda multiplayer yada co op modu olacak mı acaba bilgisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben artık bu Pc ve Xboy'ların çekememezliklerine Crackdown sendromu ismini veriyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lunamina

Oyunda multiplayer yada co op modu olacak mı acaba bilgisi olan?

Hem survivor hem de multiplayer olacak. co op baska bahara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 19 Ağustos 2017; 18:42:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Ben artık bu Pc ve Xboy'ların çekememezliklerine Crackdown sendromu ismini veriyorum.

Yani hele birde pc de sabah akşam blacklight oynayan tipler var yani adamlar gelip burada acılarını siteme döküyorlar oyunu kötüleyerek Çünkü asla böyle kaliteli oyunlar oynayamayacaklar.
  • quote:

Ben artık bu Pc ve Xboy'ların çekememezliklerine Crackdown sendromu ismini veriyorum.

Sevmediğim bir konu var. Bu adamlar gelip gelip puanların SS sini atıyorlar, youtube dan sahte downgrade videolarını paylaşıp duruyorlar. Bunların oyun bile oynadıklarını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

Orijinalden alıntı: xXNinjaG4xX

Bak guzel kardesim huzurumuzu bozma ve lutfen pc bolumune gider misin. Hadi yallah.

Forumdaki yöneticilerde de bir fanboyluk var sanırım silmişler mesajımı
    Neyse açıklayım siz düşünemiyorsunuz çünkü ne demek istediğimi.
    Benim demek istediğim oyuncuları kandırmaları.

12 saat diyip 6 saatlik oyun yapmaları.

Fanboy gözlüklerinizi çıkarın ve gerçekci ve doğru bakın lütfen.

Hocam ben hicbir oynanis suresine inanmiyorum..hangi oyunun oynnanis suresine baksam hep x2 daha fazla surede bitirebildim..bodozlama oynamaktan zevk almam.incigini cikartiririm grafik ve manzara efsan e ise 10dk etrafi izlerim adamlar yapmis derim.
    Kisaca ha 6 saat ha 12 saat oyun king mi king....

• quote:

Neden bende pc oyuncusuyum ama aynı anda ps4 proda oynuyorum ex oyunları için.Ama bu laf atma muhabbetleri tam

çoluk çocuk işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

quote:

Bak guzel kardesim huzurumuzu bozma ve lutfen pc bolumune gider misin. Hadi yallah.

Hocam ben hicbir oynanis suresine inanmiyorum..hangi oyunun oynnanis suresine baksam hep x2 daha fazla surede bitirebildim..bodozlama oynamaktan zevk almam.incigini cikartiririm grafik ve manzara efsan e ise 10dk etrafi izlerim adamlar yapmis derim.

Sen yüzeysel sitelerin açıkladığı saatlere bakıyorsun ondandır.

Bu siteyi tavsiye ederim.https://howlongtobeat.com/game.php?id=10270

• quote:

6 saatte saga sola bakmadan bodozlama bitirmistir...
    Ben oyuna basladigim an manzaraya ve cevreyi arastirarak 20 saatte bitiririm heralde..
    Tablo gibi oyun her bolumu ayri birgorsel şolen..
    Hdr destegi ile pro da oyun bambaska bir hal aliyor...
    2000tl lik pro cihaz resmen 7-8.000tl lik pc ye kafa tutuşunu kolami yudumlayarak izliyorum.

On yukleme açılsaydı bari

Ön yükleme ne zaman açılacak bilgi varmı? bu arada 7000 tl lik pc prodan 2-3 kat daha üstün bilgin olsun kısaca kafa falan tutamaz.Konsolun tek avantajı ex oyunları olması,yoksa pc önü açık platform ne kadar para dökersen o

kadar yüksek kalitede oynarsın.Bende şahsen pc oyuncusuyum,ama pro yu sadece ex oyunları için aldım.Desenki aynı paraya pc toplama ozaman ayrı mevzu tabi,konsol parasına, konsol kadar grafik veren pc toplayamassın.Bunu sana hem

üst düzel pc hemde pro kullanıcısı olarak yazıyorum.

