Şimdi Ara

Uncharted:The N.Drake Edition|PS4 Ana Konu|Konu Kitlensin! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
193
Cevap
3
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsen çok sevindim bu habere. Herkez ortada "bu nesilde remasterd nesli" diye söylenip duruyo ama böylesine mükemmel oyunlar elbette remasterd edilmeli. valla helal olsun sony'e. Beklediğim bi Metal Gear Solid 4 ve Heavy Rain remasterdı var :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr fiyatı muhtemelen 199 TL olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Gereksiz pahalı olmuş. Yine kutulu alamayacağız anlaşılan.

Bir oyun 20 dolar neresi pahalı ?

O oyun altı yıllık ama . Remastered oyunların özellikle böyle eski oyunların 40 dolar seviyesinde satılması lazım. Zaten zamanında alan almış bu oyunları 50-60 dolardan. Çok yanlış bakıyorsunuz. Bu oyunları çıkarmalarındaki amaçda karlarına kar eklemek. Öyle yeni oyuncuları eski oyunlarla tanıştırmak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 4 Haziran 2015; 20:30:19 >
  • Bence o kadar olmaz neticede remasterd bir oyun max 150 olur

• amazondan çaktım pre order'ı 5 dolar kargo masrafıyla 65.5 dolar kutulu

Acaba Türkiyede türkçe seçeneğiyle gelir mi ki

•  Uncharted:The N.Drake Edition|PS4 Ana Konu|Konu Kitlensin!
  • paint terk

•  Uncharted:The N.Drake Edition|PS4 Ana Konu|Konu Kitlensin!

Arkadaşlar oyunu şuan Amazondan kargo dahil 65 Dolar karşılığında satın alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 4 Haziran 2015; 21:42:47 >
  • Remastered oyuna, 3 oyun olsa bile 60dolar çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Uncharted:The N.Drake Edition|PS4 Ana Konu|Konu Kitlensin!

Arkadaşlar oyunu şuan Amazondan kargo dahil 65 Dolar karşılığında satın alabilirsiniz

Ön sipariş olarak. 9 ekimden 1 2 gün önce kargolanır.Kargo parasınıda ekle sen olur sana 80 dolar.

• İlk iki oyunu zaten forumdan arkadaşlar çevirmişti, cfwli ps3lerde çalışıyordu Türkçe olarak. Sony bi kontrolden geçirip ekleyiversin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Amazon'dan yapacaz hocam size de haber veririm,sanki Order veya Farcry 4'de sizinle steelbook konuşmuştuk ben mi yanlış hatırlıyorum

Far cry 4 ü konuşmuştuk saonra forumda birinden buldum :) bloodborne aldım çok güzel inşallah buda güzel olur alırız :)
  • Bin defa daha oynanir.

• Arkadaslar oyun tr psne on siparise acilmis fiyat 189 tl

• 2. oyun için alınır
  • Umarım bunlar remastered adı altında çıkan son oyunlar olur. Türkçe olması oyunun Türkiye'de çok daha iyi satmasını sağlar ama fiyatı da çok önemli.

Ek olarak, Türkçe gelmesini istediğiniz oyunlar için Change.org gibi yerlerde kampanyalar başlatılması yararlı olabilir. Ancak ne yazık ki burada Türkçe olsun diyen 100 kişiden en fazla otuzu falan imza atar orası da ayrı. Toplum olarak böyle şeyleri idrak edemiyoruz maalesef.
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    Hocam unc3 kesin türkçe gelir ona şüphe yok :) ama unc 1 ve 2 nin durumu ne olur bilemem. :) gerçi sony 2011 den beri exclusive oyunlara türkçe desteği veriyo. Unc (2007) ve Unc2(2009) tekrar elden geçiceği için belki türkçe eklerler

• 2011'den beri Türkçe olmayan Sony oyunu çıkmadı. GoW3 Türkçe olacakmış, bunlar da olur. Heyecan yapmayın.
  • Arkadaşlar Amazon'dan 65 Dolar karşılığı alınabiliyordu fakat şuan da Pre-Order sistemi TR'ye gönderim yapmıyor,yoğun talep var sanırım.
    Almayı düşünen arkadaşlar biraz bekleyecek malesef...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.