Şimdi Ara

Uncharted:The N.Drake Edition|PS4 Ana Konu|Konu Kitlensin! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
3
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps4'ü aldığımdan beri en çok sevindiğim haberlerden birisi bu

umarım hayalkırıklığına uğratmazlar çıkar
  • İçimiz, dışımız remake oldu yahu!!!

Tamam güzel seri ama bizler artık yeni seriler, kaliteli oyunların devamlarını görmek istiyoruz...
  • İşte bu.Hep bu seriyi oynamak istiyordum iyi oldu.
    Şimdi ilk 3 oyunu oynamadan 4.ü oyunu oynamak çok soru işareti bırakırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

İçimiz, dışımız remake oldu yahu!!!

Tamam güzel seri ama bizler artık yeni seriler, kaliteli oyunların devamlarını görmek istiyoruz...

Bütün oyunlar herkese hitap edicek diye birşey yok. Mesela ben JRPG yi hiç sevmem fakat alan, oynayan tonla insan var.Bu stratejide daha önce PS3 kullanmamışlar için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celeste kullanıcısına yanıt
    Yapilan remake'lerin yaninda artik 2. yilini doldurmak uzere olan konsollarimizda keske daha fazla yeni oyun gorebilmis olsaydik, size hak verecektim ama mevcut remake'ler yapimci firmalara hem zaman birakmiyor, hem de isin kolayina kacmalarina sebep oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 26 Mayıs 2015; 18:51:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen nesilde xbox 360 da oynayan arkadaşımı bu nesilde ps4 e transfer ettim uncharted ve gow u hiç oynamadım merak ediyorum diyor. Bu durumdaki arkadaşlar için iyi bir haber ama ps3 te oyunda yapacağı bişey kalmayanlar için fazla bir önemi yok. Şahsen ben tüm seriyi defalarca oynadım ps4 e uc2 gelse tekrar oynarım uc2 efsane bir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

İçimiz, dışımız remake oldu yahu!!!

22 Milyon sattıysa alet, alan elemanların %20, 30'u Xbox, Bilgisayar'dan yönelme. Önceki Uncharted'ları oynamayan biri dördüncüyü oynamak istediğin de ne yapsın bu durumda? iİstenen özelliği, görüntüyü verecek Remastered'lar bunlar için çıkıyor ki ileride o oyunun ikincisi ya da devamı çıktığında boş boş ekrana bakmasınlar. Makineye sahip olan komple alsın devam oyunlarını, mantık böyle. Shipping de var içinde, yaygınlaştırma da. Tabii Naughty'nin komple dördüncü oyuna uğraştığını bilmeyen yok, dolayısıyla bu Uncharted haberlerinin çoğu palavra. Ben inanmıyorum böyle bir koleksiyon için uğraştıklarına falan.

Mass Effect Ultra Epic Edition çıkarsalar almam diyorsun yani başkan? Sorumu da sorarım böyleeee.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 26 Mayıs 2015; 19:28:18 >

• Mass Effect'i karıştırma, canımı sıkma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 26 Mayıs 2015; 19:25:22 >
  • PS3'e oyunları tek tek ikinci elden ucuza bulmaya üşeniyordum, üçleme gelirse iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Valla bu seriyi hep oynamak istemişimdir nasip ps4'eymiş.

bu oyun için ps3'e niyetlenmiştim. bu haber doğruysa tüm ps3ler çöp olur.
  • Geçen neslin en iyi birkaç oyunundan biride arkadaş eski oyunları ısıtıp ısıtıp koymayın önümüze. Nerede yeni oyunlar. Ben zaten grafik ve görsellikten umudumu kestim bu donanımlar ile olmaz artık kabul ediyorumda. İçerik olarak bari yeni birşeyler sunun.

• Arkadaşlar kesin gelicek mi trilogy :) ps3 ü satınca oyunları da satmıştım üzülmüştüm seriyi verdiğime :) yine alır eski günlere bi gideriz :)
  • Oyun dünyası bitiyor mu?Hep remastered hep remastered ps4 yok ama insanlar yeni oyunlar istiyor.Ps4 remastered çöplugunden başka bir şey değil şu an.

• PS2'deki oyunları PS3'e HD olarak çıkarmışlardı da. PS3 oyunları zaten HD'di yani HD edition derken pek anlayamadım, full hd olmasını mı kastetmişler. Farkı ne olacak? Sadece ps3'de oynayamamış olanlar için heralde.
  • Uncharted: The Nathan Drake Collection

Sony bir yandan Uncharted 4'ü Playstation 4 ekranlarına getirmek için yoğun çaba harcarken bir yandan da serinin ilk 3 oyununu da yeni nesle getirmeyi amaçlıyor. PSN'in sitesinde Uncharted: The Nathan Drake Collection ortaya çıktı.
    ne kadar bu koleksiyona ait görsel ve sayfa kısa sürede kaldırılsa da artık serinin ilk 3 oyunu olan Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ve Uncharted 3: Drake’s Deception'ın Playstation 4'e geldiği kesinleşti diyebiliriz.

Uncharted:The N.Drake Edition|PS4 Ana Konu|Konu Kitlensin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 4 Haziran 2015; 14:44:25 >

• İçimde gene buruk bir sevinç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 fps 1080p'de bir kez daha oynanir bu oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 4 Haziran 2015; 13:15:47 >
  • Grafiksel anlamdada bi tık iyisini koyarlarsa önüme peynir ekmek gibi yerim. Serininde 3. oyununu oynamamıştım iyi oldu bu.
  • Çöl bölümleri için bile tekrardan alınır bu üçleme..
  • Hadi hayırlı olsun arkadaşlar,hep bu günü bekliyorduk geriye sadece beklemek kaldı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.