Şimdi Ara

Uncharted:The N.Drake Edition|PS4 Ana Konu|Konu Kitlensin! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
3
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelsin bir kez daha oynanır özellikle 3. oyun serinin en iyisiydi. Halihazırda 4. oyun da yapılıyor bu tantana neden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

hocam ps now ana konusuna yazmıstım ama cevap alamadım. Şimdi biz unchartedi ps3 de 720p ve aa eksikliği ile oynadık. PS4 de Now ile oynasak daha iyi kaplamalar ve çözünürlük var mı yoksa aynı mı ps3 de oldugu gibi? Bunu çok merak ediyorum

Zaten hazırda çalışan PS3 üzerinden görüntü aktarımı yapıyor sistem. Dolayısıyla kalitesi PS3, ancak bağlantı hızını hesaba kattığımızda çözünürlük kayıpları yaşanıyor.
  • Unchurted oyunlarını daha önce oynama fırsatım olmamıştı. Sevindirici bir haber . Her ne kadar Remastered' lara karşı çıkanlar olsa da bizleri de düşünün. Zamanı gelince yeni oyunlar da çıkacak zaten, çıkıyor da.
  • Ulaşılması zor olmayan oyunların hiçbir şey eklenmeden tekrar çıkarılması çok saçma geliyor bana açıkçası. Uncharted serisi de bunlardan biri. Crash, Syphon Filter gibi oyunların PlayStation 4'e çıkması ne güzel olurdu oysa.
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    cool story bro
  • Umarım Trilogy paketi gelir. Tek sorun 3 oyunu tek bluray diske nasıl sığdıracaklar. 3D videoları hatta multiplayer modunu çıkarmaları gerekebilir.
  • valla sırf 2.oyun için bile alırım ben bunu, 3 kere bitirdim yine bitiririm.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    2. oyun ve 3. oyunun aynı anda serverları açık olması olmaz gibime geldi bana.Bunu whatsapp trophy grununda da [ (senin henüz katılmadığın :) ] tartıştık. Millet ayarlarlar onu dedi ama bana mantıklı gelmedi.Trophyi kaldırırlar en olmadı ikinci oyundan.
    God of war omega trilogy edition gibi yapabilirler belki,diger ihtimal 2 Bluray olarak gelme ihtimali uncharted 1 ve 2 bir diskte,3 digerinde.
  • Şu konsolcular aynı oyuna iki kez para verip oynamaya ne meraklı yahu. Aynen sömürülmeye devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pileysteysin -- 16 Nisan 2015; 23:01:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remastede laf atiyorsunuz belki haklisinizda ama .
    Bir oyunun yapim suresi 2-3 yil degilmi ? Ac unity gibi senelim cikicagina sorunlu olucagna uzun sure beklenmeli bencede .
    Ps4 cikmadan once kz3,unch3,infamous 2 hepsi 2011 de piyasadaydi demekki 2013 de cikan oyunlari 2 yilda felan yaptilar uncharted da yapilabilirdi ama last of us la ugrasiyorladi arada
    Bence sorunlu oyunlar cikaracaklarina elde olanlari toplayip cikartmalari daha guzel begenip begenilmemesi umurlarinda degil adamlar zamaninda o oyundan kazanmis kazanicagi kadar zaten degilmi ?
    Sonuc remasted oyunlar kotude degil iyide degil kisiden kisiye degisir

• quote:

Orijinalden alıntı: XraTiNq2

Unchurted oyunlarını daha önce oynama fırsatım olmamıştı. Sevindirici bir haber . Her ne kadar Remastered' lara karşı çıkanlar olsa da bizleri de düşünün. Zamanı gelince yeni oyunlar da çıkacak zaten, çıkıyor da.

hocam uncharted remastered'a kimse ses çıkarmaz. 10 defa bitirilir bu oyun arşive koyulur
  • Bölüm kurallarında düzenlemeye gittik arkadaşlar. Hem bizler için, hemde forum kullanıcılarımız için ufak tefek düzenlemelerde bulunduk. Dolayısıyla konuyu geri açıyorum.

Bölüm kuralları için;http://forum.donanimhaber.com/m_34757048/tm.htm

Ana konu uygulamasıyla ilgili yaptırımlar hakkında detaylı içerik için şu konuya göz atabilirsiniz;http://forum.donanimhaber.com/m_105131317/tm.htm

• Oyun dünyasına bomba haber sızıntıları yapan Tamaki'ye göre,Uncharted Trilogy artık E3'de duyurulmayı bekliyor,hadi hayırlısı

Uncharted:The N.Drake Edition|PS4 Ana Konu|Konu Kitlensin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 26 Mayıs 2015; 15:50:29 >
  • Uzun zamandır beklediğim haber. 1-2-3 platin olarak bekliyor simdi remastered olarak tekrar platinlenecek.

• E3'de sahne demosu öncesi veya sonrasında net duyururlar fragmanla hd collection'ı diye düşünüyorum.
    Aklındaki bluray boyutunu alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 26 Mayıs 2015; 16:42:54 >
  • Türkiye için TR altyazı eklenirse tekrar Uncharted 1 ve 2'yi tekrar oynamak adına alabilirim. Aksi halde oynayanlar için biraz gereksiz ve lüks, oynamayanlar ve Xbox'tan geçenler içinse bulunmaz bir nimet
  • umarım çıkarırlar 1-2-3 ü remastered olarak.. benim gibi ps3 ü olmayıp direk ps4 alanlar için harika olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 26 Mayıs 2015; 16:54:18 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.