• Oyunu bir kişi 6 saatte bitirdi diye oyunun uzunluğu 6 saat olacak diye bir şey yok.Geçtiğimiz yaz Deus Ex Mankind Divided çıktı,forumda 9 saatte bitiren de vardı benim gibi 50 saatin üzerinde bitiren de vardı,bir oyunun uzunluğu oynayana göre değişir,sırf birinin çıkıp "oyunu ben 6 saatte bitirdim" demesiyle oyun 6 saat sürüyor diyemeyiz,ona kalsa geçtiğimiz sayfalarda bir üyenin deyimine göre Kotaku'da oyunu inceleyen kişi de oyunu 10 saatte bitirmiş.

Ayrıca bu durumun fanatiklikle de alakası yok,Naughty Dog PS konsolları için oyun yapan en iyi yapımcılardan bir tanesi belki de en iyisi,bu firma daha önce kendini defalarca kanıtlamış bir firma sırf bir oyununu sattırmak için oyuncuların gözündeki değerini riske atacak değil.
  • 1 dakika bile uncharted oynayamayan xboylar oyun kısa diye bok atmaya başlamış

ahahahahahahahahahaha

playstation'daki 6 saatlik oyun mikisoft iksboksta 0 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 19 Ağustos 2017; 23:37:02 >
  • Last of us ciktiginda iyi hatirliyorum millet ortalama 12- 15 saat araliginda bi surede bitirirken ben 28 saatte bitirmistim. Oyun ki boyle oyunlar bi kac senede anca geliyor cerez gibi cekirdek gibi yenmez kebap gibi yiyceksin bu tur oyinlari. Haldir haldir paldir paldir call of duty mi oyniyoruz arkadas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharted: The Lost Legacy - Building the Character: Asav | PS4

• Wallpaper isteyenler için:

• xox de lost legacy 4k olacakmış ama youtube üzerinden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DELUXE pakete sahip olanlar için kütüphaneye eklenmiş oyun otomatik. Şimdi gördüm.

Eklenen oyunlar;

Jack And Daxter: the Precursor Legacy
    Uncharted: Kayıp Miras

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 20 Ağustos 2017; 1:13:38 >
  • Uzun zamandır süren oyun kıtlığı bitiyor. Only on PlayStation yazısını görünce zaten insan bir mutlu oluyor 😂

• şu önyükleme başlasada indirsek artık stoptan alanlar oyunu bitirdi bile youtube upload ettti bile biz daha oyunun ön yüklemesini bekliyoruz ahhh ahh
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen yüzeysel sitelerin açıkladığı saatlere bakıyorsun ondandır.

Bu siteyi tavsiye ederim.https://howlongtobeat.com/game.php?id=10270

Senin amacin belli insanlari huzursuz etmek. Taktin bir oynanis suresi habire ordan vurmaya calisiyorsun. Oyunun iyi taraflarini goruyor musun? Tabiki hayir. Neden, at gozlugun var ve burda bir fanboy varsa o da sensin pc fanboyu. Adamlar bu oyunu 60 dolardan dahi satabilirlerdi ama satmadilar ne oyunlar var her yonu leş gibi olan ve 60 dolar dan satilan. Normal bir aaa oyunmus gibi bu oyunda survivor ve multiplayer da var bunlari biliyor musun? Tabiki buna da hayir. Daha ne isteyelim 30 dolarlik oyundan. Ayrica sen de ps4 te yok bu oyunun kac saatte bittigi vs. seni niye ilgilendiriyor. Sana ne.

Yeni aciklamaya gore yine iyi sana ceza bile vermemisler sadece assagilayici mesajini silmisler. Gelip yine rahatsiz etmeye baslamissin. Her ps4 oyununu nasil kotulerim de burda ki leri nasil huzursuz ederim diye dusunen pc fanboyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 20 Ağustos 2017; 11:3:59 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.