Şimdi Ara

Uncharted:The N.Drake Edition|PS4 Ana Konu|Konu Kitlensin! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
3
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ve 2.yi oynanamistim benim icin harika oldu. Altyazi da gelirse sahane olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

Naughty Dog yeni tomb raider a karşı Uncharted Trilogy paketiyle sersemleticek 2016 şubat mart gibide fatality yapacak gibi duruyor

Şu paket xbox one time exc. olacak tomb raider dan daha fazla satmazsa bende bişey demiyorum

Uncharted:The N.Drake Edition|PS4 Ana Konu|Konu Kitlensin!

dediğim gibi kasım-aralık arası kapışma var kapışma

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Hadi hayırlı olsun arkadaşlar,hep bu günü bekliyorduk geriye sadece beklemek kaldı

şöyle sağlam bir koleksiyon sürümü yapsalarda alsak hazine sandığı falan 250 tl çalışır benden
  • UC4 ertelenince, bu paketin geleceği belli olmuştu

UC1'i oynamamıştım, o açıdan iyi oldu. 3'ün de deniz ve çöl bölümlerini 1080p görmek güzel olacak.
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Steelbook gelecektir abi,Last Of Us Remastered'da bu şekilde olmuştu,haber geldiğinde paylaşırım burdan
  • Çok iyi oldu bu duyuru.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Steelbook gelecektir abi,Last Of Us Remastered'da bu şekilde olmuştu,haber geldiğinde paylaşırım burdan

Dostum Steelbook gelirse nerden nasıl yaparız bilmiyorum ama alalım bi şekilde :)
  • _EsmeR kullanıcısına yanıt
    Amazon'dan yapacaz hocam size de haber veririm,sanki Order veya Farcry 4'de sizinle steelbook konuşmuştuk ben mi yanlış hatırlıyorum
  • umarım çok bekletmezler bizi en geç ağustos eylül gibi çıkarırlar
  • Remaster haberleri beni kesinlikle rahatsız etmiyor. Az önce Jak and Daxter HD oynadım iyi ki de oynamaya başlamışım, özlemişim kaliteli platform oyununu. Jak and Daxter bildiğiniz gibi PS2 oyunu. Elimde Ps4 varken Ps2 oyunu oynuyorsam, elimde PS5 olacağı zaman da Ps3 için çıkmış klasik oyunları, PS4 platformunda daha kaliteli görsellerle oynamak isterim.
  • Fiyatı şişirmezlerse alınabilir bence.
  • Remastered iyidir sonucta adamlar yeni oyunu bırakıp eskisi ile ugrasmiyor. Daha dusuk bir stüdyo'ya veriyorlarnonlar yapıyor. Gow3 türkçe gelecek, bu serinin de türkçe gelmesini bekliyorum. Ffx gibi ps2 klasiği bile geldi cokta iyi oldu. Bu artik yeni bir ekmek kapısı oldu yapımcılar icin o yüzden bosuna ortalığı velveleye vermeyin, bu böyle devam edecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkış tarihi çok geç olmasa güzel olur. Bir de yeni oyunlara nazaran daha uygun fiyatlı çıkarsa yikarlar orayı

• Collection haberi on numara oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Remastered iyidir sonucta adamlar yeni oyunu bırakıp eskisi ile ugrasmiyor. Daha dusuk bir stüdyo'ya veriyorlarnonlar yapıyor. Gow3 türkçe gelecek, bu serinin de türkçe gelmesini bekliyorum. Ffx gibi ps2 klasiği bile geldi cokta iyi oldu. Bu artik yeni bir ekmek kapısı oldu yapımcılar icin o yüzden bosuna ortalığı velveleye vermeyin, bu böyle devam edecek.

Gow 3 ün türkçe gelecegini nerden biliyorsunuz hocam keşke bi imza kampanyası başlatsak bu oyunlara alt yazı eklemek zor olmasa gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kralexx42 kullanıcısına yanıt
    GOD OF WAR 3:REMASTERED TÜRKÇE İÇERİKLE GelİYOR

Sony, oyun dünyasının en popüler aksiyon oyunu God of War serisinin en kült yapımı God of War III'ü, yeniden düzenlenmiş versiyonu ile şimdi de PlayStation®4 oyuncularının beğenisine sunuyor.

Tüm zamanların en iyi aksiyon oyunu olarak kabul edilen God of War III, High Definition olarak PlayStation®4 için geliştirildi. 1080p çözünürlükte mükemmel şekilde üretilen ve saniyede 60 kare hızında çalışan God of War® III: Remastered'ın ön satışları, 3 Haziran 2015 tarihinden itibaren başlayacak. Oyunun resmi çıkış tarihi ise 15 Temmuz 2015 olacak. God of War® III: Remastered, daha fazla oyunsevere hitap edebilmek ve oyun tutkunlarıyla PlayStation® arasındaki özel bağı daha da güçlendirmek için Türkçe altyazılı olarak sunulacak.

Sony Center, D&R, Media Markt, Teknosa ve Overgame'in web sitelerinden, yalnızca Online olarak ön siparişi alınmaya başlayacak olan God of War III: Remastered'in satış fiyatı ise 119 tl olacak.

----------BASIN BÜLTENİ--------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 4 Haziran 2015; 16:29:39 >

• Uncharted: The Nathan Drake Collection PS4 için Geliyor

Sony bir yandan Uncharted 4'ü Playstation 4 ekranlarına getirmek için yoğun çaba harcarken bir yandan da serinin ilk 3 oyununu da yeni nesle getirmeyi amaçlıyor. PSN'in sitesinde Uncharted: The Nathan Drake Collection ortaya çıktı.

Her ne kadar bu koleksiyona ait görsel ve sayfa kısa sürede kaldırılsa da artık serinin ilk 3 oyunu olan Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ve Uncharted 3: Drake’s Deception'ın Playstation 4'e geldiği kesinleşti diyebiliriz.

Muhtemelen en geç Sony'nin E3 2015'teki basın konferansında Uncharted: The Nathan Drake Collection'ın duyurusu yapılacaktır. Bu 3 oyunun da 1080p ve 60 fps desteğiyle gelmesi, bütün ek içeriklerin de ücretsiz sunulması bekleniyor.

The Last of Us, God of War 3 gibi oyunlardan sonra Uncharted serisinin PS3'teki oyunlarının da Playstation 4'e taşınması pek şaşırtıcı değil.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Uncharted_The_Nathan_Drake_Collection_PS4_icin_Geliyor-78824.htm

• Uncharted serisini oynamadım daha önce ama ne olduğunun farkındayım. PS4'ü 2 belki de 3 aydır açmadım açtığım zaman da hangi oyunu oynayacağımı şaşıracam galiba

Bu haberi yeni gördüm. Çok sevindim
  • Türkçe altyazı hakkında bir bilgi yok mu?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.