Bildirim
Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] (47. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Uncharted oyunlarını oynadıktan sonra insanın başka oyun oynayası gelmiyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizmele -- 1 Eylül 2017; 10:6:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 4.bölümde 11 tane bişey topluyoruz ya onun yerlerini nasıl bulucagız yapmak istiyorum ama anlamadım nerelerde oldugunu bu arada oyun mükemmel bayılıyorum ND ye
-
Teşekkürler Hocam
arkadaşlar bugün oyunu teslim edebilecek bir yer var mı internet üzerinden satın alsam -
Bu HDR Nasıl bir teknoloji tam olarak anımsayamadım uncharted kayıp miras ve RE 7 oyunuyorum Bu oyunlar HDR Destekli fakat öyle vay canına dedirtmedi normal mod'da iken daha canlı geldi renkler yada ben farkedemedim bilemiyorum fark olarak ışık çok daha yoğun parlak ve renkli mesela ama diğer kalan renklerde öyle şaşırtmadı benim gibi düşünen var mı ?
Edit: UC kayıp mirası HDR kapalı olarak denedim ve o görüntü o kadar berrak renkler o kadar canlı ki anlam veremedim bu HDR çok met edildi şöyle güzel böyle muhteşem diye belkide tv'den kaynaklıdır bilemedim
Bende bitirdim bugün. Biraz daha uzun olsa ana oyundan daha iyi iş çıkartacaklarmış. Nathan ın yokluğunu hissederim dedim ama hiç hissetmedim -
Oyuna nasipse akşam başlıyorum Uncharted serisini çok severek oynadım bunun yorumlarıda güzel kısa olabilir ama oyun zevki ve görselliği ile herseyi oynamaya değer bir oyun oldugunu düşünüyorum...
Oyunu Bitirip satmayı dusunen varmı istanbul basaksehir ici elden alabilirim
Dublaj var mi???
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tr psn de var hocam dublaj
unc 4 kadar olmasada basarili yeni bitirdim unc 4 un basina oturduktan sonra kalkamazksn bunu 5-6 oturum halinde bitirdim
Herkese merhaba . Uncharted Hayranı biri olaraktan oyunu dün akşam aldım ve bugün bitirdim.Kısa süre önce bitirip değerlendirmelerimi yazmak istiyorum.
Herkesin bildiği gibi ; Uncharted dedik mi akla gelen ilk isim ; Nathan Drake. Oyun ana karakterleri Nadine Ross ve Chloe Frazer... Drake'siz bir oyun olur mu , diye soracak olursanız , belli ki artık olacak.
Aslında Lost Legacy , Naught Dog'ın Uncharted serisini , yeni karakteriyle devam ettirecek , bu bariz belli ancak tüm eski oyun dinamik ve motorlarıyla geleceği de aşikar
A Thief's End vs Lost Legacy dediğimizde ; grafik , oynanabilirlik , işleniş ve aksiyon bakımına neredeyse hiç fark yok , ancak tempo olarak o kadar sıradan ki , Lost Legacy oyun süresi aslına bakarsanız inanılmaz kısa.
Burada negatif bir değerlendirme yapacağım ; Spoiler olarak göremeyiz. Dördüncü bölümde bulunan ve haritada 11 adet farklı AltınPara'yı toplama olayı o kadar zoraki , kendini tekrar eden ve sıkıcı olmuş ki anlatamam. O bölümlerde inanılmaz sıkıldım.
Oyunun zaten en azından %40'lık bir süresi (ki ben 2 saat gibi korkunç bir vakit harcadım - bulmaca ve diğer şeylerde değil) YÖN BULMA VE PARA TOPLAMA KONUSUNDA o bölümde geçiyor.
Onun dışında , görünen o ki Chloe Frazer ile yola devam edilecek.
Son olarak ; Nathan Drake boşluğunu kesinlikle kimse ama hiç kimse dolduramaz deyip bir mantık hatası ile noktalıyorum .
, Shorlein yani Nadine Ross'u malup edip hikayeye o şekilde devam ettiği bir dönemde geçiyor ancak Ross ve Chloe hala taş gibiler
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
Herkese merhaba . Uncharted Hayranı biri olaraktan oyunu dün akşam aldım ve bugün bitirdim.Kısa süre önce bitirip değerlendirmelerimi yazmak istiyorum.
Herkesin bildiği gibi ; Uncharted dedik mi akla gelen ilk isim ; Nathan Drake. Oyun ana karakterleri Nadine Ross ve Chloe Frazer... Drake'siz bir oyun olur mu , diye soracak olursanız , belli ki artık olacak.
Aslında Lost Legacy , Naught Dog'ın Uncharted serisini , yeni karakteriyle devam ettirecek , bu bariz belli ancak tüm eski oyun dinamik ve motorlarıyla geleceği de aşikar
A Thief's End vs Lost Legacy dediğimizde ; grafik , oynanabilirlik , işleniş ve aksiyon bakımına neredeyse hiç fark yok , ancak tempo olarak o kadar sıradan ki , Lost Legacy oyun süresi aslına bakarsanız inanılmaz kısa.
Burada negatif bir değerlendirme yapacağım ; Spoiler olarak göremeyiz. Dördüncü bölümde bulunan ve haritada 11 adet farklı AltınPara'yı toplama olayı o kadar zoraki , kendini tekrar eden ve sıkıcı olmuş ki anlatamam. O bölümlerde inanılmaz sıkıldım.
Oyunun zaten en azından %40'lık bir süresi (ki ben 2 saat gibi korkunç bir vakit harcadım - bulmaca ve diğer şeylerde değil) YÖN BULMA VE PARA TOPLAMA KONUSUNDA o bölümde geçiyor.
Onun dışında , görünen o ki Chloe Frazer ile yola devam edilecek.
Son olarak ; Nathan Drake boşluğunu kesinlikle kimse ama hiç kimse dolduramaz deyip bir mantık hatası ile noktalıyorum .
, Shorlein yani Nadine Ross'u malup edip hikayeye o şekilde devam ettiği bir dönemde geçiyor ancak Ross ve Chloe hala taş gibiler
-
Uncharted 4 spoiler.
-
@C-TRanger @CheKD
Evet ,
haksız mıyım -
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
Uncharted 4 spoiler.
-
Uncharted 4 spoiler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
@C-TRanger @CheKD
Evet ,
haksız mıyım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X