Şimdi Ara

Uncharted:The N.Drake Edition|PS4 Ana Konu|Konu Kitlensin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
3
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar akilli yeni konsol ile tanisanlar ps3 sahiplerden oyunlarin metiyelerini duyuyorlar.e sony de dururmu.hazir oyun importla gitsin sür piyasaya ye kaymagi.bi oyun yapacak 2 yil en az e boyle iyy.ha simdi bende bi ps4 sahibi olarak yeni oyun bekliyorum ama bi oyun da ha deyince cikmiyo (fifa pes gbi her sene ) oyun isi mesakkatli bi is firmalarin saglam bi oyun yapmasi 2 yil suruyo gta gbiyse sure daha fazla onlarada hak veriyorum.bunlara takilmayalim bekleyelim beklemekde guzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitenin güzel bir viral reklamı olmuş olmuştur :)
  • Bu üçleme öyle yada böyle gelecek. Hatta yapan firmanında Blupoint gameshttp://bluepointgames.com/ olduğu dedikoduları vardı.

Bluepoints Games

ICO
    Shadow of Colossus
    Gow Collections
    Playstation All-Star Battle Royal
    Metal Gear Solid HD

gibi oyunların portunu yapmıştı. Adamlar Port işinde uzmanlaştılar artık. Bence süslemeyip direk port edeceklerdir, aynı grafiklerle fullhd yapip 60 Fps olarak sunabilirler.

Yeni oyun çıkmadan evvel de bu üçleme gelecektir. Belkide sırf bu üçlemeyi yetiştirmek için 4 ü ertelediler.
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Sony Bend Studio da yapabilir oyunu hocam.

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    Bend zaten bir oyun üzerinde çalışıyordu, hatta "açık dünya korku" diyorlardı oyun için. Bu e3 te bir trailer patlatırlar kesin.
  • ps4 e ff x/x-2 nin remastered of remastered i cikiyor bunun cikmasi sasirtmaz fakat ps3 te oynadigim icin ps4 e alip oynamayi dusunmuyorum ps3 u olmayip ps4 u olanlar icin cok iyi olur
  • Xboxtan geçen biri olarak en çok beklediğim haberlerden biri olur.

•  Uncharted:The N.Drake Edition|PS4 Ana Konu|Konu Kitlensin!
  • Aynen hocam ana konusunu açmıştım sanırım,soylentidir diye alıntılarken yazmadım

Güzel olmuş sen yaptın heralde @CT-Ranger

• Evet.
  • İki konsolda remaster ile devam ediyor ama bu böyle gitmez Xbox'ta GEOW bir daha gelirse ayarı kaçacak.
  • Umarım gerçek olur

• Gelecekse gelsin yoksa PS Now'da başlayacam şu 3'e Naughty Dog oyunlarının Remaster olmasına gıkımı çıkartmam. PS4'te remaster gelmeyi hakeden oyunlar sadece Naughty'nin oyunlarıdır benim için. Hatta Uncharted 3 Remaster'ı resmen Batman Arkham Knight veya Uncharted 4 kadar çok bekliyorum şu konsola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Nisan 2015; 18:04:06 >
  • Hadi inşallah.
  • Ciksa super olur gercekten. Gerekli gereksiz her oyunu cikardilar. Unchardted gelmezse olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Gelecekse gelsin yoksa PS Now'da başlayacam şu 3'e Naughty Dog oyunlarının Remaster olmasına gıkımı çıkartmam. PS4'te remaster gelmeyi hakeden oyunlar sadece Naughty'nin oyunlarıdır benim için. Hatta Uncharted 3 Remaster'ı resmen Batman Arkham Knight veya Uncharted 4 kadar çok bekliyorum şu konsola.

Ben de bir sure once PS Now'da oynamaya basladim, bayagi da ilerledim :) UC3 guzel gorunuyor da 1 ve 2'ye de baktim PS Now'da pek o kadar cezbetmediler acikcasi. Belki bu remastered'lar cikarsa iyilestirilmis graiklerle onlar da oynanabilir.
  • Öyle yada böyle gelecek hayırlısı olsun diyelim ps ye yeni geçenler için bulunmaz bi fırsat.

• Uc oyunu da defalarca bitirdim ama olsun her turlu gideri var gelsin bakalim

• Takipteyim

• İlk iki oyuna Türkçe dublaj yapsınlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.