Şimdi Ara

Uncharted:The N.Drake Edition|PS4 Ana Konu|Konu Kitlensin! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
3
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emretor23

GOD OF WAR 3:REMASTERED TÜRKÇE İÇERİKLE GelİYOR

Sony, oyun dünyasının en popüler aksiyon oyunu God of War serisinin en kült yapımı God of War III'ü, yeniden düzenlenmiş versiyonu ile şimdi de PlayStation®4 oyuncularının beğenisine sunuyor.

Tüm zamanların en iyi aksiyon oyunu olarak kabul edilen God of War III, High Definition olarak PlayStation®4 için geliştirildi. 1080p çözünürlükte mükemmel şekilde üretilen ve saniyede 60 kare hızında çalışan God of War® III: Remastered'ın ön satışları, 3 Haziran 2015 tarihinden itibaren başlayacak. Oyunun resmi çıkış tarihi ise 15 Temmuz 2015 olacak. God of War® III: Remastered, daha fazla oyunsevere hitap edebilmek ve oyun tutkunlarıyla PlayStation® arasındaki özel bağı daha da güçlendirmek için Türkçe altyazılı olarak sunulacak.

Sony Center, D&R, Media Markt, Teknosa ve Overgame'in web sitelerinden, yalnızca Online olarak ön siparişi alınmaya başlayacak olan God of War III: Remastered'in satış fiyatı ise 119 tl olacak.

----------BASIN BÜLTENİ--------

Darısı unchaerted ın başına hocam süper haber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celeste kullanıcısına yanıt
    ekim in 9 una kadar nasıl zaman geçecek şimdi

• 9 EKİM'DE GELİYOR,HADİ HAYIRLISI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 4 Haziran 2015; 17:24:47 >

• Multiplayer yok şaşırmadım.3 4 oyunu bir arada serverları olamazdı zaten
  • İŞTE UNCHARTED:THE NATHAN DRAKE EDİTİON'DAN DETAYLAR

Uncharted:The Nathan Drake Edition Avrupa'da 7 Ekim,Amerika'da 9 Ekim'de raflardaki yerini alacak.
    Sadece Single Player desteği verilecek.
    Koleksiyon paketini alanlar bu yıl Uncharted 4 Betasına katılabilecek,Sony tarafından da onaylandı.
    Oyun 1080P-60 FPS desteğinin yanında aydınlatma,modelleme gibi detaylarda iyileştirmeye görülecek.
    Ayrıca oyunu ön sipariş verenler Single-Player skinleri,the Golden AK-47 ve Golden 92FS silahlarına sahip olabilecekler.
    Oyunu dijital sürüm ile alanlar Uncharted:The Nathan Drake PS4 dinamik temasını ücretsiz indirecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 4 Haziran 2015; 17:43:26 >

• İlk iki oyuna Türkçe altyazı bekliyorum. Üçüncü oyun zaten Türkçeydi.
  • god of war ı türkçe altyazı yaptılarsa bunları da yaparlar muhtemelen
  • İŞTE BU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 4 Haziran 2015; 18:03:42 >
  • Uncharted'ın İlk Üç Oyununun Satışları 21 Milyonu Geçti!

PlayStation'ın kült markalarından Uncharted'ı hem The Nathan Drake Collection, hem de Uncharted 4'le beraber PS4'te de göreceğiz. Sony, serinin PS3 için çıkan oyunlarının satışlar konusunda ne yaptığıyla ilgili bir bilgi paylaştı.

Belirtilenlere göre Uncharted serisinin ilk üç oyunu şimdiye kadar 21 milyondan fazla sattı. 2012 senesinde bu veri, PlayStation Vita için de çıkan Golden Abyss de dahil edilerek 17 milyon olarak açıklanmıştı. Ancak Sony'nin açıkladığı 21 milyonluk veriye Golden Abyss'in dahil edilmediği belirtiliyor.
  • Full HD wallpaper. Videodan yakaladım.

Uncharted:The N.Drake Edition|PS4 Ana Konu|Konu Kitlensin!
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Benden de cover gelsin kardeşim

Uncharted:The N.Drake Edition|PS4 Ana Konu|Konu Kitlensin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 4 Haziran 2015; 18:30:37 >
  • Türkçe gelirse ön siparişle alırım yoksa ps3 duruyor evde oyunlarda duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklediğim bişeydi süper oldu benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harika haber yanliz bu oyun 60$ dan geliyorsa gow3 nasil 40$ dan cikiyor anlamis degilim 3. Oyun neyse de. 1 ve 2 . Oyunlar harikaydi. Ps3 umu satarken tek ozledigim oyunlardi ozellikle 1. Oyundaki takapincu ve onetwothreeforfive sahnesi hala beni kahkaya bogar2. Oyunda ki tren sahnesini unutamam. Neyse D&r bekle beni 10-15 ekim arasi geliyorum

• Gereksiz pahalı olmuş. Yine kutulu alamayacağız anlaşılan.
  • Eksici kardeşim yine eksileyip geçmiş herkesi,ulan seni elime bir geçirsem varya evire çevire eşek sudan gelinceye kadar dövecem,karaktersiz...
  • Harika

• Bütün seriyi bir solukta bitiririm artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Gereksiz pahalı olmuş. Yine kutulu alamayacağız anlaşılan.

Bir oyun 20 dolar neresi pahalı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.