Şimdi Ara

Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.030
Cevap
17
Favori
45.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

Trophies kasalım dedim sadece 4. bölümü tamamlamak 2 saatten fazla sürdü yahu

Orası zaten en büyük bölüm diğerleri o kadar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Saygıyla eğiliyorum.

Müthiş yahu, adamlar en ufak detayı atlamamış. Belki çok azına dikkat etmişimdir. Nadine'in özel vuruşu da efsane.

Nadine bu oyunda biraz daha hanımefendi olmuş, 4'te nathan'ı haşat ediyordu

• quote:

Saygıyla eğiliyorum.

Ayak izlerine bittim özellikle, bu firmanın önü çok açık, last of us 2'yi düşünemiyorum artık, her oyunda ileriye gidiyor adamlar.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    youtube'dan yardım alıyor musun malzemeleri toplarken bazıları çok alakasız yerlerde hepsini toplamak çok zor oluyor. başka yerden bakıp alınca da sanki hileli bölüm geçmiş gibi hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

youtube'dan yardım alıyor musun malzemeleri toplarken bazıları çok alakasız yerlerde hepsini toplamak çok zor oluyor. başka yerden bakıp alınca da sanki hileli bölüm geçmiş gibi hissediyorum

Malzeme derken, hazineler için tabiki bakıyorum hile ile alakası yok, bakmadan çoğunu bulamazsın zaten.
  • Yurtdışı kutulu almıştım Türkçe altyazı yoktu güncelleme ile gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Valla ben sadece 3-4 tanesi için yardım almıştım şuana kadar, her yeri didik didik edip bulmak daha keyifli geliyor ama süre uzuyor ve baş ağrısı oluyor hiç gerek yok. Biraz zorlanmaya başlayınca Youtube akar bundan sonraki bölümlerde. Zaten sinyal veren bilekliği bulduktan sonra işler kolaylaşmaya başladı.
  • quote:

Saygıyla eğiliyorum.

Videoda koymamışlar, araba sürerken vites geçişlerini bile doğru şekilde yapmış adamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu oyunu da platinleyerek tüm seriyi platinlemiş oldum. Serinin en kolay oyunuydu. İlk 4 bölümü silahsız geçmek başta göz korkutsa da kaşif zorluğunda 1 saatte kolayca halloluyor.

Naughty Dog muhtemelen Uncharted serisine uzun bir ara verecektir ama seri bitmiş değil. Chloe ile bir devam oyunu veya Sully'nin gençliğini anlatan yeni bir oyun güzel olacaktır.

• Üzülerek söylüyorum...uncharted serisinin en iyi oyunu...üzüntüm kısa olması

• Efsane oyundu, PS4 de daha Uncharted geleceğini sanmıyorum ama PS5 de Chloe ile yeni bir Uncharted'ın gelme ihtimali büyük ve gerçekten güzel olur.
  • oyuna bugün başladım ilk bölümler kısa olmuş hemen bitti şimdi 3.bölümdeyim orda bıraktım hemen bitmesin diye :D fotolarıda foto moddan ayarladım

Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu]

• Herhalde ekip bütün imkanlarını TLOU2 ye verecektir. Rahat 3-4 yıl yeni bir Unc. oyunu göremeyiz ama herhalde aynı motorla yapılacağı için buradaki bir çok detay + yeni şeyleri TLOU2 de görebiliriz.
  • Oyunda bir 4. bölüm var zaten diğer bölümlerin toplamından fazla sürüyor. O yüzden rahat ol.

• 4. bolum en uzun bolum lakin o 11 madeni parayi toplayin mutlaka o bolumde.Toplamadan da gecebilirsiniz bolumu ama toplayin iste

• Hikayeyi bitirdim multiplayer oynuyorum kac gundur.isteyen arkadaslar ekleyebilir psn:ArathornTR oynayabiliriz..

• Gecen bitirdigimde es gecmistim bu para toplama olayini.1 tane kaldi toplayacagim madeni para bi yapboz var uc sol tarafta onlari ice alip birlestirmeli birsey.Vay arkadas deli etti yapamadim ya laa

• Pes ettim ya bilen varsa bi el atsin 4. Bolum madeni para toplamada yapboz var at resmi olusturuluyor sol da 3 parca var onu ice alip yapboz tamamlanacak.Son ufak parcayi alamadim ice

• Rognug R kullanıcısına yanıt
    Çözümü yazarak kimse anlatamaz tahminim. "Uncharted lost legacy hoysala coin horse dial puzzle solution" diye youtube da aratın ilk video da detaylı çözümü mevcut.

• Az once buldum cozumunu.Ugras ugras yapama youtube dan bak bumuymus lan cozumu diye isyan et Neyse operasyon tamam

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.